Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
digün sonrası maske düşer ve pembe böyle kala kalirPemmbiiişş şok şok şoookk
Ben zaten açığım ben doğa gibi değilimm heeyyy heeeyyyyyyy pembe duuuyyydigün sonrası maske düşer ve pembe böyle kala kalir
Her şey çabuk gelişti kırmızı kuşaklı Görkem sabahına evde fırtına estirdi
Sırf Pembe’nin yüzünü göreyim diye sonunu izledimHer şey çabuk gelişti kırmızı kuşaklı Görkem sabahına evde fırtına estirdi
Bana dua et senin duaların kabul olur diyip diyip duruyor Leman aBir de dizide en mutlu da onlar diğerleri hep entrikalı
Çok fena laf bombası patlattıAyrica köprü geçildi derken pembeyi baya baya AYI yaptı
Haftaya çimen de hamile kalır masada midesi bulandı bakalım ne olacak Gökhan karisina döner diye düşünüyorum.
Fragman neden vermediler ki?
Iyice heyecan yapalım diyeeFragman neden vermediler ki?
Ayrı evede çıkabilirlerSoluğu Fatih'in yanında alır bence fatih de ben biliyorum kabul ediyorum der pembe yine mor atak geçirir
Ayrı evede çıkabilirler
Bana da ilk günden tuhaf geldi ama Görkem’in gerçek yüzünü görsünler diye çok yorum gelmişti o yüzden yapmış da olabilirler.Pinkoyla görkemin konuşması rüya mı acaba ilk günden bu kadar açık açık konuşmaz.Kurnaz bir kız bana rüya gibi geldi