• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Rihanna

Rihanna-Long-Braided-Hairstyle.jpg

Kırmızı ve kızıl saç koyu bır tende kesınlıkle guzel durmaz. Rıhanna'yı cok severım tarzı falanda hosuma gıdıyor ama fotolarında yapılan onca photoshop'a ragmen yakısmamıs bence. Ilk gordugumde de boyle bırsey yapmıs olduguna ınanamıstım. Kızıl tonlarını gosteren beyaz tendır.

Ben turuncu kullanıyorum yıllardır kızılda denedım bır ara tenım bembeyaz oldugu ıcın cok yakısıyordu fakat sımdı solaryuma gıdıyorum ve tenım gıttıkce bronzlasıyor ve turuncu saclarımda berbat duruyor sırf bu yuzden degıstırıyorum rengımı. Bence olmaz Rihanna'ya da olmamış.

Bu kadına bitiyorum ya.Bir kadına herşey her renk mi bu kadar yakışır.Maşallah allah nazarlardan saklasın :81:

bende esmer birine kızılı yakıştırmazdım rihannayı ilk gördüğümde de napmış böyle dedim ama koyu kızıl ve dalgalı saç çok yakışmış bence:97::97:

bende esmer birine kızılı yakıştırmazdım rihannayı ilk gördüğümde de napmış böyle dedim ama koyu kızıl ve dalgalı saç çok yakışmış bence:97::97:

Aynen koyu kızıl çok çok yakışmış. Zaten nasıl bir kadınsa ne yapsa çok yakışıyo yahu :16:

ilk basta bnde bu ne dedm ama smdı bnde cok yakştırıorm bncede sıyahtan daha guzel zaten sıyah sac kadar yapay peruk gıbı duran başka renk yok hrhlde :20:ama zaten kendısıde cook guzel yanı uzun boylu fızıgı cok gzel yuzude cok gzel:69:

üstteki koyu kızıl inanılmaz yakışmış tam onun rengi olmuş.ama pembemsi kırmızı cidden peruk gibi duruyor ve yakışmıyor,ne ona ne de bir başkasına kanaatimce.

Back