kızım BENDEN KOPUYOR

izmirizmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
65
7
48
merhaba arkadaşlar. bu aralar çok üzgünüm gerçekten. 3,5 yaşındaki kızım bu aralar çoğu kimsenin arkasından ağlıyor. özellikle halasına ve babaannesine aşırı düşkün oldu. sevecek tabiiki. ben de seviyorum zaten kv ile görümcemi ama onlar kızım beni itiyor istemiyor kapıyı yüzüme kapatıyor diye gülüyorlar hep. çok zoruma gidiyo. aylinim de o kadar parçalıyoki ayrılırken. ben çalışıyorum kızıma bakıcı bakıyor. babaaane kızıma hep akşam gel burda kal sarılıarak uyuyalım uyanalım diyo. akşam gel sen burda dur dede seni geri götürür diyo. tamam bunları istemesi doğal ama ben de hiç kızımı göremiyorum bütün gün işteyken. onla vakit geçirmek istiyorum ve şuanda napıcağımı hiç bilmiyorum. lütfen yardım edin ve bana bi yol gösterin.

Bütün gün onlarla vakit geçirdiği için onlara alışmış, bağlanmış.. Kızınız hep mi böyleydi yoksa sin zamanlarda mu böyle oldu?

merhaba arkadaşlar. bu aralar çok üzgünüm gerçekten. 3,5 yaşındaki kızım bu aralar çoğu kimsenin arkasından ağlıyor. özellikle halasına ve babaannesine aşırı düşkün oldu. sevecek tabiiki. ben de seviyorum zaten kv ile görümcemi ama onlar kızım beni itiyor istemiyor kapıyı yüzüme kapatıyor diye gülüyorlar hep. çok zoruma gidiyo. aylinim de o kadar parçalıyoki ayrılırken. ben çalışıyorum kızıma bakıcı bakıyor. babaaane kızıma hep akşam gel burda kal sarılıarak uyuyalım uyanalım diyo. akşam gel sen burda dur dede seni geri götürür diyo. tamam bunları istemesi doğal ama ben de hiç kızımı göremiyorum bütün gün işteyken. onla vakit geçirmek istiyorum ve şuanda napıcağımı hiç bilmiyorum. lütfen yardım edin ve bana bi yol gösterin.

Ben sizin yerinizde olsam her boş vaktimde kızımla geçirirdim. En çok onlarla vakit geçirdiği için onlara bağlanması çok normal. Ama kapıyı sizin yüzünüze kapatıyo diye onların gğlmesi çok çok yanlış. Lütfen bu konuda onlarla konuşun. İleriki yaşlarda daha ciddi sorular yaşayabilirsiniz. Ve bir de işten arta kalan zamanlarda ev işleri vs kenara bırakın hem kaliteli ve iyi zaman geçirirn. O sizin kuzunuz başkasının değil. Bunu unutmayın ve sıkmayın canızız. Ama dediğim gibi babanesi va halası konusunda bir denge kurmanız lazım.

konunuza tam cevap olmasa da,
3,5 yaşındaki kızınızı yatıya babannesine gönderiyor musunuz?
ben çok doğru bulmuyorum.
hatta eşimle konuştum bunu, o da beni geçti diyor ki "18 yaşına kadar başka evde kalmak yok" :)

kızıma bakıcı bakıyor kızlar. babaanesi halanın oğluna bakıyor. ben mi bi yerlerde yanlış yapıyorum diyorum görseniz ayrılırken o kadar problem yaşıyoruz ki:( o kadar çocuğuma düşkün bi anneyim böyle durumlar olunca eve geldiğimde çok ağlıyorum.

konunuza tam cevap olmasa da,
3,5 yaşındaki kızınızı yatıya babannesine gönderiyor musunuz?
ben çok doğru bulmuyorum.
hatta eşimle konuştum bunu, o da beni geçti diyor ki "18 yaşına kadar başka evde kalmak yok" :)
yok hiç bırakmadım canım ama babaane kızımın aklına girmeye başladı sen gel bizde kal beraber uyuyalım beraber uyanalım diye. zaten çocuğun onlara aşırı düşkünlüğü olduğu için onun da aklı çelinebilir. bişey de diyemiyorum kırılmasınlar diye.

kızını kreşe versen cnm biraz sosyalleşir arkadaş edinir zamanlada düzelir..bende kızımda aynı şeyleri yaşadım ve kreşe başlayınca düzeldi..bence sende dene

kızını kreşe versen cnm biraz sosyalleşir arkadaş edinir zamanlada düzelir..bende kızımda aynı şeyleri yaşadım ve kreşe başlayınca düzeldi..bence sende dene
ben d eöyle olunca düzelebilir belki diye düşünüyorum canım. bakalım nasıl olacak artık.

Benim kadar babaannesine düşkün çocuk yoktur herhalde. Babaannemle köye gider bir ay kalırdım küçükken. Biraz büyüyünce anne işe babaannemin ayrımına vardım. Şimdi annem benim Can'ım,en yakın arkadaşım.

Çok küçük olduğu için yapıyor canım Zaman'la düzelir.

Yaşadıklarınız hep bir süreç Zaman'la ortadan kayboluyor siz eve geldiğinizde mutlaka beraber oyun oynayın ayrıca hoşuna gidiyorsa beraber uyuyun

Benim kadar babaannesine düşkün çocuk yoktur herhalde. Babaannemle köye gider bir ay kalırdım küçükken. Biraz büyüyünce anne işe babaannemin ayrımına vardım. Şimdi annem benim Can'ım,en yakın arkadaşım.

Çok küçük olduğu için yapıyor canım Zaman'la düzelirsoylediklerin güzel moral oldu canım:)

Yaşadıklarınız hep bir süreç Zaman'la ortadan kayboluyor siz eve geldiğinizde mutlaka beraber oyun oynayın ayrıca hoşuna gidiyorsa beraber uyuyun
zaten kendi odasına yatırıyorum ama sabah uyandığımızda aramızda buuyoruz canım. ne ara geliyo yatıyo onu bile farketmiyoruz bazen. evde çok düşkün kucaktan ayrılmaz asla. hep peşimde ama babannesinde hiç yüzüme bile bakmıyo değil kucağa gelmek. bana anlatmak istediği bişey mi var acaba. nasıl davranmam lazım inanın ben de şaşırıryorum.

Kizimda öyleydi bi ara ben calismiyirum ama KV alt katımda oturuyor bütün yaz orda uyudu sonra babası aldı yada dedesi getirdi dört yasında şuan
Daha hiç kalmadı babaannesi de
Zamanla alisacak belkide sana tepki veriyordur seni sevmediğini düşünme
Çocukların ruh hali hep değişiyor bi zaman sonra Bakmışsın onlara kapıyı kapatıyor
Önemli olan kaliteli vakit geçirmek hoşlanacağı faaliyetler..boyama yapıştırma vs.
Kreş iyi fikir aslinda

bir de neden kreşe göndermediniz, onu merak ettim.
zaten dadı bakıyormuş, hani maddi olarak sorun yok gibi.
3 yaşından sonra kreş öneriliyor ya ondan soruyorum?

zaten kendi odasına yatırıyorum ama sabah uyandığımızda aramızda buuyoruz canım. ne ara geliyo yatıyo onu bile farketmiyoruz bazen. evde çok düşkün kucaktan ayrılmaz asla. hep peşimde ama babannesinde hiç yüzüme bile bakmıyo değil kucağa gelmek. bana anlatmak istediği bişey mi var acaba. nasıl davranmam lazım inanın ben de şaşırıryorum.

Bence normal dert edip gerilince işler büyüyor bence bekleyin hepimizin başına geliyor

Bize geldiklerinde sürekli ben gidiyorum ben gidiyorum yapıp çocugu ağlatiyo. Hoslarina gidiyo. Çok sinirlerim bozuluyo kızlar. Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama kiziyorum artık.

Bize geldiklerinde sürekli ben gidiyorum ben gidiyorum yapıp çocugu ağlatiyo. Hoslarina gidiyo. Çok sinirlerim bozuluyo kızlar. Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama kiziyorum artık.

bizim ailede de bebeği ksıkandırmak moda. İşte başka bebeği çok seviyor yanında, ama hep ona nispet ederek. ah canım vs abartarak. bir göz de benim oğlumda. ben fark ediyorum tabi ki, hemen oğlumu o ortamdan çıkarıyorum ya da dikkatini dağıtıyorum, yoksa bizimki de sırnaşacak ve çok hoşuna gidecek o durum.

Back
X