kızım çok küçük allahtan zaman istiyorum

Doktor babama da aynısıni dedi canım. Benim babam hemen herseye çok sinirlenen bir insAn. En ufacik bir seye uxulmucen sinirlenmicen dedi. Sen de oylemisin. Allah seni cocuklarina bagislasin babami da bize. Allah sifa versin canim. Doktor ne dedi sana caresi nefir bunun bize birsey demedi. ilac flan da vermedi. Ben de endiseliyim

acil şifalar dilerim. Çok geçmiş olun.

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..Moraliniizi bozmayın iyi düşünün iyi olsun.

Öncelikle bunun bir imtihan olduğunu bilip içinizi ferah tutun. Kimin başına ne geleceği bilinmez. Kendinizi stresten koruyun ki ilerlemesin sorun, ya da başka sıkıntılara yol açmasın. Ihmal etmeyin bir çok hastalığın tedavisi var. Şükredin ki farkedilmiş. Birkaç doktora daha görünün ve şifayı önce Allah'tan umarak ve umudunuzu hiç kaybetmeyerek sabredin. Rabbim sizi evlatlarınıza bağışlasın.

Allah hayırlısıyla şifa versin inşallah...çok üzüldüm...

M Merve burcu konu başlığıyla ağlattın beni, öyle üzüldüm ki şu anda yutkunamıyorum bile
tek doktorla yetinmedin değil mi? başka görüş aldın değil mi?

not: sevgilimden ayrıldım, ölmek istiyorum diyen arkadaşlarımız defalarca okusun bunları!!!

Allah razı olsun inşallah geçecek şimdi benide sen üzdün.sizleri üzmek için yazmadım kusura bakmayın daha neler yaşayanlar var.herkese acil şifa versin allah.defiğiniz gibi boş şeyler için üzülen ve ölmek isteyen insanları bende anlamıyorum.derman aramak en zoru

Allah seni korusun çocuklarına bağışlasın güzel anne, lütfen başka dr larada gidin hiç bir çaresi yokmuymuş ilaç vs önermedimi dr .. Çok ama çok üzüldüm tekrar tekrar geçmiş olsun

Rabbim cocuklarına bağışlasın seni tez zamanda şifa versin bu tip hastalığı olanlar stres uzuntu sigara alkol uzsk durmslı sağlıklı beslenip spor yapmalı kuzenimde benzer bişey var Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…