- 19 Mart 2007
- 1.429
- 1.387
Etvayi ben onerdim. Bende sevmiyorum. Bir kac modern isimden yazdim . Onemli olan bizim sevip sevmememiz degil. Kimi turkce kimi kuran ismi yada cok aciklayici isim olmayip sadece ismi guzel doye koyuyorlar. İsminin anlami aman aman uzun uzun anlamli olmasina gerek yok bana gore .
Zaten burdakilerin fikrini alirsa konu sahibi kizi bi kac sene daha ayni isimde kalir degistiremez. Herkes ayni ismi sevemez. Soylenenlerden seç o guzelmi bu guzel mi sorma bence zaten kararsiz sonra tekrar tekrar degistirmeye ugrasirsin . Bunlar konu sahibineydi arkadasim.
Başlıkta sadece siz değil başkaları da önerdi Erva ismini. Ondan dikkatimi çekti ve yazdım.
Çok haklısınız zaten, renkler ve zevkler tartışılmaz. Ama başlığı açan kişi belli ki çok detaycı isim konusunda. Çocuğun ismini Erva olarak değiştirirse 1-2 ay sonra - ayyy bu isim de sanki kaba?- gibi bir düşünceyle yine pişman olmasın diye yazdım.
Arkadaşlarım da Erva'yi kaba bulurlar mesela, sırf ben değilim yani. Ama bu ara popüler bir isim Erva, beğenmeyeni kadar beğeneni de var tabi.