Kızıl Saçlı Kadın

2 yıkamada turunculaşmaya başlayan, sürekli boyanıp saçı mahvetmekten başka bişeye yaramayan, beyaz tenlilere çok yakışan sevdiğim renktir.
Not: 1 defa boyanıp bırakılırsa adamı maymuna çevirir.

bir zamanlar o kadın bendim( rengiyle başedemediğim için bıraktım :)ama güzeldi be..

Tüm zamanların en güzel saç rengine sahip hatunudur. Bir bakan bir daha bakar. Özenilir... kıskanılır... Bu hatun hem sevimlidir hem seksi. Hele bir de doğuştan kızılsa kendine hayran bırakır. Süperdir O, süper!!!

Not: elbette kızılım

kızın cazibesine aldanarak saçını boyatan ve 15 gün sonra acı gerçekle yüzleşip akan boyaya sövme yoluyla başlarım kızılına en güzeli doğallık diyip kendi saç rengine dönmek için soluğu kuaförde alan kadındır.

hiç kırmızı saç olur mu. dikkat çekmek isteyen kendisiyle sorunları olan hatunların saç rengidir. tecrübeyle sabittir. başka türlü dikkat çekemiyorlar. o yüzden kafalarını kırmızıya boyatıyorlar. :121:

kendine yakışmadığı için ulaşamayacağı kadınlarca kıskanılası bir renktir zira renkli gözlü ve beyaz tenliyseniz pastelliğinizden geçilmez

cesarettir ...

Son düzenleme:

bende kızıl bir renk kullanıyorum,kendime yakıştırıyorum ve de çevremdeki herkesten olumlu şeyler duyuyorum ama çok şükür sorunlu değilim genellemenizi doğru kabul edemeyeceğim..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…