- 22 Şubat 2015
- 69
- 61
- 47
-
- Konu Sahibi Merve burcu
acil şifalar dilerim. Çok geçmiş olun.Baş dönmesi şikayetiyle doktora gittim.mr sonıcunda beyin kılcal damarlarında tıkanıklık çıktı.doktor felç olursun dedi.yaşım 35 iki tane çocuk var biri 14 diğeri3yaşında.bunun için allaha dua ediyorum.bana ihtiyaçları var.tüm hasta olanlara allah acil şifa versin
Baş dönmesi şikayetiyle doktora gittim.mr sonıcunda beyin kılcal damarlarında tıkanıklık çıktı.doktor felç olursun dedi.yaşım 35 iki tane çocuk var biri 14 diğeri3yaşında.bunun için allaha dua ediyorum.bana ihtiyaçları var.tüm hasta olanlara allah acil şifa versin
Doktor babama da aynısıni dedi canım. Benim babam hemen herseye çok sinirlenen bir insAn. En ufacik bir seye uxulmucen sinirlenmicen dedi. Sen de oylemisin. Allah seni cocuklarina bagislasin babami da bize. Allah sifa versin canim. Doktor ne dedi sana caresi nefir bunun bize birsey demedi. ilac flan da vermedi. Ben de endiseliyim
Allah hayırlısıyla şifa versin inşallah...çok üzüldüm...
M Merve burcu konu başlığıyla ağlattın beni, öyle üzüldüm ki şu anda yutkunamıyorum bile
tek doktorla yetinmedin değil mi? başka görüş aldın değil mi?
not: sevgilimden ayrıldım, ölmek istiyorum diyen arkadaşlarımız defalarca okusun bunları!!!
Aynı konudan 2 tanemi açtın diğer yorumlar yok.