- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 567
- 53
- 35
Bepanthol 'un tüm ürünlerini kullaniyorum boğaz pastilinden ,pişik kremlerimden, iz birakmayan kremine bence çok işe yarıyor .. araştır tabiiArkadaşlar merhaba 28 nisan günü bileğime iç kısmına kuzgun yağ sıçradı önce siyah bir renk aldı sonra kabuk soyuldu bembe kırmızı hal altı şimdi o kısım çevre derinden koyu leke gibi duruyor ve alanda çok küçük değil malesef ... bir doktora sordum yağ yanıklarında hafif koyu renk kalabilir kalıcı olarak dedi iz kalmasından çok çekiniyorum yapı olarak takan biriyim huyum kurusunilk 1 hafta madrcasol ve aloe Vera kullandım sonra kantaron yağı ve kontractubex ile devam ediyorum Resimleri paylaşacağım ilk resim ilk olduğu zaman fikri olan basına gelen varsa lütfen yazsın iyi bayramlar bu arada ...
Yüzüm sol tarafı benek benek olmustu sadece yanagimda kiraz kadar ve boynumda yine o kadar pembe leke var digerleri gecti belli belirsiz fakat gunese ciktigimda o belli belirsiz yerlerin koyuladacagini düşünüyorum tekrar doktora gidicem ama ilcede tek doktor var su andada yokDeri ve Cilt Hastalıkları - Yüzüme ve boynuma kızgın yağ sıçradı ne yapabilirim?
Merhabalar bu sabah yüzüme ve boynuma kızgın yağ sıçradı hemen su tuttum biraz buz koydum sonra silverdin krem sürdüm o kadar yandı ve acıdıki birde agrı kesici içtim, yüzümde bazı yerler hafifken bazı yerler biraz yoğun yanmış, Allaha şükür hastanelik durumum yok ama yüzümde iz kalacak gibi...www.kadinlarkulubu.com doktorda dışarı cikarken yüksek faktorlu gunes kremi ve controtubex kremi 3 ay kullanmami söylemişti siz madecassol ve contratubex karistirarakmi kullaniyorsunuz
Aynen ben de Sebamed kullanıyorumBen esmerim normalde hiç güneş kremi kullanmam, önerebileceginiz gunes kremi var mı? Bir ablam var çok beyaz tenli sebamed üstüne tanımam demisti siz ne dusunursunuz?
Yok hayır gün içinde belirli aralıklarla kullanıyorumDeri ve Cilt Hastalıkları - Yüzüme ve boynuma kızgın yağ sıçradı ne yapabilirim?
Merhabalar bu sabah yüzüme ve boynuma kızgın yağ sıçradı hemen su tuttum biraz buz koydum sonra silverdin krem sürdüm o kadar yandı ve acıdıki birde agrı kesici içtim, yüzümde bazı yerler hafifken bazı yerler biraz yoğun yanmış, Allaha şükür hastanelik durumum yok ama yüzümde iz kalacak gibi...www.kadinlarkulubu.com
Yüzüm sol tarafı benek benek olmustu sadece yanagimda kiraz kadar ve boynumda yine o kadar pembe leke var digerleri gecti belli belirsiz fakat gunese ciktigimda o belli belirsiz yerlerin koyuladacagini düşünüyorum tekrar doktora gidicem ama ilcede tek doktor var su andada yokdoktorda dışarı cikarken yüksek faktorlu gunes kremi ve controtubex kremi 3 ay kullanmami söylemişti siz madecassol ve contratubex karistirarakmi kullaniyorsunuz
Nasıl yani ben o karar uzun süreceğini düşünmüyorumKantoran yağı iyi gelio bikac yıl içinde hafifler ama tam geçmez
Baktıkça canım sıkılıyor benimde ama ne çareDeri ve Cilt Hastalıkları - Yüzüme ve boynuma kızgın yağ sıçradı ne yapabilirim?
Merhabalar bu sabah yüzüme ve boynuma kızgın yağ sıçradı hemen su tuttum biraz buz koydum sonra silverdin krem sürdüm o kadar yandı ve acıdıki birde agrı kesici içtim, yüzümde bazı yerler hafifken bazı yerler biraz yoğun yanmış, Allaha şükür hastanelik durumum yok ama yüzümde iz kalacak gibi...www.kadinlarkulubu.com
Yüzüm sol tarafı benek benek olmustu sadece yanagimda kiraz kadar ve boynumda yine o kadar pembe leke var digerleri gecti belli belirsiz fakat gunese ciktigimda o belli belirsiz yerlerin koyuladacagini düşünüyorum tekrar doktora gidicem ama ilcede tek doktor var su andada yokdoktorda dışarı cikarken yüksek faktorlu gunes kremi ve controtubex kremi 3 ay kullanmami söylemişti siz madecassol ve contratubex karistirarakmi kullaniyorsunuz
Yağ iZi geçmiyor sadsce hafifliyor rengiNasıl yani ben o karar uzun süreceğini düşünmüyorum
Yani mesela sabah uyanıyorum kantaron yağı 1 saat sonda Contractubex falan öyle devam ediyorYok hayır gün içinde belirli aralıklarla kullanıyorum
inşallah, Allah daha beterinden sakınsın.Baktıkça canım sıkılıyor benimde ama ne çare( inşallah geçer
Amlninşallah, Allah daha beterinden sakınsın.
Umarım bilmiyorsundurYağ iZi geçmiyor sadsce hafifliyor rengi
Biliyorum.da konuşuyorum
Inanmak size kalmış
Bir de ne diyeceğim , expigment diye bir ilaç var baya etkili mutlaka onu dene fakat güneş koruyucusu asla dışarı çıkm ainşallah, Allah daha beterinden sakınsın.
Aslında resim çektim elimde yağ izi var yükleyemedim 3 yıl önce elimipişi yaparken yağ ile yakmıştımUmarım bilmiyorsundur
Yaaa bir daha yüklemeyi denesen.. çok geçmiş olsunAslında resim çektim elimde yağ izi var yükleyemedim 3 yıl önce elimipişi yaparken yağ ile yakmıştım
Ewt afedersiniz domuz yagi yanıklarda cok etkiliYaaa bir daha yüklemeyi denesen.. çok geçmiş olsunpeki hiç bir şey kullandınız mı yanık içim o sürede
Çok az belirgin bül galan olmusmuydu peki yanık kaçıncı dereceydi
Su topladı baya şişti sonra patladıÇok az belirgin bül galan olmusmuydu peki yanık kaçıncı dereceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?