Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay umuttan bir tık bıkmış olabilirim kızı işinden ayırıyordu en son. ayy gitsin artık ya nursemaya yeni biri gelsin tripli erkek hiç çekilmiyorUmut ve nursema ayrılmaz gibime geliyor diziden umut gitse bile nursema kalır diye düşünüyorum
Rüzgarla olacak gibi duruyor eğer umut ve nursema ayrılırsaay umuttan bir tık bıkmış olabilirim kızı işinden ayırıyordu en son. ayy gitsin artık ya nursemaya yeni biri gelsin tripli erkek hiç çekilmiyor
Kizzzzlaaaaaarr 2. Fragmanı izlediniz Miiii
Hamdusenalar olsunnn
İki fragman arası yine ters köşe yapmışlar bence iyi oldu ya artık izlenmez hale gelmişti diziÜff keşke izlemeseydşm yine bütün önemli olayları göstermişler süprizi kalmıyo böyle
Hamdusenalar olsunnn
Hamdusenalar olsunnn
Bence de o son sahne olacak. Sonraki haftaya asıl heyecanlar belli ki şimdi düğün guzellemeleri ile can sikacaklarO laftan sonra dizi bitecek gibi geliyo bana hahahaha
Kesinlikle. Ve çok iyi oldu cidden birakacaktim artık diziyi iki yüzlü yalancıların kazanması dizide olsa da çekilmiyorPembe Doğa’yı mumla arayacak. Görkem iki yüzlü, sahtekar, iğrenç bir kadın.
Aynen oyle olcak yaaa gel görki haftayı bekle şimdiBence de o son sahne olacak. Sonraki haftaya asıl heyecanlar belli ki şimdi düğün guzellemeleri ile can sikacaklar
TAbiiiii amaaa doğayı şimdi kaybetti artik çok geçPembe Doğa’yı mumla arayacak. Görkem iki yüzlü, sahtekar, iğrenç bir kadın.
Fatih salağı sanıyor ki Görkem eğlenceli, kafasına buyruk, güçlü bir kadın. Halbuki Görkem bencil, sahtekar, iki yüzlü bir kadın. Kök söktürecek Pembe’ye.TAbiiiii amaaa doğayı şimdi kaybetti artik çok geç
Bende takip ettiğim dizileri tek tek bırakıyorum. İyi başlıyorlar ama bir zaman sonra ipe sarıyorKesinlikle. Ve çok iyi oldu cidden birakacaktim artık diziyi iki yüzlü yalancıların kazanması dizide olsa da çekilmiyor
Evett yaaa doğa gene sustu bazi seyleriiFatih salağı sanıyor ki Görkem eğlenceli, kafasına buyruk, güçlü bir kadın. Halbuki Görkem bencil, sahtekar, iki yüzlü bir kadın. Kök söktürecek Pembe’ye.
Bende takip ettiğim dizileri tek tek bırakıyorum. İyi başlıyorlar ama bir zaman sonra ipe sarıyor
Aaaaa kızzz diziler izlediğini bilmiyordumm bilsem çagırırdımmm bahar topiğide actım izliyosan orayada ugra
Bahar izlemiyorum ama bu görkem var ya ne tıp ya fena izliyorumAaaaa kızzz diziler izlediğini bilmiyordumm bilsem çagırırdımmm bahar topiğide actım izliyosan orayada ugra
Fatih çok safBahar izlemiyorum ama bu görkem var ya ne tıp ya fena izliyorum
Yazık en akli başında kadın Sönmez hanım