Kızı ve oğlu olanlar hamilelikte farklılık

Mayis erkek hazirran kiz gorunuor canim sana fal gibi oldu ahahahah :)))
Şuan hamileyim zaten 10+2 mayıs 30 da ilişki oldu ama döllenme 3 4 gün sürüyo ya ben şimdi bilemiyorum mayısta mı hamile kaldım haziranda mı diye ultrason hesabına göre tam o günü işaret ediyo ama ultrasonda 1 hafta katıyo diyolar ya benim iş karışık yani

Ama ultrasyonda yazar canim ona gore hesapla bakim ne cikacak

canım bır kızım var ama ıkı hamılelıgım daha oldu onceden kaybettım onları ıkısı de erkekti hamılelıklerım aynı gectı onlarda da kusma bulantı olmadı kızımda da olmadı

Yazan tarihlerden once dogduysaniz (yillara da dikkat ediyoruz tabi) yasimiza +2 ekliyoruz. Sonrasinda doggduysaniz +1 ekliyoruz ve tablodaki karsiligina bakiyoruz.. ornegin ben 27 kasim 1986 dogumluyum. 29 yasindayim +1 ekliyorum. Yumurtlama gunum haziranin ortalariydi yani haziran hamilesiyim. Erkek gorunuyor bana. Tabi herseyi Allah bilir tabi..

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-05-23-35-55.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 188
  • Screenshot_2016-08-05-23-34-36.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 172
Ben ogluma hamile kaldigimda senin kizindaki hamileliginin iki kati zor gecirdim cnm☺bende hep kizim olsa daha kolay bir hamilelik yasarim diyorum☺

Senin takvime göre ben şimdi eylül 93 doğumluyum yani 22 yaşındayım +1 23 mayıs hazirana bakıyorum ikiside erkek diyo doğru anlamışım değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…