Kızdığınızda hakaret edermisiniz?

öfke kontrolü sorununuz var
tanıdığım biri var sinirlenince her türlü şeyi söyler küfür de eder sakinleşince ben demedim ki der
siz farkındasınız en azından

Hakaret etmek bence aciz, söyleyecek bir şeyi olmayan insanların sığındığı şeydir.

Gerçi siz şimdi bana da kızarsınız hiç hakaret etmiyorum diye. Ama ben kolay kolay öfkelenen bir insan değilim. Huy işte, sakinim, sinirlenmiyorum ve kendimi kontrol edebiliyorum. Bunu nasıl yapacağınız konusunda bir fikrim yok çünkü ben bunun için çaba harcamıyorum. Siz yardım alabilirsiniz bence de. En mantıklı çözüm bu olsa gerek.

Bir de insan sevdiği birini kıracak şeyleri nasıl söyler anlayamıyorum.

Valla arkadaşim sevgilisiyle kavga aninda serefsiz bilmem ne sayiyo sonra da barisip yuzyuze bakiyolar. Benim bile saygim kalmadi iliskilerine. Sinirse sinir herkes de var, saygi terbiye baska bi'sey.

Küfür değil işte söylediğim .ama insan affedemiyor kendini.
Kimseye etmem sinirlenince ama sevdiğim adam yalan söylediğinde cıldırıyorum.
Basit seyler oluyor genelde.yani ayrılayım diyorum olmuyor ayrılmayım diyorum olmuyır.öfke kontrolum yok belki de..
Bu huyumdan vazgecmeliyim
Başka odaya gecmek,bulunduğun yeri terketmek uygulayım bakalım.yapabilecekmiyim.

Haksızlığa asla katlanamam ben haklı olduğumu biliyosam babamı tanımam babam hariç herkese hak ettiği şeyleri söylerim bu yüzden de hep kaybederim hep haksız duruma düşer beynimi kemiririm.

Cok büyük yemin ettim bidaha söylemicem diye.
İnsan sevdiğine ş..f..z dermi ya..
Uff cok pişmanım.

Haksızlığa asla katlanamam ben haklı olduğumu biliyosam babamı tanımam babam hariç herkese hak ettiği şeyleri söylerim bu yüzden de hep kaybederim hep haksız duruma düşer beynimi kemiririm.
İşte aynen böyleyim.cok pişman oluyorum sonra ama kırıp geciriyorum ortalığı da..off

Ama asla küfür etmem ben içimdeki nefreti kusarım mesela bu sebepten eşimle 2 hafta önce fena tartıştım ben bağırıp çağırdım o dinledi ama yüz kere sinirliyim sonra konuşalım dedim dinlemedi kendi duymak istedi çok ağır konuştum ama 1,5 yılın patlamasıydı bu

Kk kadınlarına lafım yok !hiç mi yok hakaret eden diye şaşırdım.lafım olsa beğenmem dediklerini.
Yorumlarınıza devam edin tesekkür ederim

İşte aynen böyleyim.cok pişman oluyorum sonra ama kırıp geciriyorum ortalığı da..off
Ben pişman olmam haketti çünkü derim ama işte benim problemim çoook farklı hiç bir zaman haklılığımı ispat edemedim çünkü hiç sakince kendimi anlatamadım ya içime atıp ağladım ya yuttum sesimi çıkarmadım ama sorası hep bir sinir krizi ve malum...

Maalesef Öyle huyum yok alttan almaktan bıktım işte bazen hak edene uygun cevabı vermek gerekir

Eşime,çocuğuma ,aileme,arkadaşlarıma kısacası sevdiklerime asla hakaret etmem,eskiden trafikte ufak tefek (eşşek,öküz vb) hakaret kelimeleri saydırırdım,kızımın kelime haznesine eklememek adına uzun zamandır o ifadeleride kullanmıyorum sesli olarak,içimden saydırıyorum o ayrı
Hakaret,küfür kötü hissettirir,bir daha yüzüne bakacağım insana yapmam,yapamam. Kimsede yapmamalı diye düşünüyorum.

Bence hakaret ettiğin birinin yüzüne sonra bir şey olmamış gibi bakabilmek yüzsüzlük. İnsanlar nasıl hakaretleşip de sonra tekrar görüşebilir anlamam. Bence çok çirkin bir manzara. Sinir herkeste var, sorun sinirlenmek değil. Sorun olan terbiyesizleşmek, öfkeyi kontrol edememek, saygıyı yitirmek.
Öfke kontrol sorunun var. Sevgilin de bu yüzden yalan söylüyordur. Yalan söylemek hoş bir şey olmasa da kimi insanların karşısındakini yalana ittiğine inanırım. Kimi insanlar sadece boş yere huzuru kaçmasın diye yalan söyler.

Burada kendine ortak araman yersiz ayrıca. Çare arasan anlayacam da... Kusurumuza bakma biz de senin gibi hakaret etmiyoruz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…