- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
-
- Konu Sahibi Melisagun08
Eee napalim?icimizdeki mahalle karisini ortaya mi cikaralim?Maşallah tüm kk kadınları kavgada olduğunca sakin..!!hepsi olduğu ortamı terkediyor,ve gayet soğuk kanlı oluyor.helal be.
İşte aynen böyleyim.cok pişman oluyorum sonra ama kırıp geciriyorum ortalığı da..offHaksızlığa asla katlanamam ben haklı olduğumu biliyosam babamı tanımam babam hariç herkese hak ettiği şeyleri söylerim bu yüzden de hep kaybederim hep haksız duruma düşer beynimi kemiririm.
Anaaam defol git bile demiyon mu..öleem beeeen öleeem beeen!!Defol git de demiyorum ben. İlişkide ki saygıyı zedeler bu tür şeyler
Ben pişman olmam haketti çünkü derim ama işte benim problemim çoook farklı hiç bir zaman haklılığımı ispat edemedim çünkü hiç sakince kendimi anlatamadım ya içime atıp ağladım ya yuttum sesimi çıkarmadım ama sorası hep bir sinir krizi ve malum...İşte aynen böyleyim.cok pişman oluyorum sonra ama kırıp geciriyorum ortalığı da..off
Kk kadınlarına lafım yok !hiç mi yok hakaret eden diye şaşırdım.lafım olsa beğenmem dediklerini.
Yorumlarınıza devam edin tesekkür ederim
Off cok pişmanım gecmiyor bu pişmanlığım