- Konu Sahibi derenberenseren
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım..aslında birazdan paylaşacagım durum için özellikle katıldım... beş yaşında bir kızım var,çok anlayışlı,çok uslu,çok akıllı bi kız sadece evde degil okuldada öyle.. benim evdeki bu kuzum 2 insan görünce tam bir kurt oluyor hemde acımasızca... kızım beni birilerinin yanında begenmiyor ortamda kim varsa onunla kıyaslıyor.mesela geçenlerde şöyle bir olay oldu...biz eltimle görüşmüyoruz düşman gibi bişeyiz,aynı ortamdada asla bulunmayız ama bir aile büyügümüz hastaydı ve mecburen bir araya gelmek zorunda kaldık,herkes bilir bizim görüşmedigimizi ve çok kalabalık bir oda,kızım bir süre sonra anne biliyormusun yengem senden güzel keşke sende onun gibi ögretmen olsan dedi
neye üzülecegimi şaşırdım kızımın beni küçük görmesinemi,eltimle kıyaslamasınamı yoksa herkesin içinde eltimin pis pis bakıp zafer kazanmışçasına sırıtmasınamı
ben çalışmıyorum ve kızım aktif olan tüm annelere hayran... eve gelince niye öyle davrandıgını neden öyle söyledigini sordugumda şakaydı filan dio... sizden ricam ne yapmalı nasıl davranmalıyım,fikir ve önerilerinize çok ihtiyacım var... kızım daha 5 yaşında,on sene sonrasını düşünemiyorum....
(
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)