Kızdığınızda hakaret edermisiniz?

Ayy ben bir defa erkeklik mi yapıyorsun demiştim hala içimde acısı nasıl söyledim diye. Günlerce özür diledim affettim dese de perişan ettim kendimi hala da içim acır.
Defol git, şerefsiz, gerizekalı falan hiç hoş değil kendinizi frenleyin bir sekilde.
Eşim ve ailem dısında biriyle kavga ettiysem çok pis küfürler ederim bunlar ne ki. Ağzım bozuktur öyle zarif kadınlardan değilim. Ama değer verdiğin birini kıramazsın.

Arkadasım sormustu bigün bu soruyu siz birbirinize hakaret ediyor musunuz tartısırken diye. Nasıl yani gerizekalı aptal falan gibi mi dedim. Bir kahkaha attı. Gerizekalı hakaret mi ya çocuk gibi, küfür etmekten bahsediyorum ana avrat gidiyoruz biz demişti.
Herkes türlü türlü işte.

çok çok çabuk sinirlenirim ama sürekli yalan söylüyorsa sadece yalancısın der hayatımdan çıkarırdım.onun harici çok sinirlensem de asla hakaret etmem ya.aradaki saygı biter.

ya ergenlşk dönemindeyken o dönemde sevgilim şapşal aptal falan derdi ama şakadan öyle severdi o zaman takılmazdım.ama şimdiki ilişkimde aptal gerizekalı dahil asla söylenmez.o sinirlenirse susar.tamam ya yeter der.ben sinirlenirsem konuşurum konuşurum ama hakaret yok ya da çok susarım o konuşturmaya uğraşır.küfür ederek,argo kelimeler kullanılarak sağlıklı bir ilişki olmuyor dikkat etmek gerek.

biz defol git,sus be bile demeyiz.en fazla yeter artık olur onun sonrası sakinleşince konuşuruz aşkımdır :KK68::KK68:tutun kendiniii azcık hakaret ederek mutlu olamazsınız.saygı yok oluyor farkına varın.

Arkadasım sormustu bigün bu soruyu siz birbirinize hakaret ediyor musunuz tartısırken diye. Nasıl yani gerizekalı aptal falan gibi mi dedim. Bir kahkaha attı. Gerizekalı hakaret mi ya çocuk gibi, küfür etmekten bahsediyorum ana avrat gidiyoruz biz demişti.
Herkes türlü türlü işte.
Off yok öyle küfredemem zaten ..
Cok pişmanım ya vicdan azabım dinmiyor

defol git bile demedim şimdiye kadar
sonra yüzyüze bakacağım insana hakaret edemem

Kızdığımda gözüm görmüyor hiçbişeyi.ama cok kızarsam.Mesele yalana asla katlanamam.
En son olay yalan mevzusundan cıktı.Cok hakaret ediyorum.birde sevdiğim olunca hiç katlanamıyorum.Ben herseyi göze almışım neden yalan söylüyorsun basit mevzuda bile dedim .Actım ağzımı..sonra pişman oluyorum evet.kendime yakıştıramıyorum bu hakaretleri.O da haketmiyor bu kadarını.çok pişman oluyorum.kendimi affedemiyorum.
Ne yapayım tutamıyorum kendimi.sadece defol git demekle yetinmek mi lazım.Bi bayan olarak sınırlarımı aşıyorum.Ha o da yalan söyleyerek aşıyor sınırını.
Onun yalanı unutuluyor benim hakaretlerimi sindiremiyor beyfendi.
Olay ben niye hakaret ediyoruma geliyor.
Kendimi frenlemem lazım bu konuda.
Ailesine falan küfretmiyorum tabiki.şer...z falan diyorum.hayvan diyorum. Bunun gibi.küfür etmiyorum.
Ne yapmam lazım bu huyumdan vazgecmeliyim.onu haklı konuma cıkarıyorum çünkü..
Eşinize sevdiğinize kızdığınızda hakaret ediyormusunuz sizde? Ne ler diyorsunuz.kendisini frenleyen var mı.
Yalan olduğunu öğrendiğiniz bi mevzuda ne derdiniz mesela.

Hakaret etmem, kendime de ettirmem. Mantikli sekilde dusuncemi hakkimi anlatirim savunurum.

En fazla pis yalancı arama beni sesini duymak istemiyorum derim muhattap olmam. Hakaretle ders veremezsin ki yalanı huy edinmiş adama. Sensizlikle terbiye edeceksin. Terbiye olmuyorsa da çekip gideceksin başka yolu yok.

Hiç bir kavgada hakaret ve küfür kullanmam. Çok sinirlenirsem ağır konuşuyorum ama daha ziyade hissettiğim yada düşündüklerimi sert bir üslupla söylüyorum bağırmadan.
Çok aşırı sinirlendiysem zaten ağlarım ben ondan işi oraya getirmeden ortamı terk ederim.
Çirkinleşmeden kavga etmek çok önemli. Hele ömür boyu yüzyüze bakacaksan o saygıyı kaybetmemek gerekiyor.
Ben bana küfür eden, çok bağıran, bir şeyleri fırlatan kıran, küfür edenlerle görüşmüyorum özellikle. Bir kaç arkadaşlığım bu nedenle bittiç Hiç tahammül edemem.
Tartışmalar insanların asıl yüzlerini gösterir sanki. İçlerindekleri, fi tarihindekileri tekrar hatırlatanlar fln hepsini silerim.
Tartışmada üslup da önemli çirkinleşmemek de önemli.
Ben hiç sevmem tartışmada kendini kaybeden insanı düzelmelisin. Hoş bir huy değil bu. Kendini cidden frenlemeyi öğreen

Yanlız kaldığımda hakareti saydiririm
Ama birinin yüzüne saydirdigim nadirdir
İstisnalar dışında :)

X