• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım anne demiyor ve insanlar beni sinir ediyor

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
merhabalar 16 ayılk bir kızım var ve 5. aydan itibaren bakıcıda bu sene kayınvalidemde.beraber çok iyi zaman geçirmeye çalışıyorum bazen sinir oluyo tabii:(((evde anne diyor ama tabiiki daha çok baba dede .

Son düzenleme:
çocuğuza vakit ayırın.onunla oyunlar falan oynayın.güzel güzel konuşun
1.5 yaşında çocuk o anlamaz konuşmaktan falan demeyin
ilgilenin yani çocuğunuzla

canımbenim kızımda ilk anne dedi dede dayı anneanne bile dedi ama baba demiyor babası çok üzülüyor tabi bu duruma ama bence çocukkendisine kolay gelenşeyleri söylüyor bence biraz daha zaman ver kızına annecim kelimesinide çok kullanzamanla diyecektir

zamanla söyleyecektir ama siz yine de ilgilenin onunla
alınmazsınız bu lafıma inşallah

canım benim nasıl da üzülmüşsün anne değilim ama etrafımda buna benzer şeyler yaşayanlar var, öncelikle çalışıyorsun sanırım, bi süre izin al bebeğinle sabahtan yatana kadar güzel ve kaliteli vakit geçir. Çünkü çocuklar en çok eğlendikleri kişileri anımsarlar. ona rütun şeyler söyle. " annen seni yerrrr" "annesinin kuzusu" gibi. içinde anne geçsin.

eşiniz de ona sürekli "annen git" "anne geldi" gibi şeyler söylesin.

kafana takma düzelir inş.

canım kafaya takma.benim oğlumda 15 aylık.daha bu ramazan bayramında anne demeye başladı.5 gün evdeydim.ben ki alışsın diye annecim diye konuşurum hep.anne demeyi öğretmeye çalıştım hep baba,dede dedi anne demedi hiç.bayramdan beri ınneeeeeeee deyip duruyo.ama ben yanında yokken beni çağırmak için diyo.yanımdayken demiyo sıpa:))))))))

18 aylık oğlan yeğenimin çocuğu var oda demiyor daha ama dede vs diyor.Öğrenir nasıl olsa okadar takmayın

merhabalar 16 ayılk bir kızım var ve 5. aydan itibaren bakıcıda bu sene kayınvalidemde.beraber çok iyi zaman geçirmeye çalışıyorum bazen sinir oluyo tabii:(((evde anne diyor ama tabiiki daha çok baba dede .babaya ilgisi çok gezdiren o biz evde yemek şu bu derdi.neyse babayı çok söylüyorken anne demiyor dışarda evde de az tek olunca ama insanlar seni yadırgıyomu diyolar sinir oluyorum sizde de varmı ne yapabilirim.ki eşim akşam geç gelir çoğunluk benimle olmasına rağmen anlamadım

üzülmeyin.ilginmemekle alakası yok..ben 7 gün 24 saat yanında olmama rağmen en çokta bana düşkün olmasına rağmen benim oğlum bana ismimle seslenirdi..bir türlü anne dedirtemezdim..babasınada ismi ile seslenirdi..kasımda 2 olacak ve bize 2 haftadır anne-baba diye sesleniyor opuyorumnanaktan...hemde sürekli..karşık veriyorum tekrar sesleniyor anne diye..sanırım caıllou çizgi filmininde etkisi oldu..çocuk sürekli anne-baba diye sesleniyor benim kide bayılıyor caıllou ya..izletin belki sizin çocuğunuzda sever..

zamanla söyleyecektir ama siz yine de ilgilenin onunla
alınmazsınız bu lafıma inşallah

saat üçten sonra hep beraberiz eşim tam tersi akşamları geç gelir hatta bazen arkadaşlarıya daha çok durur yattıktan sonra geldiği olur ben o arada hep konuşyorum oynuyorum sarılıp çok öpüşürüz mesela ama yinede anlamıyorum daha nasıl ilgi olabilir.ki hep annecimli konuşurum anne de dediğinde hele inadına baba diyor ufff bilemedim artık ama çocuğu oraya atıp kendi işine bakan biriside değilimki eşim az evde olduğu için bazen yemek yaparken şu bu olurken yanımda oluyo o ara ilgisiz kalabiliyorm ama ona bakarsanız babasını bazen 2-3 saat görüyo

Son düzenleme:
Back