Kızılcık Şerbeti

Nursema’yı oynayan kız ne kadar iyi bir oyuncu 😍 kocasına duyduğu nefret bakışlarına nasıl yansıyor.

Yeni reyting olayı Ömer'in içindeki mafya çıkışı ile olacağa benziyor. Karizmatik Barış Kılıç'a böyle sahne olmasa iyi olurmuş.

Diziyi nursema götürüyor bence doğa karakteri bile 2.planda kaldı.Son sahnesinde ki gidişi bile şahaneydi

Bakalım bundan sonra olaylar nasıl ilerleyecek.

Kıvılcım sürekli ömer öyle biri değil deyip duruyor ama adamın içinden mafya cikti 🤣 kemalim yapmaz gibi Ömer öyle biri değil.

Kıvılcım saygıdan bahsediyor ama kendisi hiç saygı duymuyor bence dua kelimesini duyunca yüzü değişiyor iftara davetliyiz deyince yüz ifadesi değişiyor

Doğa ile Fatih inanılmaz toksik. İzlenme keyfi vermiyor ki artık.
Diğer karakterler onlardan daha çok ilgi çekmeye başladı artık nursema mesela dizi biraz onun üzerinden gider bence değişimi açısından buna Mustafa da eklenebilir oda kendine ayrı bir hayat çizebilir

Diğer karakterler onlardan daha çok ilgi çekmeye başladı artık nursema mesela dizi biraz onun üzerinden gider bence değişimi açısından buna Mustafa da eklenebilir oda kendine ayrı bir hayat çizebilir
Olabilir. Daha ilgi çekici olur. Doğa ile Fatih olmamış bir ilişki modeli. İşine gelince din gelmeyince istediği yapma modeli onlar. Sürdürülebilir görmüyorum onları. Bile bile evlendiler ne beklediyseler. Ama allahta Pembe gibilerden uzak eylesin.

Nursema birde aşırı parladı. Bugün Hürriyet gazetesine röportaj vermiş Ceren Karakoç. “Eşimle çok yokluk çektik” demiş. Karakteri de oynamıyor, yaşıyor resmen.
kıvılcım çok antipatik. Sette de çok küfürlü konuşuyormuş Evrim Alasya.
Bu hafta Fatih Altaylı’ya konuktu kadın oyuncular. Çok izleyemedim ama onlarda bilmiyormuş senaryoyu. İzleyicinin tepkisine göre yazıyorlar demek.

bence Ömer'i o şekilde yansıtmayacaklar. muhtemelen yerde şişme yatak var sırf aynı korkuyu yaşaması için onun üstüne atıyor.
Ben Ömer karakterinin bu kadar mükemmel biri olduğunu düşünmüyorum onda da birşeyler çıkacak bence kıvılcım sürekli ömer yapmaz öyle biri değil diye konuşuyor ya ondan dolayı.

Alevin geçmişte evli bir adamla ilişkisimi oldu acaba annesi çok tepkili ona karşı o yapar o eder gibi konuşuyor sürekli.

Nursema birde aşırı parladı. Bugün Hürriyet gazetesine röportaj vermiş Ceren Karakoç. “Eşimle çok yokluk çektik” demiş. Karakteri de oynamıyor, yaşıyor resmen.
kıvılcım çok antipatik. Sette de çok küfürlü konuşuyormuş Evrim Alasya.
Bu hafta Fatih Altaylı’ya konuktu kadın oyuncular. Çok izleyemedim ama onlarda bilmiyormuş senaryoyu. İzleyicinin tepkisine göre yazıyorlar demek.
İzleyici tepkisine göre yapabilirler mesela bir ara bebek olayında Fatih'in ailesi hiç tepki göstermedi direkt kabul etti hatta ev internette yorumlar boyledi sonradan sahne çektiler mesela gelen tepkilerden.

Ben Ömer karakterinin bu kadar mükemmel biri olduğunu düşünmüyorum onda da birşeyler çıkacak bence kıvılcım sürekli ömer yapmaz öyle biri değil diye konuşuyor ya ondan dolayı.
ters köşe de yapabilirler doğru ama kıvılcım'ın her seferinde yapmaz dediği şeyler muhafazakarlıkla ilgili. muhtemelen nikahları bu yüzden iptal olacak zaten

Dizimize ceza gelmiş 5 kez yayin durdurma ve para cezası kanal itiraz edecekmis kabul olmazsa 5 hafta yayinlanmiyacakmis

Dizimize ceza gelmiş 5 kez yayin durdurma ve para cezası kanal itiraz edecekmis kabul olmazsa 5 hafta yayinlanmiyacakmis
Hangi sahnesine ceza vermişler. Atv de aldatmak dizisine ceza yok burda doğru ya da yanlış içinde dini bir şeyi hemen aile yapısına aykırı diye ceza🙄

Hangi sahnesine ceza vermişler. Atv de aldatmak dizisine ceza yok burda doğru ya da yanlış içinde dini bir şeyi hemen aile yapısına aykırı diye ceza🙄
Nursema olayına diyorlar evlilik gecesi yayınlanan bölüm şiddet sahnesinden ötürü.

Nursema olayına diyorlar evlilik gecesi yayınlanan bölüm şiddet sahnesinden ötürü.
Yok artık! Fatmagül'ün suçu ne de tecavüz işlendi bir şey olmadı. Adını Feriha koydum da Feriha babasından dayak yiyordu bir şey olmadı. Sen anlat Karadeniz de, Uzak şehrin masalında hepsi kocasından dayak yedi ama nursema camdan itilince mi şiddet akıllarına gelmiş.

Bu Ömer nasıl delikanlı bir adam ya 😍 Oğlunu kurtarmak için kendini ortaya attı. ❤️
Kıvılcım da tiksinç bir kadın. Komşusu ile konuşurken “Metehan’ın annesi klinikte yatıyor. Belki de karanlık bir çocuktur” diyorlar. Ne iğrenç bir önyargı.

X