Müjde uzman tükenmişlik sendromu yaşıyorum diye açıklama yaptı. Olabilir. Sönmez hanımı oynayan oyuncu ile yapımcı problem yaşamış.Sönmez kalacakmış sanırım kendisi demiş şimdi öyle bir haber çıkmış, görkem de 3.sezonda olabilirmis.
Umut ve rüzgar çıkıyor kesinleşti,alev doğumda ölecek gibime geliyor tansiyon sorunu çıkardılar.
Alev ve çimen çıkıyormuş.Müjde uzman tükenmişlik sendromu yaşıyorum diye açıklama yaptı. Olabilir. Sönmez hanımı oynayan oyuncu ile yapımcı problem yaşamış.
Evettt birazdan kopacak bakalımmBu Ömer tam bir gerizekalı. Zamanında daha Fatih Görkem'i ilk getirdiğinde ikaz etseydi, ben bu kızla ilişki yaşadım deseydi olaylar bu raddeye gelmeyecekti. Şimdi kıyamet kopacak.
Cidden Alev beni uyuz etti hastaneye gidemiyor, Berline gidiyor.Alevin salaklığı ara taksiyi defol git sanki Aposuz yasak
Aşırı üzüldüm. Gerçek yüzünü bir an önce fark eder inşAllah canı yanmadan.Aayyyyy girayın yaptığı neydi şimdii o kiz kimdi ayyy fena tırstım şuuuaaaannnnn
Dizide kimse ölerek ayrilmayacakmis,görkem de 3.sezon onayını yapmisti aylar önce çıkmıştı haberi ayrılacak olsa duyuru yaparlardı.Aşırı üzüldüm. Gerçek yüzünü bir an önce fark eder inşAllah canı yanmadan.
Ölenin Görkem olmasına çok rahatladım.Fatih itti sanacaklar ama
Fatih'i oynayan oyuncu Doğukan Güngör muazzam bir oyunculuk sergiledi.
Tv dünyasında sinirini böyle yansıtan var mıydı hatırlamıyorum.
Doğumu yaklaşmış kadın rapor olmadan pat diye uçağa biniyorCidden Alev beni uyuz etti hastaneye gidemiyor, Berline gidiyor.
İnternette Fatih'in yattığı kız olabilir mi demişler Aylin vardı intikam için ama sesi benzemiyordu,Nilay tanıştırdı tesadüf diyecem de yani sırf intikam için yaşlı kadınla mi anlaştılar ninesiyle.Aayyyyy girayın yaptığı neydi şimdii o kiz kimdi ayyy fena tırstım şuuuaaaannnnn
Doğumu yaklaşmış kadın rapor olmadan pat diye uçağa biniyor
Birde alevin hamileliğini nasıl büyüttüler bir kaç bölüm önce ogrendi sonra pat doğum ayıdoğa 1 sezon hamileydi Nilay desen 1.5 sezon
Hadi buyur burdan yakDizide kimse ölerek ayrilmayacakmis,görkem de 3.sezon onayını yapmisti aylar önce çıkmıştı haberi ayrılacak olsa duyuru yaparlardı.
Görkem ya felç kalacak yada numara yapacak,fatihe benimle barismazsan herkese beni ittiğini söylerim diyecek.
Banada o kız geldi aklıma ya gorkemden hersey beklenirİnternette Fatih'in yattığı kız olabilir mi demişler Aylin vardı intikam için ama sesi benzemiyordu,Nilay tanıştırdı tesadüf diyecem de yani sırf intikam için yaşlı kadınla mi anlaştılar ninesiyle.
Babasının nişanlısı vardı oda olabilir ama onunda sesi değildi
Yada diğer ihtimalle Giray hasta olabilir hayal dünyası olabilir,yada onuda görkem mi tuttu sırf Fatih'ten uzak dursun diye
Ölmez bence ya görkem bidahaki sezonada olacakmış mustafa da görmedii bayildı düştü ama kimsede mustafayı sormadı hahahaha herkes fatih görkem doğa giray kafasındaAşırı üzüldüm. Gerçek yüzünü bir an önce fark eder inşAllah canı yanmadan.
Ölenin Görkem olmasına çok rahatladım.Fatih itti sanacaklar ama
Fatih'i oynayan oyuncu Doğukan Güngör muazzam bir oyunculuk sergiledi.
Tv dünyasında sinirini böyle yansıtan var mıydı hatırlamıyorum.