Kızılcık Şerbeti

Sönmez kalacakmış sanırım kendisi demiş şimdi öyle bir haber çıkmış, görkem de 3.sezonda olabilirmis.

Umut ve rüzgar çıkıyor kesinleşti,alev doğumda ölecek gibime geliyor tansiyon sorunu çıkardılar.
Müjde uzman tükenmişlik sendromu yaşıyorum diye açıklama yaptı. Olabilir. Sönmez hanımı oynayan oyuncu ile yapımcı problem yaşamış.

Müjde uzman tükenmişlik sendromu yaşıyorum diye açıklama yaptı. Olabilir. Sönmez hanımı oynayan oyuncu ile yapımcı problem yaşamış.
Alev ve çimen çıkıyormuş.

2.fragman yayınlanmış alev berline gidecek diye gösteriliyor ama ben doğumu gelecek vefat edip bebeği pembe büyütecek gibi geliyor bana göre.

Görkem Mustafanin kafasına vazo atıp yaraladı,bayıldı camdan biri düştü görkem kendini attı galiba sakat kalabilir diye düşünüyorum 3.sezonda devam edecek haberi çıkmıştı.

Diziden bir kisi daha ayrılabilir belki çünkü ilk etapta rüzgar ve sönmez ana kadrodan da 4 kişi demislerdi.

• Beğen
Reactions: Jou
Bu Ömer tam bir gerizekalı. Zamanında daha Fatih Görkem'i ilk getirdiğinde ikaz etseydi, ben bu kızla ilişki yaşadım deseydi olaylar bu raddeye gelmeyecekti. Şimdi kıyamet kopacak.

Bu Ömer tam bir gerizekalı. Zamanında daha Fatih Görkem'i ilk getirdiğinde ikaz etseydi, ben bu kızla ilişki yaşadım deseydi olaylar bu raddeye gelmeyecekti. Şimdi kıyamet kopacak.
Evettt birazdan kopacak bakalımm

Aayyyyy girayın yaptığı neydi şimdii o kiz kimdi ayyy fena tırstım şuuuaaaannnnn
Aşırı üzüldüm. Gerçek yüzünü bir an önce fark eder inşAllah canı yanmadan.
Ölenin Görkem olmasına çok rahatladım. 🙏🏻 Fatih itti sanacaklar ama 🙁
Fatih'i oynayan oyuncu Doğukan Güngör muazzam bir oyunculuk sergiledi. ❤️
Tv dünyasında sinirini böyle yansıtan var mıydı hatırlamıyorum.

Dizide kimse ölerek ayrilmayacakmis,görkem de 3.sezon onayını yapmisti aylar önce çıkmıştı haberi ayrılacak olsa duyuru yaparlardı.

Görkem ya felç kalacak yada numara yapacak,fatihe benimle barismazsan herkese beni ittiğini söylerim diyecek.

Cidden Alev beni uyuz etti hastaneye gidemiyor, Berline gidiyor. 😄😄😄
Doğumu yaklaşmış kadın rapor olmadan pat diye uçağa biniyor 🤣

Birde alevin hamileliğini nasıl büyüttüler bir kaç bölüm önce ogrendi sonra pat doğum ayı 🤣 doğa 1 sezon hamileydi Nilay desen 1.5 sezon 🤣

Aayyyyy girayın yaptığı neydi şimdii o kiz kimdi ayyy fena tırstım şuuuaaaannnnn
İnternette Fatih'in yattığı kız olabilir mi demişler Aylin vardı intikam için ama sesi benzemiyordu,Nilay tanıştırdı tesadüf diyecem de yani sırf intikam için yaşlı kadınla mi anlaştılar ninesiyle.

Babasının nişanlısı vardı oda olabilir ama onunda sesi değildi

Yada diğer ihtimalle Giray hasta olabilir hayal dünyası olabilir,yada onuda görkem mi tuttu sırf Fatih'ten uzak dursun diye

Doğumu yaklaşmış kadın rapor olmadan pat diye uçağa biniyor 🤣

Birde alevin hamileliğini nasıl büyüttüler bir kaç bölüm önce ogrendi sonra pat doğum ayı 🤣 doğa 1 sezon hamileydi Nilay desen 1.5 sezon 🤣

Cidden ya doguma 1 ay var diyordu bi de sancisi filan var ama ucaga gidiyor. 😄😄 zorlama olmus bayagi

Dizide kimse ölerek ayrilmayacakmis,görkem de 3.sezon onayını yapmisti aylar önce çıkmıştı haberi ayrılacak olsa duyuru yaparlardı.

Görkem ya felç kalacak yada numara yapacak,fatihe benimle barismazsan herkese beni ittiğini söylerim diyecek.
Hadi buyur burdan yak 🚬🙂

İnternette Fatih'in yattığı kız olabilir mi demişler Aylin vardı intikam için ama sesi benzemiyordu,Nilay tanıştırdı tesadüf diyecem de yani sırf intikam için yaşlı kadınla mi anlaştılar ninesiyle.

Babasının nişanlısı vardı oda olabilir ama onunda sesi değildi

Yada diğer ihtimalle Giray hasta olabilir hayal dünyası olabilir,yada onuda görkem mi tuttu sırf Fatih'ten uzak dursun diye
Banada o kız geldi aklıma ya gorkemden hersey beklenir

Ölmez bence ya görkem bidahaki sezonada olacakmış mustafa da görmedii bayildı düştü ama kimsede mustafayı sormadı hahahaha herkes fatih görkem doğa giray kafasında 😂😂

Şebnem bozoklu geliyormuş meri ismiyle kıvılcımin İzmir'den gelen kuzeni.

Alevin yerine geliyor büyük ihtimalle onun işi içindir belkide aponun yeni aşkı olarak 😂😂

4 oyuncu daha gelecekmiş

X