- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Sen hangi çin takvimine baktın canım cintakvimi.gen var cintakvimi.org birinde yaşıma +1ekliyo erkek diyo birinde +2 ekliyo kız diyo anlamadım benBende 10haftalik hamileyim cin takviminde erkek gozukdu bakalim kismet
Ben ekleme cikartma yapmiyorum yas ve aya bakiyorum simdiye kadar baktigim herkezin tuttu bi iki kisi disindaSen hangi çin takvimine baktın canım cintakvimi.gen var cintakvimi.org birinde yaşıma +1ekliyo erkek diyo birinde +2 ekliyo kız diyo anlamadım ben
O zaman benimkine de bakar mısınBen ekleme cikartma yapmiyorum yas ve aya bakiyorum simdiye kadar baktigim herkezin tuttu bi iki kisi disinda
12 Ocak 1991 merak ettim şimdiDogum tarihini ve hamile kaldigin tarihi soyle ben kendi baktigim gibi bakcam sana bakalim hangisi dogru cikcak :))
Ve mayıs da hamile kaldım12 Ocak 1991 merak ettim şimdi
Bakalim çok merak ediyorum :) sağlıklı olsunlarda bebilerCanim ete aseriyorsan bebegin erkek :)
canım nerden baktın bize onu atar mısın? hepimiz seni yormayalım:) Ama yok bakarım diyorsan benimki de doğum tarihim 04.09.1990 ve 11 haziran son adet tarihi muhtemel doğacağı tarih 18 mart :) çok merak ettimmmBen ekleme cikartma yapmiyorum yas ve aya bakiyorum simdiye kadar baktigim herkezin tuttu bi iki kisi disinda
Heyecanlandım şimdicanım benim de hiç kusmam olmadı arada sadece öğürtü geldi. Peynir ve tuzlu şeyler çok istedi canım. en sevdiğim çikolata yiyemedimoğluşum olacak
Masaallah gerçekten. İnşaallah yine böyle rahat ve güzel geçirirsin canımBen oğluma hamileyken hiç midem bulanmadı aşermedim kanamam olmadı tiksinmedim son ayımda şişmedim bile karnım füze gibiydi arkadan hamile olduğum anlaşılmıyordu bileve çok hafiftim spor yaptım motor kullandım kamp yaptık hatta cumartesi çadırı topladık pazar hastaneye gittik o vakte kadar her hafta kamp yaptık yüzdüm gezdim tozdum öyle rahattı ki inşaAllah bi daha hamile kalabilirsem yine öyle olur :)
Masaallah canım benim. Hayırla kucağına da alırsın insaallah:)benim de oğluşum olacak 23 haftayız
ne bulantı ne kusma ne aşerme kötü hiçbirşey yaşamadım çok şükür
ama önceden meyve yemezdim şimdi müthiş yiyorum peynire düşkün değildim şimdi olmassa olmaz..
Erkenden öğrenmişsin .. inşaallah öğrenirsin bir dahakine:)Benim ikj hamileligimde hemen hemen ayni bir oglum var bakalim simdi ne geliyor haftaya ogreniriz diye dusunuyorum oglumu 12.haftada ogrenmistim
Canim ben su sekilde bakiyorum sen suan eylul ayinda yeni yasina gircen ya 25 yasindasin , 25 hazirran ayi erkek gorunuor bu sekilde bakiyorum ben cok az kiside yanlis cikti bakalim hangisi dogru cikcak :))canım nerden baktın bize onu atar mısın? hepimiz seni yormayalım:) Ama yok bakarım diyorsan benimki de doğum tarihim 04.09.1990 ve 11 haziran son adet tarihi muhtemel doğacağı tarih 18 mart :) çok merak ettimmm
Kiz gorunuyor canim senin ki allah bilor tabi bizimki sadece tahmin :))Ve mayıs da hamile kaldım
Hayırlı cumalar hanımlar,
Ben 13 haftalık hamileyim ikinci yavrumuza. Hamd olsun bir minik kızımız var. İkinci yavrumuz yine kız olsa çok seviniriz. Erkek olursa tamamlanmış oluruzşimdi kızlar benim kızıma olan hamileliğim çok bulantılı ve kusmalı geçti ilk 3-4 ay. Yağ, et, parfüm kokuları düşmandı bana. Fakat bu hamileliğim de de tam tersi. Ete doyamıyorum, peynir tuzlu şeylere bayılıyorum. Kusma hiç yok. Bulantı arada oluyor ama ilk hamileliğim de olduğu gibi şiddetli değil çok şükür. Size sormak istediğim şu; hani derler ya, kıza hamile olanlar daha sorunlu geçirirler erkeğe ise daha rahat. Bunu sizden kim onaylayabilir? Sizdeki farklılıklar neydi?
Selamlar[/QUOTE Oglunuz ola bılır.Ben de erkek bebege hamileyim hic hamile gıbı olmadım hala da ogleyım cok rahat gecıyor sukur
Yasını dogum tarıhını ve hamıle kaldıgın ayı soyle ben de bır bakayım takvıme.benimkisi dogru cıkmısdı cunkıHayırlı cumalar hanımlar,
Ben 13 haftalık hamileyim ikinci yavrumuza. Hamd olsun bir minik kızımız var. İkinci yavrumuz yine kız olsa çok seviniriz. Erkek olursa tamamlanmış oluruzşimdi kızlar benim kızıma olan hamileliğim çok bulantılı ve kusmalı geçti ilk 3-4 ay. Yağ, et, parfüm kokuları düşmandı bana. Fakat bu hamileliğim de de tam tersi. Ete doyamıyorum, peynir tuzlu şeylere bayılıyorum. Kusma hiç yok. Bulantı arada oluyor ama ilk hamileliğim de olduğu gibi şiddetli değil çok şükür. Size sormak istediğim şu; hani derler ya, kıza hamile olanlar daha sorunlu geçirirler erkeğe ise daha rahat. Bunu sizden kim onaylayabilir? Sizdeki farklılıklar neydi?
Selamlar
tatlim bunlarin cinsiyetle bi ilgisi yok. benim oglum olcak, hic bir belirti yasamadim. mis gibi geciyo hamileligim. ama ayni sekilde kizi olanlar da rahat gecirebiliyo. her hamilelik farkli oluyo anliycagin.Hayırlı cumalar hanımlar,
Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?