Kızdığınızda hakaret edermisiniz?

Sevgilim esim yok ama eski sevgililerime kufur bile etmistim malesef sinirlenince gozum hicbiseyi gormuyor agzima geleni sayarim cok kotu bi huy ama napicaksnn.

Ediyorum valla hele o sinir aninda gozum kendimi bile gormezken kufur bile etmisligim var cunku agzimdan cikani duymuyorum bam telime basilmadikca en fazla kardesime okuz diyorum arada basarlarsa gecmis olsun o zaman yani

ben etmem
genelde hakaret eden ınsanlara kızdıgım ıcın bırazda eglenırım acıkcası
karsımdakı hakaret ettıkce onun o goruntusu sacını basını yolsam o denlı haz alamıcak kadar benı mutlu eder
kendını dusurdugu hal ıcın
buyuzden sınırlerınıze bıraz hakım olun
bıtekım dısardan gercekden cok kotu gorunuluyor:)
sız sakın oldukca konusurken guldukce karsıdakı daha cıldırır hakarete gerek kalmaz

Küçükken sokakta duyduğumuz küfürleri kardeşime bir birimize ediyorduk. Nasıl küfürse annem ağımıza acı biber doldurdu. O günden sonra evde salak manyak gibi laflar bile edilmedi. Evlenince kocamın sülalesi hatta tüm şehir çok kufurbaz geldi. Etmesemde eskisi gibi rahatsız olmuyorum. Hatta gülme geliyor. Geçen trafikte yol tıkalı biz karşı yola geçeriz ama arabalar beklemiyor sıkışık yöne devam ediyorlar. Eşim "geç yar... var" dedi. Beni gülme tuttu o nasıl bişey şimdi dedim. Sen kızmasan ben ne küfürler ederim dedi. Yani hayatı zehretmemek gerekir.

Hakaret etmeden de karşındaki insanları laflarınla dövebilirsin. Benimki mesela, çok çook kızarsa sert konuşur ama kesinlikle hakaret ederek değil. Bi kere bile duymadım, ben de etmem, ne sevgilime ne de başkasına, karşımdakine yani. Ama ben bazen hakaret etse daha iyiydi bile diyorum, özellikle çok kızdığında en sakin ses tonuyla ağzına s*çar insanın. Hakaret etmeyin ve ettirmeyin tabi.

Ser....z diyon adama
Amma genis mideliymis kardes bi lafa sessiz kalip birde yuzune bakiyorsa

Bir kadin olarak itici

Ayy ben agzima geleni sayardim ya. Daha once hic dusunmedigim biseyi bile o an çat diye soyledigim oluyodu. Sonra kendime kiziyodum ben bunu nasil soyledim diye. Cok kalp kirdim. Ama artik yapmiyorum alttan aliyorum. Cunku dersimi aldim

Asla hakaret etmem klasım değil. Hakaret olan yerde er yada geç saygıda biter bunu unutmaaaa

ağzım bozuk bir insan asla değilimdir kendimi hep frenlerim seviyesizlerle aynı seviyeye inmemeye çalışırım

fakat ısrarla damarıma basılırsa seviyeli bir şekilde fazla aşırıya kaçmadan söylerim bir kaç birşey

oooo bende senin gibiyim kızdım mı esimde olsa aannemde olsa bagrırım küfür hakret ederim esimi cok S***** G** (Defol) demisligim vardır yada yataktan atmıslıgım ii degil ama beni cok kızdırdımı diyorum bu evde bana huzur ve sen geldin huzurum kactı diye cok bagrırıım ama bizim kavgamız en fazla 1 saat sürer ona cok kızıyorum o güldümü bende gülüyorum millet burda 1 hafta evde küs dolasıyo ne rahat takıl gündüz gel aksam bizimki küs kalmıyo ki

Hakaretten küfürden hoşlanmam. Ama son bi senedir kocamın ağır hakaret ve küfürlerinden sonra bende max bi iki kelime söylemeye başladım. Ama istemesem söylemem. Bana 1000 katını söylediği için sen bu kadar şrfsizsin işte diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…