kızım çok küçük allahtan zaman istiyorum

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Kan sulandırıcı verdi mi doktor

Eski konuymus

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Kan sulandırıcı verdi mi doktor

Eski konuymus
Evet sayfaya düşünce ben de yeni konu sandım. Aynı şikayetle ben de doktora gitmiştim üç yıl önce. Bana da beyinde kılcal damar tıkanıklığı ve bazı yerlerde damar daralması var dedi. İlaç vermiyorlar genelde, ancak beyin kanaması falan olursa ameliyat ediyorlar. Bana antidepresan vermişti, hiç sinirlenme diye. Bir de tansiyonuna dikkat et demişti. Bu sorun çok kişide varmış bu arada.

Geçmiş olsun size de.Benim de babamın şah damarında tıkanıklık varmış,kan sulandırıcı tansiyon hapı ve sakinleştirici içiyor 7 yıldır

Merhabalar, Ankarada kılcal damar tıkanıklıkları için anjiyo yapan bir doktor biliyorum. Bana da böyle bir teşhis konulup anjiyo yapılmıştı ancak sonucunda bir şey çıkmadı. Size önereceğim doktor kendi dalında en iyilerinden birisi. Saruhan Çekirge isminde kendi özel muayenehanesi vardı. İsterseniz araştırın muayene olun. Faydası olabileceğini düşünüyorum.

Allah şifa versin direk felç olursun mu dedi yoksa belli basli tedavileri uygulamazsan mi olur dedi. Kuzenimde de var ilaç tedavi kullaniyor şuan üstelik 26 yaşında doktor düzenli kontrol , ilaçlar vs diyerek rahatlattı. Felç bir ihtimal ama kötüye odaklanmamak lazım. Özellikle üzüntü , ani korku, heycanlanma vs yaşamaya özen gosterin. Çocuklarınızla doya doya uxjn bir ömür yasarsiniz inşallah

Annemde de aynı sorun vardı. Bizde erken fark ettik noroloji doktorunun ve stres için psikiyatri doktorunun verdiği ilaç ile sürekli kontrol altında yaşadı yaklaşık 20--25 yıl kadar şuanda hafif bir aksakliğı var gücü kuvveti yerinde tıkanıklık ile ilgili annem şuanda 60 yaşında lütfen hemen hasta olacam yataklara düşecem diye düşünmeyin mutlu huzurlu olmaya çalışın. Şuanda annemin rahatsizligi tıkanıklık tan degil de beyin kanamasindan biraz çocuk gibi aklı var ama fikri yok gerçekten ne yaşanır ne getirir hayat Allahtan başka kimse bilmez. Siz yine de stresiz kalın ve yediklerinize dikkat edin. Kolesterol gibi omega 3 gibi kilo gibi değerlere dikkat edin. Çocuklarınızla sağlıklı uzun ömür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…