Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sana bır dost tavsıyesı bacım aslaa ama aslaaa bır kızıl bırde sıyaha boyama ben boyadım 4 sene once kızıla usdune sıyah boyadım kapansın dıye hala qunese cıkdıqımda kızıl aralardan cıkıyo ve parlıyo sımdı sarıya donmek ısdıyorum yaz qelıyo malum deqısıklık olsun dıye ama kuafor sıyah boyanın usdune sarı yapılması cok zor ve yakarız sacını dedı sakına boyama kızıldan sıkılınca baska renqe donmek zor
ben 18 yaşındayken kızıla boyamıştım.23-24 gibi görünüyodum ama sanırım yüz hatlarının da etkisi var. eğer yüz hatların yumuşaksa büyük göstermezsin bence.
ben 18 yaşındayken kızıla boyamıştım.23-24 gibi görünüyodum ama sanırım yüz hatlarının da etkisi var. eğer yüz hatların yumuşaksa büyük göstermezsin bence.
yuvarlak yüzlüyüm, ağzım burnum küçüktür... bebek yüzlüye giriyo sanırım yüzüm ama fizikten biraz büyük görünüyorm..
kızlar palettenin sonbahar kızılını aldım boyadım bugün.. cok güzel oldu tam istediğim gibi :)
hıç boyama derım daha doğal renkler denesen ya da ılla kızıl olsun dıyosan bakır boya. kızıl çok zordur kurtulmak ıçın gun saydım aksın aksın dıyee.. ve her yıkamanda renk değışır solar bı tuhaf hale gelır yani hıç tavsıye etmem
boyadın demek. o zaman yeni rengin hayırlı olsun. güle güle kullan. madem bebek yüzlüsün yakışmıştır. zaten bir kere aklına girmiş bu renk yapmasan içinde kalırdı.