Kızılcık Şerbeti

Kızılcık şerbetine kızıl goncalardan Affan geliyormus Nursema için adı firaz olacakmış.

Dizinin yeni sezonunu izlediniz mi arkadaşlar 🙂🙂

izlemez olaydımmm:KK43:
gıray ve heves tiskindirdi :kusmuk:
Yazacak senaryo bulamayınca öyle saçma birşey ortaya çıkardılar, Ünal ailesinden intikam almak için yapılan bir evlilik olsaydı bile daha mantıklı olurdu .

Heves ilede cemal kardeş çıkacak bence.

Dizinin yeni sezonunu izlediniz mi arkadaşlar 🙂🙂
Yeni karakterlerin hiçbirini sevmedim. Giray’ı zaten hiç gözüm tutmamıştı. Cemal mi ne karın ağrısıysa o da çok zorlama. Meri mıymıntının teki, ne alaka geldi yerleşti apoya iteleyecekler galiba :KK70:

Doğa neden fırt diye evlendi mesela? El kadar bebeği var daha dün tanıştı adamla. Ne cesaret bir de üvey annesine falan bırakacakmış baksın diye. İyice salaklaştı. Zaten dizi seküler kadınları durmadan aşağılıyor. Hepsi ya salak ya metres. Diğerleri çok namuslu çok akıllı.😅 nilay hele baydı iyice.

Ce
Yeni karakterlerin hiçbirini sevmedim. Giray’ı zaten hiç gözüm tutmamıştı. Cemal mi ne karın ağrısıysa o da çok zorlama. Meri mıymıntının teki, ne alaka geldi yerleşti apoya iteleyecekler galiba :KK70:
Cemalin kendi seside değil dublajmis hiç gitmemis o ses adama 😂 aponun yeni aşkı olacak büyük ihtimalle meri

Yalnız kıvılcım öğretmen olduğunu unutmuş galiba 😂 televizyoncu olarak söylemiş cemale oda bütün işlerini eş adayları tarafından buluyor Ömer'in yanında çalışma, Ertuğrul sayesinde dernek kurma başa geçme şimdide cemal 😂

Cemal in sesi Fatmagül ün Suçu Ne dizisinde ki karakteri olsaydı bari 😂 daha tok olurdu 😅

Minik aleve pembe bakacak apo yardım istiyordu oda kabul eder boşanma olmaz sonra apo meriye aşık olur derken tekrar başa döner.

İlk sezonda dizi ne güzeldi heyecanlıydı. Saçmaladılar özellikle girayla üvey annesi. Bencee Doğa Girayın gerçek yüzünü görünce Fatih e dönmek isteyecek. Nasıl da kıyaslama yapıyo. Fatihi seviyo aslında. Keşke aldatmasaydı bide Pembe cadısı olmasaydı güzel olurmuş. Görkem se tam bir şeytan😈

Kızılcık şerbetine kızıl goncalardan Affan geliyormus Nursema için adı firaz olacakmış.
Nursema gözüme çok çirkin geliyo ya böyle fena görümceler olur ya o tiplerden gıcık oluyorum hareketlerine. Üçüncü kocaya varcak nasipse bakalım

İlk sezonda dizi ne güzeldi heyecanlıydı. Saçmaladılar özellikle girayla üvey annesi. Bencee Doğa Girayın gerçek yüzünü görünce Fatih e dönmek isteyecek. Nasıl da kıyaslama yapıyo. Fatihi seviyo aslında. Keşke aldatmasaydı bide Pembe cadısı olmasaydı güzel olurmuş. Görkem se tam bir şeytan😈
Bence en saçmalayan Fatih amcanın sevgilisiyle birlikte oluyor bile isteye

para yağdırıyor kadına bide namustan şereften adamliktN bahsederken

Doğa fatihe yakınlaşacak ama Yine aldatıldığını öğrenecek hemde ömerin sevgilisiyle

Doğanın kocası niye ve neden evlendi madem üvey anneyle ilişkisi vardı neden yani hiç anlamadım

En tehlikeli olan kivilcimin patronu tam piskopat

Meri oda fena onunda içinde pis planları var

Pembe çok haklı yanları var ve şu haliyle ciddi iyilik perisi

En masumu leman Allahım dünyadan haberi yok 😊😊😊🤣🤣

Doğa fatihe yakınlaşacak ama Yine aldatıldığını öğrenecek hemde ömerin sevgilisiyle

Doğanın kocası niye ve neden evlendi madem üvey anneyle ilişkisi vardı neden yani hiç anlamadım

Zaten Fatih Apo müslümanlığı kötüye kullananlar. Fatih amcasının intikamını alıyo aklınca çok karaktersiz. Doğa ya da yazık ne suçu varsa. Bence Kıvılcımın boşanması da saçmaydı çünkü ömer kıvılcımla evliyken Görkemle beraber olmadı ki ayrı olduğu dönemde yaşanmıştı hepsi. Sadece Fatihle konuşmaması yanlış oldu sonucu da bu oldu keşke Kıvılcım a anlatsaydı bence anlayabilirdi kıvılcım.
Giray bence babasının ölümü yakındı ya üvey annesiyle şüphe çekmemek içim doğayla evlendi. Babası da mirası bırakmamış bıraksaydı doğayı şutlayacaktı. İnşallah hamile kalmadan gözü açılır Doğa nın.
Meri yi bilemicem ilerde Apoyla olur gibi.
Pembeyi hiç sevmiyorum.
Beni en çok güldüren Kayhan ne kaypak adam yaa😅😅

Heves ve Giray diziden ayrılacak mis aslında ilk başta cemal ile hevesi kardeş gibi göstermeye çalıştılar ama senaryo istedikleri gibi olmadı galiba şimdi ikiside çıkacakmış yurtdışına kaçarlar kesin 😂

Kıvılcım meriye dert yaniyordu sanki herkes onun kart kocasina aşık diye ama unuttuğu birşey var kardeşi aşık oldu çocuk yaptı yani bu olayda bile pembeyi suçluyor alev-apo konusunda meride adamın fotosunu yapıştırmış annemin anısına diyor birde 😂 bahanesi saçmaydı.

İsim konusunda haklı bence sürekli alev ismini duymak istemez kadın iki ismi olsun işte.

Cansuda hem Ömer'e hem fatihe para için yanaşıyor Ömer ile evlilik olursa Fatih'i sutlayacakmis.

Kadının kızı bir reklamdan en az 200 bin aliyormus bir sürü reklam alıyormuş annesinin kirasini ödeyemiyor 😂

X