kızım çok küçük allahtan zaman istiyorum

Ne çıktı.sanadamı süpriz.allah şifa versin.

canım ben migren hastasıyım..sürekli bakıyorlar..her doktor gördüğünde yetmemiş gibi 2 tane istiyor..mr ve tomografi..diyorumki bana teşhis konuldu..ışın yemek istemiyorum diye..bir de dar yerlerde korkum var mr danda korkuyorum..beyin kılcalda tıkalıymış..açılması da mümkün değilmiş..öylecene bıraktılar beni sanki ne halin varsa gör gibi..ne ilaç nede bir öneri..tanrıya kalmış bir şey..ama ne zaman olduğunuda bilmiyorlar..yaşayıp gidiyoruz işte..

Arkadaşım allah şifa vesin corsapirindemi vermediler.hiç ilaçsız olurmu.benim kızım birşey soracağı zaman hiç öyle olur diyor.kan sulandırıcıiçmen gerekir.hiç öyle okur.üzülme arkadaöım gününü yaşa burası nasıl olsa yalan var birazda sen oyalan
canım ben migren hastasıyım..sürekli bakıyorlar..her doktor gördüğünde yetmemiş gibi 2 tane istiyor..mr ve tomografi..diyorumki bana teşhis konuldu..ışın yemek istemiyorum diye..bir de dar yerlerde korkum var mr danda korkuyorum..beyin kılcalda tıkalıymış..açılması da mümkün değilmiş..öylecene bıraktılar beni sanki ne halin varsa gör gibi..ne ilaç nede bir öneri..tanrıya kalmış bir şey..ama ne zaman olduğunuda bilmiyorlar..yaşayıp gidiyoruz işte..

Arkadaşım allah şifa vesin corsapirindemi vermediler.hiç ilaçsız olurmu.benim kızım birşey soracağı zaman hiç öyle olur diyor.kan sulandırıcıiçmen gerekir.hiç öyle okur.üzülme arkadaöım gününü yaşa burası nasıl olsa yalan var birazda sen oyalan

yazını pek anlayamadım..nerde yalan var..oyalan ne demek..:KK64:

Şuna da bir bakın. Ayrıca tedavisi mümkünmüş.Pıhtıya kadar anjiyo yapılıp daha sonra pıhtı eritilebiliyormuş canım..
Tez zamanda iyi haberlerini alırız umarım.

bu Şikayetleriniz için gitmiş miydiniz hastaneye ? tesadüf derken nasıl bir tesadüfle ortaya çıktı merak ettim gerçekten. kendi kendinize mi buldunuz bu tesadüfü ?
Ailem götürmüş evet. Voleybol oynuyordum. Kursa yazılmıştım. Küçük yıldızlar takımına seçilmiştim. Sağlık kontrolü istediler. Ordaki doktora gittik babamla. Spor kulübünün doktoru yani. Doktor kalbimi dinledi ve normal değil dedi. Dinlendirdi beni , tekrar dinledi kalbimi . Çocuğun kalbinde sıkıntı var acil hastaneye götürmeniz gerekli dedi. Defalarca götürmüşler daha önce dinleyip bir şey yok diye göndermişler.

Allah şifa versin.
bizim de bir tanıdığımız baş ağrısıyla doktora gitti anında uyuttular doktor bayagı ne yapacagını bilemedi uyandırmadı da kızı. kılcal damar tıknaıklıgı yüzünden
sonra ankarada bir doktor varmış ona yönlendirdi en iyisi o demiş. oraya götürdüler en son. ama ne oldu bilmiyorum bugun arastırıp kız iyiye gittiyse yazacagım buraya.

tek dr kalma
başka dr başka hasteneler hatta farklı ildeki doktorları arastırın
en iyi hekim diye bir site
il il dr listesi ve yorumları var oraya bakın
geçmiş olsun

evet doktorum . acilde de çalıştım bir süre .yurt dışında da 2 ay çalıştım . ben size hiç yanlış Teşhis yok demiyorum . evet var ama tüm Dünya da yanlış Teşhis var . tıp bilimi matematik değil. ve Türk insanı abartıyor. kaç tane böyle olay dinledim ve gerçekten sadece yüzde 20 si falan haklıdır. kend ailem de dahil buna. mesela bu arkadaşa en iyi tavsiye aynı doktorda takip yaptırması. ama herkes kulaktan duyduğuyla yazıyor . ben bunu demek istiyorum . 662259"]Doktorumsunuz.uzmanlık alanınız nedir.sizinde bilgilerinizi paylaşmanızı isterim.tabiki yanılıyor olabilirim.hiç birşeyde kesin diye bir iddiam yoktur.insan oğlu şaşar beşer[/QUOTE]

Çok çok geçmiş olsun öncelikle ama lütfen bu gibi durumlarda tek doktorda kalmayın... Yıllar önce anneme rahim kanseri teşhisi koyan bir doktor başka doktorda sadece kist olduğunu söyledi, yani doktordan doktora fark var hatta iki değil daha fazla doktora çıkın..
Allah yardımcınız olsun...

Ailem götürmüş evet. Voleybol oynuyordum. Kursa yazılmıştım. Küçük yıldızlar takımına seçilmiştim. Sağlık kontrolü istediler. Ordaki doktora gittik babamla. Spor kulübünün doktoru yani. Doktor kalbimi dinledi ve normal değil dedi. Dinlendirdi beni , tekrar dinledi kalbimi . Çocuğun kalbinde sıkıntı var acil hastaneye götürmeniz gerekli dedi. Defalarca götürmüşler daha önce dinleyip bir şey yok diye göndermişler.
kalbinizi dinleyip mi demişler belki sırtınız dinlenmiştir. bilemiyorum tabi haklısınızdur belki ama Bugn 3. sınıf tıp Öğrencisi bile dinlese anlar. anlayamayan mezun olmaz olamaz. o yüzden belki başka birşeydir . dinleyip yok denmesi biraz enteresan geldi bana.

Şuna da bir bakın. Ayrıca tedavisi mümkünmüş.Pıhtıya kadar anjiyo yapılıp daha sonra pıhtı eritilebiliyormuş canım..
Tez zamanda iyi haberlerini alırız umarım.

herkese bu yapılmaz ki . ayrıca daha riskli bir işlem . bu tip bir tedavi var ama konu sahibine uygun görülmemiş .

Doktormusunuz.uzmanlık alanınız nedir.sizinde bilgilerinizi paylaşmanızı isterim.tabiki yanılıyor olabilirim.hiç birşeyde kesin diye bir iddiam yoktur.insan oğlu şaşar beşer
evet doktorum . acilde de çalıştım bir süre .yurt dışında da 2 ay çalıştım . ben size hiç yanlış Teşhis yok demiyorum . evet var ama tüm Dünya da yanlış Teşhis var . tıp bilimi matematik değil. ve Türk insanı abartıyor. kaç tane böyle olay dinledim ve gerçekten sadece yüzde 20 si falan haklıdır. kendi ailem de dahil buna. mesela bu arkadaşa en iyi tavsiye aynı doktorda takip yaptırması. ama herkes kulaktan duyduğuyla yazıyor . ben bunu demek istiyorum .

Allah şifa versin. Kötü düşünmeyin rabbim dert veriyo dermanını da veriyo. Bir iki doktora daha görünün.

doktorlar her zaman her ihtimali acımadan söylerler canım inşallah yine abartmışlardır. Çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifanı versin.

kalbinizi dinleyip mi demişler belki sırtınız dinlenmiştir. bilemiyorum tabi haklısınızdur belki ama Bugn 3. sınıf tıp Öğrencisi bile dinlese anlar. anlayamayan mezun olmaz olamaz. o yüzden belki başka birşeydir . dinleyip yok denmesi biraz enteresan geldi bana.
Yok yahu kalbinde rahatsızlık mı var dudakları morarıyor diye götürmüşler. Sence bu ne demek. Bir de kalbimi tutuyormuşum hep acii diye. Küçüğüm tabi dilim dönmüyor. Annem anlattı. Hiçbir şey yok dediler gönderdiler diye.

X