- 28 Ocak 2009
- 33.627
- 54.424
Fatih doğa için akıl sağlığı yerinde değil raporu aldirmisti sahte rapor gerçeği evine düştüGörkem gibi birini Allah düşmanıma vermesin
Bu ne yuhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatih doğa için akıl sağlığı yerinde değil raporu aldirmisti sahte rapor gerçeği evine düştüGörkem gibi birini Allah düşmanıma vermesin
Bu ne yuhhh
Aa Rüzgar neden ayrılıyor ki daha ilişkileri başlamadi bile üzüldümRüzgar karakteri ayrılıyormus, sönmez karakteride ayrılıyormus gemi yolculuğuna cikacakmis dönüp dönmeyeceği belli değilmiş,ana kadrodan da ayrılıklar olacakmis demek ki 1 kişi degil diye düşünüyorum.
Aynen aynen dün ben profilime aynısını yazmıştımFatih doğa için akıl sağlığı yerinde değil raporu aldirmisti sahte rapor gerçeği evine düştü
Sezon finale girdimi öyle oluyo çıkan çıkanaRüzgar karakteri ayrılıyormus, sönmez karakteride ayrılıyormus gemi yolculuğuna cikacakmis dönüp dönmeyeceği belli değilmiş,ana kadrodan da ayrılıklar olacakmis demek ki 1 kişi degil diye düşünüyorum ana kadrodan ayrilacaklar.
Başka bir diziden teklif almıştır infinite. Sönmez Hanım'da tempo ağır gelmiş olabilir. Gençler bile yoruluyor şartları ağır. Müjde Uzman tükenmişlik sendromu yaşadığını açıkladı.Aa Rüzgar neden ayrılıyor ki daha ilişkileri başlamadi bile üzüldüm
Yarışma programı sunacakmisAa Rüzgar neden ayrılıyor ki daha ilişkileri başlamadi bile üzüldüm
Hiç sevmiyorum ya kilit karakterlerin diziden ayrılmasını Alev ve Rüzgar önemli karakterlerdiBaşka bir diziden teklif almıştır infinite. Sönmez Hanım'da tempo ağır gelmiş olabilir. Gençler bile yoruluyor şartları ağır. Müjde Uzman tükenmişlik sendromu yaşadığını açıkladı.
sezon finali ne zaman?Herhalde ayrilması gösterilecek bu sezonYarışma programı sunacakmis
7 Haziran diye söyleniyor acaba rüzgar ve nursema evlenip ayrılabilir mi diye düşünüyorum.sezon finali ne zaman?Herhalde ayrilması gösterilecek bu sezon
Hemen evlenmeleri içinde belli bir zaman atlamaları gerekir ama merak ediyorum bende nasıl bitireceklerini Nursemanın çıkacağını düşünmuyorum.Enerjileri güzeldi hiç iyi olmadı ayrılması gereksiz Umut çiksa daha iyiydi.7 Haziran diye söyleniyor acaba rüzgar ve nursema evlenip ayrılabilir mi diye düşünüyorum.
Instagramda birsen hanım var gazeteci o sayfasında paylaşıyor böyle haberleri,dizi,reklam anlaşması,magazin olayları ayrılıyormus rüzgar .Hemen evlenmeleri içinde belli bir zaman atlamaları gerekir ama merak ediyorum bende nasıl bitireceklerini Nursemanın çıkacağını düşünmuyorum.Enerjileri güzeldi hiç iyi olmadı ayrılması gereksiz Umut çiksa daha iyiydi.
Net ayrılacak yani bildirdilermi?Belki program yeni sezona kadar devam eder sonra biter?
Doğa ayrılırsa izlenmez ki suratsız Görkemi napalım.Belki de yeni sezon için kadroyu yeniliyorlardır ama umarım ana karakterler olduğu gibi kalır.Instagramda birsen hanım var gazeteci o sayfasında paylaşıyor böyle haberleri,dizi,reklam anlaşması,magazin olayları ayrılıyormus rüzgar .
Ana kadrodan kim ayrılacak diye merak ediyorum bende ,bir tanesi alev diye düşünüyorum bebeği dogarsa pembe büyütebilir.
Bir ara doğa hakkında da çıktı ayrılacak diye son zamanlarda rolü azaldı gibime geliyor ama pek düşünmüyorum onun ayrılacağını.
Sila diyolardı bide dogrumu acepDiziden 4 oyuncu daha ayrilacakmis,rüzgar ve sönmez dışında bu hafta sonu netlesecekmis.
Sıla başrol ama nedense rolü azaltılmış gibi geldi bana yada ben öyle hissettim bilemiyorum.Sila diyolardı bide dogrumu acep
Hahaha evett ruzgarla birşeyler olcak gibi bi hali var ya var birşeylerrSıla başrol ama nedense rolü azaltılmış gibi geldi bana yada ben öyle hissettim bilemiyorum.
1 tanesini alev ve umut diye düşünüyorum,belki diğeri Ömer de olabilir birde nursema sanki rüzgarla kaçıp gidecekmiş gibi geldi bana
Benim tahminim Umut, Rüzgar, Sönmez ve haliyle amca aşkı meselesi yüzünden Görkem olacak.Sıla başrol ama nedense rolü azaltılmış gibi geldi bana yada ben öyle hissettim bilemiyorum.
1 tanesini alev ve umut diye düşünüyorum,belki diğeri Ömer de olabilir birde nursema sanki rüzgarla kaçıp gidecekmiş gibi geldi bana
Sönmez kalacakmış sanırım kendisi demiş şimdi öyle bir haber çıkmış, görkem de 3.sezonda olabilirmis.Benim tahminim Umut, Rüzgar, Sönmez ve haliyle amca aşkı meselesi yüzünden Görkem olacak.