Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izlemez olaydımmmDizinin yeni sezonunu izlediniz mi arkadaşlar
Yazacak senaryo bulamayınca öyle saçma birşey ortaya çıkardılar, Ünal ailesinden intikam almak için yapılan bir evlilik olsaydı bile daha mantıklı olurdu .izlemez olaydımmm
gıray ve heves tiskindirdi
Yeni karakterlerin hiçbirini sevmedim. Giray’ı zaten hiç gözüm tutmamıştı. Cemal mi ne karın ağrısıysa o da çok zorlama. Meri mıymıntının teki, ne alaka geldi yerleşti apoya iteleyecekler galibaDizinin yeni sezonunu izlediniz mi arkadaşlar
Cemalin kendi seside değil dublajmis hiç gitmemis o ses adama aponun yeni aşkı olacak büyük ihtimalle meriYeni karakterlerin hiçbirini sevmedim. Giray’ı zaten hiç gözüm tutmamıştı. Cemal mi ne karın ağrısıysa o da çok zorlama. Meri mıymıntının teki, ne alaka geldi yerleşti apoya iteleyecekler galiba
ortam yasak elma şemasına döndü iyiceHeves ilede cemal kardeş çıkacak bence.
Senaristi aynı zaten sanırım.ortam yasak elma şemasına döndü iyice
bu yaratıcılığın sebebi belli oldu o zaman :)Senaristi aynı zaten sanırım.
hiç şaşurmaduk desekkkMinik aleve pembe bakacak apo yardım istiyordu oda kabul eder boşanma olmaz sonra apo meriye aşık olur derken tekrar başa döner.
Nursema gözüme çok çirkin geliyo ya böyle fena görümceler olur ya o tiplerden gıcık oluyorum hareketlerine. Üçüncü kocaya varcak nasipse bakalımKızılcık şerbetine kızıl goncalardan Affan geliyormus Nursema için adı firaz olacakmış.
Bence en saçmalayan Fatih amcanın sevgilisiyle birlikte oluyor bile isteyeİlk sezonda dizi ne güzeldi heyecanlıydı. Saçmaladılar özellikle girayla üvey annesi. Bencee Doğa Girayın gerçek yüzünü görünce Fatih e dönmek isteyecek. Nasıl da kıyaslama yapıyo. Fatihi seviyo aslında. Keşke aldatmasaydı bide Pembe cadısı olmasaydı güzel olurmuş. Görkem se tam bir şeytan
Zaten Fatih Apo müslümanlığı kötüye kullananlar. Fatih amcasının intikamını alıyo aklınca çok karaktersiz. Doğa ya da yazık ne suçu varsa. Bence Kıvılcımın boşanması da saçmaydı çünkü ömer kıvılcımla evliyken Görkemle beraber olmadı ki ayrı olduğu dönemde yaşanmıştı hepsi. Sadece Fatihle konuşmaması yanlış oldu sonucu da bu oldu keşke Kıvılcım a anlatsaydı bence anlayabilirdi kıvılcım.Bence en saçmalayan Fatih amcanın sevgilisiyle birlikte oluyor bile isteye
para yağdırıyor kadına bide namustan şereften adamliktN bahsederken
Doğa fatihe yakınlaşacak ama Yine aldatıldığını öğrenecek hemde ömerin sevgilisiyle
Doğanın kocası niye ve neden evlendi madem üvey anneyle ilişkisi vardı neden yani hiç anlamadım
En tehlikeli olan kivilcimin patronu tam piskopat
Meri oda fena onunda içinde pis planları var
Pembe çok haklı yanları var ve şu haliyle ciddi iyilik perisi
En masumu leman Allahım dünyadan haberi yok
Heves ve Giray diziden ayrılacak mis aslında ilk başta cemal ile hevesi kardeş gibi göstermeye çalıştılar ama senaryo istedikleri gibi olmadı galiba şimdi ikiside çıkacakmış yurtdışına kaçarlar kesinBence en saçmalayan Fatih amcanın sevgilisiyle birlikte oluyor bile isteye
para yağdırıyor kadına bide namustan şereften adamliktN bahsederken
Doğa fatihe yakınlaşacak ama Yine aldatıldığını öğrenecek hemde ömerin sevgilisiyle
Doğanın kocası niye ve neden evlendi madem üvey anneyle ilişkisi vardı neden yani hiç anlamadım
En tehlikeli olan kivilcimin patronu tam piskopat
Meri oda fena onunda içinde pis planları var
Pembe çok haklı yanları var ve şu haliyle ciddi iyilik perisi
En masumu leman Allahım dünyadan haberi yok