- 5 Ağustos 2016
- 149
- 41
- 98
- 35
- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Otomatik hesaplat ben ole yaptımCin takvimini pek anlamış değilim ama anladığım kadarıyla kız çıktı
Bende 10haftalik hamileyim cin takviminde erkek gozukdu bakalim kismetOtomatik hesaplat ben ole yaptım
Canim ete aseriyorsan bebegin erkek :)Hayırlı cumalar hanımlar,
Ben 13 haftalık hamileyim ikinci yavrumuza. Hamd olsun bir minik kızımız var. İkinci yavrumuz yine kız olsa çok seviniriz. Erkek olursa tamamlanmış oluruzşimdi kızlar benim kızıma olan hamileliğim çok bulantılı ve kusmalı geçti ilk 3-4 ay. Yağ, et, parfüm kokuları düşmandı bana. Fakat bu hamileliğim de de tam tersi. Ete doyamıyorum, peynir tuzlu şeylere bayılıyorum. Kusma hiç yok. Bulantı arada oluyor ama ilk hamileliğim de olduğu gibi şiddetli değil çok şükür. Size sormak istediğim şu; hani derler ya, kıza hamile olanlar daha sorunlu geçirirler erkeğe ise daha rahat. Bunu sizden kim onaylayabilir? Sizdeki farklılıklar neydi?
Selamlar
Hayırlı cumalar hanımlar,
Ben 13 haftalık hamileyim ikinci yavrumuza. Hamd olsun bir minik kızımız var. İkinci yavrumuz yine kız olsa çok seviniriz. Erkek olursa tamamlanmış oluruzşimdi kızlar benim kızıma olan hamileliğim çok bulantılı ve kusmalı geçti ilk 3-4 ay. Yağ, et, parfüm kokuları düşmandı bana. Fakat bu hamileliğim de de tam tersi. Ete doyamıyorum, peynir tuzlu şeylere bayılıyorum. Kusma hiç yok. Bulantı arada oluyor ama ilk hamileliğim de olduğu gibi şiddetli değil çok şükür. Size sormak istediğim şu; hani derler ya, kıza hamile olanlar daha sorunlu geçirirler erkeğe ise daha rahat. Bunu sizden kim onaylayabilir? Sizdeki farklılıklar neydi?
Selamlar
Cin takvimine gore benimki de erkek görünüyor canim ama çok fazla mide bulantisi tiksinme yasiyorum genelde kizda boyle olur diyor cevremdekilerOğlun olcak bence cin takvimine bak istersen genelde tutuyor
Bende 10haftalik hamileyim cin takviminde erkek gozukdu bakalim kismet
İlk gebeliğim bulantılı ve aşermeli geçti... İlk 3 ay hem bulantı yaşadım hemde erik, çağla badem diye öldüm diyebilirim. Oğlum olduŞimdi ikinci hamileliğim 3 ayı doldurduk çok şükür hiç bulantı yaşamadım, çok fazla şişkinliğim oldu ve hiç birşey aşermedim. Gayet rahat geçiyor. Sizce ne olabilir? İkisi arasında çok fark var
Amin canım, sağlıklı olsun daTeoriye göre kız :) ama hiç belli olmuyor. Allah gönlüne göre versin canım
canım benim de hiç kusmam olmadı arada sadece öğürtü geldi. Peynir ve tuzlu şeyler çok istedi canım. en sevdiğim çikolata yiyemedimHayırlı cumalar hanımlar,
Selamlar
TewekkurlerHayırlısı olsun inşaallah canım benim:)
:)Canim ete aseriyorsan bebegin erkek :)
Dogum tarihini ve hamile kaldigin tarihi soyle ben kendi baktigim gibi bakcam sana bakalim hangisi dogru cikcak :))Cin takvimini pek anlamış değilim ama anladığım kadarıyla kız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?