- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
Niye kızdın kuzumFatih çok saf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kızdın kuzumFatih çok saf
Hahaha fatihe kizdım doğayı cok arayacahhh çoooookkkNiye kızdın kuzum
Fatihte az değil doğaya yaptı şimdi belasını bulduHahaha fatihe kizdım doğayı cok arayacahhh çoooookkk
Tabi tabiFatihte az değil doğaya yaptı şimdi belasını buldu
Kız elco en saf mustafaTabi tabi
Evettt dogru diyosun en saf onlarKız elco en saf mustafa
Bide doğanın babasının eşi adı aklıma gelmedi
İyi ki Google var yoksa uyku uyuyamazdim adı aklıma gelmedi sen böyle yazınca Lemanmis baktımKız elco en saf mustafa
Bide doğanın babasının eşi adı aklıma gelmedi
Bulmuş Leman gibi birini bırakır mı dahada zenginini bulsada bırakmaz gerçi kadının bütün parasını batırdı birbirlerinin dilinden anlamıyorlar bir şekilde orta yolu buluyorlarBir de dizide en mutlu da onlar diğerleri hep entrikalı
Leman hepten safBulmuş Leman gibi birini bırakır mı dahada zenginini bulsada bırakmaz gerçi kadının bütün parasını batırdı birbirlerinin dilinden anlamıyorlar bir şekilde orta yolu buluyorlar
O bakalım kimin kuzeni yiğeni amcası çıkıcakDoğaya gelen kişi yaş olarak büyük olduğu belli,bari yasina uygun olsaydı fatih görkem gibi, Ömer ve kıvılcım gibi
İyi ki Google var yoksa uyku uyuyamazdim adı aklıma gelmedi sen böyle yazınca Lemanmis baktım
Nilayin yeni ailesi,abisi çıkacak büyük ihtimalle,nilayin öldü bildiği aile uveymis,babası çok Zengin bir adammis, evde ki çalışan kadından çocuk yapmış nilayi onuda ölen aileye vermişler,sanırım bu sefer akraba olmasın diye senaryoyu değiştilerO bakalım kimin kuzeni yiğeni amcası çıkıcak
Hepsi birbirinin yakını
Valla leman gibi olmak lazım etrafı cadı kazanı o gül bahçesinde
Ben çok beğendim. Tip olarak birbirlerine çok benziyorlar Doğa’ya boşanmak yaradı. Daha pozitif, neşeli bir insan oldu. İnşAllah bu Giray’la mutlu bir beraberliği olur.Doğaya gelen kişi yaş olarak büyük olduğu belli,bari yasina uygun olsaydı fatih görkem gibi, Ömer ve kıvılcım gibi
Al iste ben dedimNilayin yeni ailesi,abisi çıkacak büyük ihtimalle,nilayin öldü bildiği aile uveymis,babası çok Zengin bir adammis, evde ki çalışan kadından çocuk yapmış nilayi onuda ölen aileye vermişler,sanırım bu sefer akraba olmasın diye senaryoyu değiştiler