- 22 Şubat 2015
- 69
- 61
- 47
- Konu Sahibi Merve burcu
Artıkhastalık düşünmeyide istemiyorum.başka uğraşlar bulmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünkü onun ilaçlık bir durum değil canım. tansiyonu çıkmıycak sinir stres yapmayacak . ancak Felç olursa Allah korusun tabi semptomatik bir tedavi yapılıp ordaki ödem kanama çözülüyor .
bilgi eksikliği var .orada apar topar ameliyat olmanız sizin yararınıza. orada şüphelenilip ameliyat olmanız sizin yararınıza. nitekim o parçada patolojiye gider.Dünya'da hiç bir doktor radyolojik bir yöntemle tanı koyamaz. MR da bakmışlar ama demekki net görünmemiş . zaten radyoloji sadece bazen fikir verir. radyoloji raporları da tanıyı yazmaz ordaki durumu tanımlar. o raporda da hata yok.bizim ülkemiz gayet iyi bu konuda bizim hastalarımız maalesef doktoru farklı birşey olarak Görüyor. şimdi yabancı doktor sayısı HIZLA artıyor . 5 sene sonra tekrar düşünün bu fikri. yurt dışında da bi süre kaldım . biz hastalarımıza anlatamıyoruz. her yerden duyduğuna doktordan çok inanıyor.yanlış Teşhis denen şeylerin Çoğu yanlış anlama. ben bu konuda mesela hep Detaylı sorarım neydi ne dendi ne oldu diye . inan yüzde 80 bizim insanımızn abartması. yurtdışında da var mesela bu durumlar. çünkü tıp böyle birşey. her hasta başka.Tabiki sizin dediğinşz normal şartlatda olması gereken.bizim ülkemizde eksiklik var.çok dıymuşuzdur.yanlış teşhid diye.2010yılında bende yaşadım.böbrekte kitle tespit edildi. Mr da maling kitle yazıyor.diğer böbrektekinede şüpheli fediker.apartopar açık ameliyat oldum.sadece anjiomiyolipom çıktı.sonraki mr sonuçlarımda da anjiomiyolipom çıktı.boşuna ameliyat oldum.sitresi sayma hadi.ameliyattan 2ay sonra kontrole gittim.ultrason istedi doktor.ultrasonumu radyolojinin başkanı bir prof yaptı.bana ne dedi biliyormusunuz.senğn kitlen alınmamış bu kanser dedi.hemen ameliyatı yapan prof dr koştum.bana ben o radyoloğa güvenirüm ama yanlış görmüş dedi.kitle alınıca yerine doku konuhormuş onu görmüş.falan filan.işte türkiye
bu Şikayetleriniz için gitmiş miydiniz hastaneye ? tesadüf derken nasıl bir tesadüfle ortaya çıktı merak ettim gerçekten. kendi kendinize mi buldunuz bu tesadüfü ?13 yaşında kalp rahatsızlığım tesadüf eseri ortaya çıktı. Doğuştanmış. Doğumumdan itibaren hastaneden çıkmayan ben, dudaklarım morarmasına, şiddetli göğüs kafesi ağrılarım olmasına ve bir dinlemeyle anlaşılabilmesine rağmen 13 yaşında hasta olduğumu öğrendim. Çocuktum koştum, zıpladım hepsi yasakmış. Her ay düzenli iğne vurulmam gerekiyormuş iltihaplanma olmaması için kalbimde. Denize girmem yasak ben denizden çıkmazdım. Nefessiz kalırdım, yoruluyorum zannederdim. Karambole yaşamışım resmen.
tamam canım Tabiki yazarım. korkma ama güçlü ol . hem belki bu vesileyle hayatın daha düzenli olur. hepimizin bir hastalığı var. önemli olan moral bozmamak hem dikkat edersen bir sorun da olmaz. çok öpüyorum seni.Allah sifa versin canım. Diyecek bir şey bulamiyorum. İnş siz de babam da tum hastalarda iyilesir. Kilfal damarda heden tikanir nadıl tikanir anlamis değilim. Allah in takdiri imtihan dunyası işte. Bi gelisme yeni haber tedavi şekli vs olursa özelden tazısalim canim
bendede çıktı..
Allah şifaversin canim dDr ilaç vermiştir mutlaka saatinde iç bende senin gibi sayilirim iki yasinda oğlum var benim vücut kaslarim çok zayiflamis doğumdan sonra toparlanamadi vücut her an felç kalma ihtimali ile karesi karsiyayim yorulmak uzulmek sinirlenmek yok vücudum titreyerek tepki gösteriyor en az bir yol tedavim ilk basta çok etkilemişti Dr anlattiklari simdi daha iyiyim seninde geçecek bugunler bitecek Rabbim şifa versin tez zamanda
bilgi eksikliği var .orada apar topar ameliyat olmanız sizin yararınıza. orada şüphelenilip ameliyat olmanız sizin yararınıza. nitekim o parçada patolojiye gider.Dünya'da hiç bir doktor radyolojik bir yöntemle tanı koyamaz. MR da bakmışlar ama demekki net görünmemiş . zaten radyoloji sadece bazen fikir verir. radyoloji raporları da tanıyı yazmaz ordaki durumu tanımlar. o raporda da hata yok.bizim ülkemiz gayet iyi bu konuda bizim hastalarımız maalesef doktoru farklı birşey olarak Görüyor. şimdi yabancı doktor sayısı HIZLA artıyor . 5 sene sonra tekrar düşünün bu fikri. yurt dışında da bi süre kaldım . biz hastalarımıza anlatamıyoruz. her yerden duyduğuna doktordan çok inanıyor.yanlış Teşhis denen şeylerin Çoğu yanlış anlama. ben bu konuda mesela hep Detaylı sorarım neydi ne dendi ne oldu diye . inan yüzde 80 bizim insanımızn abartması. yurtdışında da var mesela bu durumlar. çünkü tıp böyle birşey. her hasta başka.
Canim ya, acil sifalar insallah. Bir karisim var, limon suyunda sarimsak bekletiyorsun 3 hafta galiba. Sonra iciyorsun, bir arastir netten. Uygula. Ayni teshisi koyan doktor israrla tavsiye etmis bir tanidigima.Baş dönmesi şikayetiyle doktora gittim.mr sonıcunda beyin kılcal damarlarında tıkanıklık çıktı.doktor felç olursun dedi.yaşım 35 iki tane çocuk var biri 14 diğeri3yaşında.bunun için allaha dua ediyorum.bana ihtiyaçları var.tüm hasta olanlara allah acil şifa versin
Canim ya, acil sifalar insallah. Bir karisim var, limon suyunda sarimsak bekletiyorsun 3 hafta galiba. Sonra iciyorsun, bir arastir netten. Uygula. Ayni teshisi koyan doktor israrla tavsiye etmis bir tanidigima.
Kardeşime Dr cips komadan uzak dur dedi. Bir de banyoda sicak soğuk yaptı 6 yildir iyi.sinir arttigi zaman anliyo önlemini aliyo.
Şifa Allahtan. Sakin ümitsiz olma