- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Beni atladın ama seni bekliyorum saatlerdirCanim ben su sekilde bakiyorum sen suan eylul ayinda yeni yasina gircen ya 25 yasindasin , 25 hazirran ayi erkek gorunuor bu sekilde bakiyorum ben cok az kiside yanlis cikti bakalim hangisi dogru cikcak :))
Bana da bana daYasını dogum tarıhını ve hamıle kaldıgın ayı soyle ben de bır bakayım takvıme.benimkisi dogru cıkmısdı cunkı
Mayis erkek hazirran kiz gorunuor canim sana fal gibi oldu ahahahah :)))Bana da bana da5 eylül 1993 hem mayıs hem hazirana bakabilir misin acaba
Yaa bu arada onumuzde ki 2017 mayis hazirransa ikiside erkek gorunuyorBana da bana da5 eylül 1993 hem mayıs hem hazirana bakabilir misin acaba
Şuan hamileyim zaten 10+2 mayıs 30 da ilişki oldu ama döllenme 3 4 gün sürüyo ya ben şimdi bilemiyorum mayısta mı hamile kaldım haziranda mı diyeMayis erkek hazirran kiz gorunuor canim sana fal gibi oldu ahahahah :)))
Ama ultrasyonda yazar canim ona gore hesapla bakim ne cikacakŞuan hamileyim zaten 10+2 mayıs 30 da ilişki oldu ama döllenme 3 4 gün sürüyo ya ben şimdi bilemiyorum mayısta mı hamile kaldım haziranda mı diyeultrason hesabına göre tam o günü işaret ediyo ama ultrasonda 1 hafta katıyo diyolar ya benim iş karışık yani
10+2 doktorda her seferinde söylüyo zaten kesenin boyutuda sat a görede aynıymış hafta tabi artık kese değil bebeğin boyu ölçülüyoAma ultrasyonda yazar canim ona gore hesapla bakim ne cikacak
Adetinin ilk gunu hamile kalmissin olarak gorundugu icin mayis ayi hanilesi oluyorsun10+2 doktorda her seferinde söylüyo zaten kesenin boyutuda sat a görede aynıymış hafta tabi artık kese değil bebeğin boyu ölçülüyo
Canim eger cin takvimi icin hesap yapiliyorsa adetin ilk gunu degil yumurtlama gunu hamilelik ayi olarak baz aliniyor. Hatta resmini bulup atabilirsem atayim sizeAdetinin ilk gunu hamile kalmissin olarak gorundugu icin mayis ayi hanilesi oluyorsun
Yanılmıyorsam 23 yasın var mayıs erkek hazıran kız gosterıyorBana da bana da5 eylül 1993 hem mayıs hem hazirana bakabilir misin acaba
Ben ogluma hamile kaldigimda senin kizindaki hamileliginin iki kati zor gecirdim cnm☺bende hep kizim olsa daha kolay bir hamilelik yasarim diyorum☺Hayırlı cumalar hanımlar,
Ben 13 haftalık hamileyim ikinci yavrumuza. Hamd olsun bir minik kızımız var. İkinci yavrumuz yine kız olsa çok seviniriz. Erkek olursa tamamlanmış oluruzşimdi kızlar benim kızıma olan hamileliğim çok bulantılı ve kusmalı geçti ilk 3-4 ay. Yağ, et, parfüm kokuları düşmandı bana. Fakat bu hamileliğim de de tam tersi. Ete doyamıyorum, peynir tuzlu şeylere bayılıyorum. Kusma hiç yok. Bulantı arada oluyor ama ilk hamileliğim de olduğu gibi şiddetli değil çok şükür. Size sormak istediğim şu; hani derler ya, kıza hamile olanlar daha sorunlu geçirirler erkeğe ise daha rahat. Bunu sizden kim onaylayabilir? Sizdeki farklılıklar neydi?
Selamlar
Senin takvime göre ben şimdi eylül 93 doğumluyum yani 22 yaşındayım +1 23 mayıs hazirana bakıyorum ikiside erkek diyo doğru anlamışım değil mi ?Yazan tarihlerden once dogduysaniz (yillara da dikkat ediyoruz tabi) yasimiza +2 ekliyoruz. Sonrasinda doggduysaniz +1 ekliyoruz ve tablodaki karsiligina bakiyoruz.. ornegin ben 27 kasim 1986 dogumluyum. 29 yasindayim +1 ekliyorum. Yumurtlama gunum haziranin ortalariydi yani haziran hamilesiyim. Erkek gorunuyor bana. Tabi herseyi Allah bilir tabi..
Sen ccintakvimi.org dan mı bakıyosun canımYanılmıyorsam 23 yasın var mayıs erkek hazıran kız gosterıyor
Aynen oyle gorunuyo canim. Son adet gunun ne zamandi?Senin takvime göre ben şimdi eylül 93 doğumluyum yani 22 yaşındayım +1 23 mayıs hazirana bakıyorum ikiside erkek diyo doğru anlamışım değil mi ?
Kiz gorunuyor benim bakmama gore canim hayrlisi olsun saglikli olsun bebislerimizWahayra beni de unutma 20.01.1983 dogum tarihim. Hamile kaldigim ay Mayıs
Evet ben kendımde ordan bakmısdım ve dogru cıktıSen ccintakvimi.org dan mı bakıyosun canım
Kiz gorunuyor benim bakmama gore canim hayrlisi olsun saglikli olsun bebislerimizWahayra beni de unutma 20.01.1983 dogum tarihim. Hamile kaldigim ay Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?