kızım çok küçük allahtan zaman istiyorum

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Damar tıkanıklığı için limon ve sarımsak ile yapılan bir kür var. Onu internetten bir araştır derim.

Sizce varmıdır bı kılcal damar tıkanıklığının tedavisğ ne önerirsiniz.ben ankarada yalıyorum.atatürk hastanesine gittim mr çekildi.sınucu aldım dr gösterdim.iki kılcal damar tıkalı dedi.coraspirin verdi.ben 1hafta sonra yine aynı hastaneden uzman bir dr randevu aldım.dr sizde bilgisayardan bakarmısınız dedim.baktı öylr durmuyor ama bizde başka tetkikler yapalım dedi.dopler istedi.dopler us temşz çıktı.bu arada beni kalbe yönlendirdi.midemde reflüm var strestende midem azdımı.bu arada sol kol ve kalpte ağrı başladı.kalpten tetkikler temşz çıktı.ama benim ağtçrım geçmedi hergün kalp krşzi diye acile gittim.sonra kalpyen anjio yaptılar.temiz çıktı.sen mideciye git dediler.mideden endeskopi oldum reflüm azmış gastirit olmuşum.meğer kalbe reflü vuruyormuş.yani çekmediğşm rezillik kalmadı.anjio tarihini bir ay sonraya attılar.ağrıdan duramadığım için annem bayındır hastanesinde anjio yaptırdı.iştr böyle tuaf şeyler var bizde.
evet doktorum . acilde de çalıştım bir süre .yurt dışında da 2 ay çalıştım . ben size hiç yanlış Teşhis yok demiyorum . evet var ama tüm Dünya da yanlış Teşhis var . tıp bilimi matematik değil. ve Türk insanı abartıyor. kaç tane böyle olay dinledim ve gerçekten sadece yüzde 20 si falan haklıdır. kendi ailem de dahil buna. mesela bu arkadaşa en iyi tavsiye aynı doktorda takip yaptırması. ama herkes kulaktan duyduğuyla yazıyor . ben bunu demek istiyorum .

Sizce varmıdır bı kılcal damar tıkanıklığının tedavisğ ne önerirsiniz.ben ankarada yalıyorum.atatürk hastanesine gittim mr çekildi.sınucu aldım dr gösterdim.iki kılcal damar tıkalı dedi.coraspirin verdi.ben 1hafta sonra yine aynı hastaneden uzman bir dr randevu aldım.dr sizde bilgisayardan bakarmısınız dedim.baktı öylr durmuyor ama bizde başka tetkikler yapalım dedi.dopler istedi.dopler us temşz çıktı.bu arada beni kalbe yönlendirdi.midemde reflüm var strestende midem azdımı.bu arada sol kol ve kalpte ağrı başladı.kalpten tetkikler temşz çıktı.ama benim ağtçrım geçmedi hergün kalp krşzi diye acile gittim.sonra kalpyen anjio yaptılar.temiz çıktı.sen mideciye git dediler.mideden endeskopi oldum reflüm azmış gastirit olmuşum.meğer kalbe reflü vuruyormuş.yani çekmediğşm rezillik kalmadı.anjio tarihini bir ay sonraya attılar.ağrıdan duramadığım için annem bayındır hastanesinde anjio yaptırdı.iştr böyle tuaf şeyler var bizde.
evet ama o tarihin geç bir zamana verilmesinin tek sebebi kalabalık. kimse istemez ki geç bir tarihe verilmesini. bu tarihle zaten doktorun alakası yok. Reflü kalp krizinin ayırıcı tanılarında ilk Sırada yer alır. siz nereye gitseniz hayati olan kalpten başlanır tetkiklere . kalp tamamen elenir sonra diğer tanılara geçilir . tüm Dünya'daki tıp Kitaplarında ve uygulamada böyle. gerçekten kalpte sıkıntınız olsa ölebilirsiniz . Tabiki ona en ince ayrıntısına kadar bakılacak önce. Sıralama hayati OLMASINA göredir. diğer türlü bir hastaya aynı anda tüm tetkikleri yapmam hem hastaya eziyet hem diğer hastalara vakit kalmaz.kılcal damar tıkanıklığında aspirin verilebilir zaten o da pıhtılaşmasını önler . ama sorunuz şu Açıdan yanlış . hastalığa ilaç verilmez hastaya ilaç verilir. ben sizin tetkiklerinizi görmeden yaşınızı bilmeden ek hastalıklarınız hakkında fikrim olmadan ailede böyle bir durumunuz var mı bilmeden ilaç veremem. hiç bir doktor veremez. o yüzden burdan sürekli şunu yap diyenlere kızıyorum. çok yanlış. diğer türlü her hastalığa sabit ilaç olurdu . bilgisayar yazardı . doktora ihtiyaç olmazdı.geçmiş olsun size.

teşekür ederim.işte insanların bildiklerini paylaşması güzel birşey.işte herkes kendine göre düşünüyor.ben aslında doktorlara çoğu konuda üzülütoeum çok ağır bir yükleri var.sağlık ne kadar önemli.sonuçta dr insan olduğu için işleri zor.
evet ama o tarihin geç bir zamana verilmesinin tek sebebi kalabalık. kimse istemez ki geç bir tarihe verilmesini. bu tarihle zaten doktorun alakası yok. Reflü kalp krizinin ayırıcı tanılarında ilk Sırada yer alır. siz nereye gitseniz hayati olan kalpten başlanır tetkiklere . kalp tamamen elenir sonra diğer tanılara geçilir . tüm Dünya'daki tıp Kitaplarında ve uygulamada böyle. gerçekten kalpte sıkıntınız olsa ölebilirsiniz . Tabiki ona en ince ayrıntısına kadar bakılacak önce. Sıralama hayati OLMASINA göredir. diğer türlü bir hastaya aynı anda tüm tetkikleri yapmam hem hastaya eziyet hem diğer hastalara vakit kalmaz.kılcal damar tıkanıklığında aspirin verilebilir zaten o da pıhtılaşmasını önler . ama sorunuz şu Açıdan yanlış . hastalığa ilaç verilmez hastaya ilaç verilir. ben sizin tetkiklerinizi görmeden yaşınızı bilmeden ek hastalıklarınız hakkında fikrim olmadan ailede böyle bir durumunuz var mı bilmeden ilaç veremem. hiç bir doktor veremez. o yüzden burdan sürekli şunu yap diyenlere kızıyorum. çok yanlış. diğer türlü her hastalığa sabit ilaç olurdu . bilgisayar yazardı . doktora ihtiyaç olmazdı.geçmiş olsun size.

Allah şifa versin. Dilerim kısa zamanda sağlınıza kavuşursunuz. Allah sizi ailenize bağılasın.

Ben sizden bilği almak isterim.yaşım35 2010yılında böbrek ameliyatı oldum.anjiomiyolipom çıktı.bu sene tekrarladı.her iki böbrektede vat.şimdide bu kılcal damar tıjanıklığı çıktı.ailede kalp yada damar hastalığı yok böbrek hastalığı yok.ikinci doğumumda belde iğne ike sezeryan yaptılar.acaba o iğne omurilik sıvısına yapıldığı için damar tıkanıklığı yaparmı.birde sizden son ricam lütfen hastalarınıza kendi ailenizden biri gibi davranın.ben öyle dr denk gelince çok mutlu oluyorum.moralim çok iyi oluyor.ben öyle dr denk gelince ikinci gidişime hemen ufak bir hediye alıyorum.çok seviyorum

Ben sizden bilği almak isterim.yaşım35 2010yılında böbrek ameliyatı oldum.anjiomiyolipom çıktı.bu sene tekrarladı.her iki böbrektede vat.şimdide bu kılcal damar tıjanıklığı çıktı.ailede kalp yada damar hastalığı yok böbrek hastalığı yok.ikinci doğumumda belde iğne ike sezeryan yaptılar.acaba o iğne omurilik sıvısına yapıldığı için damar tıkanıklığı yaparmı.birde sizden son ricam lütfen hastalarınıza kendi ailenizden biri gibi davranın.ben öyle dr denk gelince çok mutlu oluyorum.moralim çok iyi oluyor.ben öyle dr denk gelince ikinci gidişime hemen ufak bir hediye alıyorum.çok seviyorum
inanın öyle davranıyorum . hatta mesela 20 saat uykusuzsam anneme anne sonra bakıyım diyorum ama hastama hiç öyle baştan savmıyorum. öncelikle vicdanen rahat olmalıyım çünkü. ben sizi anlıyorum. çok iyi niyetlisiniz.hastalıkla ilgili kısmı size özelden yazıyım olur mu . burdan başkası okuyup yanlış bir fikir edinmesin :)

Rabbim şifa versin, sizin de dediğiniz gibi çocuklarınız çok küçük onlar için hayata daha sıkı tutunun...

Baş dönmesi şikayetiyle doktora gittim.mr sonıcunda beyin kılcal damarlarında tıkanıklık çıktı.doktor felç olursun dedi.yaşım 35 iki tane çocuk var biri 14 diğeri3yaşında.bunun için allaha dua ediyorum.bana ihtiyaçları var.tüm hasta olanlara allah acil şifa versin

amin kuzum
RABB im derman versin şifa versin inşaallah..
dua et kötü düşünme..
tedavisi vardır ilaç gibi..inşallah tedavi olrusun
Rabb im seni çocuklarına çocuklarını sana bağışlasın :)
umutlu ol ...
dua ile..

inanın öyle davranıyorum . hatta mesela 20 saat uykusuzsam anneme anne sonra bakıyım diyorum ama hastama hiç öyle baştan savmıyorum. öncelikle vicdanen rahat olmalıyım çünkü. ben sizi anlıyorum. çok iyi niyetlisiniz.hastalıkla ilgili kısmı size özelden yazıyım olur mu . burdan başkası okuyup yanlış bir fikir edinmesin :)

Çok bilinçli bir doktorsunuz, umarım aklı başında ve eğitimli hastalarla karşılaşırsınız da bu yardımseverliğiniz ve iyi kalpliliğiniz tüm meslek hayatınız boyunca devam edebilir.:KK36:

Olur bende size dua ederim.ankaradamısınız.işte sizin gibi vicdanlo insanlara hepimizin ihtiyacı var.hasta olan insanlara çok üzülüyorum.denizde boğulan insan gibi tutanacak dal arıyorlar.doktorlar sevecen davranınca hastaya büyük moral oluyor.allah sizden razı olsun sizün gibi dr ihtiyacımız var.

Çok bilinçli bir doktorsunuz, umarım aklı başında ve eğitimli hastalarla karşılaşırsınız da bu yardımseverliğiniz ve iyi kalpliliğiniz tüm meslek hayatınız boyunca devam edebilir.:KK36:
çok Sağolun çok hoş bir mesaj yazdınız. içim ısındı :) hiç tanımadan birine böyle güzel bir dilekte bulunmanız ne kadar güzel . umarım siz de hep mutlu olursunuz :KK36:

Buradaki bütün güzel insanlara teşekür ediyorum.bizim türk insanının en güzel yanı başkasının derdi hemen bizimde derdimiz olur.çok mutluluk verici.ağlayanla ağlar gülenle güleriz.hep gülmeyi nasip etsin allah hepimize tüm insanlığa

Ne çıktı.sanadamı süpriz.allah şifa versin.
Canim öncelikle geçmis olsun. Burdan bakarken senin paylasimina denk geldim. Iko ay once ayni senin gibi baş dönmelerim sonucunda mr cekildi. Sonuç beyinde üç kılcal damar tıkalı. Benim de kizım 14 yasında ve babasiz buyutuyorum. Iki aydir hayattan resmen koptum. Stres beni yiyor resmen. Beni norolog kardiolojiye yolladi ordan sonucum iyi geldi. Sonra hemotolojiye ona da randevum var. Bu arada troidlerim yavas cikti gözlerimde glokom var delirecek gibi oluyor buna da şükür diyorum. Ölüm korkusu tasimaktan yoruldum kizim ne olur diye çok çaresizim😢😔

Rabbim Şafii ismi ile şifa versin inşallah isminiz gerçekten Merve mi? Dua ederken isminizi de geçirmek istiyorum

Bende universitedeyken göz kararması ile gittim damar tıkanıklığı çok tehlikeli filan dediler ama sonunda retinal migren çıktı Allah herkese şifasını versin insallah sizde iyi olursunuz tehlikeli bir durum olmaz

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin umarım tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz. bence bir başka doktora daha görünün

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin umarım tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz. bence bir başka doktora daha görünün
Neredeyse 9 sene geçmiş konuyu açalı ama ben de merak ettim ne olduğunu.

Ya lütfen böyle önemli konularda iyi veya kötü, konu sahipleri sonucu yazın biz de bilelim. Böyle sevgili aşk meşk konularını hiç önemsemiyorum, takip bile etmiyorum ama sağlık sorunu olanların ne oldu ne bitti bilmek istiyorum.

X