Kızı ve oğlu olanlar hamilelikte farklılık

Biricikmelegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
149
41
98
35
Hayırlı cumalar hanımlar,

Ben 13 haftalık hamileyim ikinci yavrumuza. Hamd olsun bir minik kızımız var. İkinci yavrumuz yine kız olsa çok seviniriz. Erkek olursa tamamlanmış oluruz şimdi kızlar benim kızıma olan hamileliğim çok bulantılı ve kusmalı geçti ilk 3-4 ay. Yağ, et, parfüm kokuları düşmandı bana. Fakat bu hamileliğim de de tam tersi. Ete doyamıyorum, peynir tuzlu şeylere bayılıyorum. Kusma hiç yok. Bulantı arada oluyor ama ilk hamileliğim de olduğu gibi şiddetli değil çok şükür. Size sormak istediğim şu; hani derler ya, kıza hamile olanlar daha sorunlu geçirirler erkeğe ise daha rahat. Bunu sizden kim onaylayabilir? Sizdeki farklılıklar neydi?
Selamlar

İlk gebeliğim bulantılı ve aşermeli geçti... İlk 3 ay hem bulantı yaşadım hemde erik, çağla badem diye öldüm diyebilirim. Oğlum oldu Şimdi ikinci hamileliğim 3 ayı doldurduk çok şükür hiç bulantı yaşamadım, çok fazla şişkinliğim oldu ve hiç birşey aşermedim. Gayet rahat geçiyor. Sizce ne olabilir? İkisi arasında çok fark var

Canim ete aseriyorsan bebegin erkek :)

Benimde şuan şiddetli mide bulantim kusmam var herşeyden tiksiniyorum kesin kizim olacak :)

Teoriye göre kız :) ama hiç belli olmuyor. Allah gönlüne göre versin canım

canım benim de hiç kusmam olmadı arada sadece öğürtü geldi. Peynir ve tuzlu şeyler çok istedi canım. en sevdiğim çikolata yiyemedim oğluşum olacak

benim de oğluşum olacak 23 haftayız
ne bulantı ne kusma ne aşerme kötü hiçbirşey yaşamadım çok şükür
ama önceden meyve yemezdim şimdi müthiş yiyorum peynire düşkün değildim şimdi olmassa olmaz..

Benim de ilk 4 ay çok bulantım oldu tüylenmem falanda olmamıştı bizde dedik kız büyük ihtimal çin takvimide kız diyodu ama oğlum olacak inşallah

Ben oğluma hamileyken hiç midem bulanmadı aşermedim kanamam olmadı tiksinmedim son ayımda şişmedim bile karnım füze gibiydi arkadan hamile olduğum anlaşılmıyordu bile ve çok hafiftim spor yaptım motor kullandım kamp yaptık hatta cumartesi çadırı topladık pazar hastaneye gittik o vakte kadar her hafta kamp yaptık yüzdüm gezdim tozdum öyle rahattı ki inşaAllah bi daha hamile kalabilirsem yine öyle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…