Çocuk Hastalıkları kızım ayağını içe basıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

meltem44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
638
37
118
İstanbul
merhaba 22 aylık kızım yürürken özellikle sol ayağını hafif içe basıyor neden acaba. Bir yerde okumuştum, yürüken düşüyorsa sorun olabilirmiş, benim kızım bu yüzden hiç düşmedi yani ayakları birbirine dolanmıyor ama yinede kafama takılıyor

Benim oğlumdada böyle bir sorun vardı ama biz çok küçükken farketmiştik. Doktoru masaj vermişti 6 aylık oluncada ortopedik ayakkabıyla takviye yaptı. Şimdi hiçbir sorun yok. Bence sende bir ortopediste git en uygun ayakkabıyı söyleyecektir sana. Bu tür sorunlar ayakkabıyla çözülebiliyor.

ayni sorun benim bebekligimde olmus..annem 11 aylikken farketmis yururken dusuyomusum.uzun bi sure ortopedik agir ayakkabilarda giymisim biraz duzelmis..cocukken farkinda degildim o kadar buyudukce kendim duzeltmeye basladim ayaklarimi ama halan biraz ice donuk bi ayagim..eger dusmuyosa daha iyidir demek..ama sen yinede bi goster ayakkabi destegiyle duzelir..Allah daha onemli sorunlar vermesin..bunlarin caresi var..sevgiler

küçükken bende iyi ayağımı içe basıyormuşum. ortopedik ayakkabı kullanmışım uzun süre. yada tabanlık veriyorlar ayakkabının içine yerleştiriliyor. izi bile kalmaz. ortopediye gösterin mutlaka. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…