Kızdığım her güne o kadar pişmanım ki....

SouvveniR çok sevindim gerçekten. Allah yüzünüze bakmış heleki çocukların... adı bile silinsin aklınızdan artk. Ve size bu bi kaç gün bazı şeyleri anlamanız için yetmiştir umarım. Kaybetme korkusuyla anladınız kıymetini şükür ki kaybettikten sonra değil. İnanın bu duygunun ne demek olduğunu biliyorum. Rabbim eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin gölgeleri yeter onların. Sağlık açısından ne sıkıntısı varsa Rabbim versin şifasını, gözünüz aydın o doktoru da Allaha havale edin acıdan ağlamaktansa mutluluktan ağlayın yeterki :)

Yok, silinmesin... Bu sinsi hastalık herkesin başına gelebilir.
Herşeyi yaptıktan sonra, kaderdir ona diyecek birşey yok, ama önlem almadan yaşamamak lazımmış onu öğrendik en azından... Ve sık sık insan kendini yoklamalı kontrollerini yaptırmalı... Ne pahasına olursa.
Hayatımızı da ona göre şekillendirmeliyiz artık...

Çok teşekkür ederim.
Herşey için...

Çok mutlu oldum inan. Gerçekten çok sevindim

Gözünüz aydın..Rabbim sağlıkla sınamasın ,diğer herşey bi şekilde atlatılır..
Eşinizi size çocuğunuza bağışlasın..Gelmis geçmiş olsun insallah

Sizi çok iyi anlıyorum,eşimin baş dönmeleri sebebiyle gittigimiz doktor tümörden şüphelenmisti.o an omuzlarım çöktü.ona belli etmemeye çalışarak güçlü olmaya çalışırken, içim avaz avaz ağlıyordu.hemen tomografiye aldilar ben oturdum koridorun bir köşesine dişimi sıka sıka ağladım.sonra sonuç için doktorun odasına girdik ama bayilacak gibiyim,doktorun yüzünün çizgilerini ezberledim.o an onunla ettiğim kavgalar, tartışmalar bir bir geçti gözümün önünden.doktor bişey yok dediği an sanki üstümdeki bir ton yük kalktı.Allah birdaha yasatmasin,yasayanin yardımcısı olsun

çok sevindim. gözün aydın.

Allah kimsenin başına vermesin bunu ... İnşallah sadece doktor un verdiği ihtimallerdendir gerçek değildir .. Allah eşini sana ve çocuklarına bagislasin

Güncellemenizi okudum adınıza çok sevindim şükür ki kanser değilmiş hastalığı için de geçmiş olsun diliyorum eşinize çok geçmiş olsun.

Sıkıca sarılmak geldi içimden sana.
Çok sevindim.

Çok sevindim canım Rabbim eşini sana çocuklarına bağışlasın korktuğunuza uğratmasın inşaallah...

ayyyyyy souvvvvv

utanmasam ağlayacaktım işyerinde kendimi tuttum..
çok şükür bin şükür Rab' bime

offff şu sigara zıkkımını bende içiyorum halt var gibi

cok sevindim. takip ediyordum bende insallah iyi haberlerini aliriz diye.
gercek su ki hergün sevdiklerimize sarilmaliyiz

Tüylerim diken diken oldu,Allah sizi birbirinize bağışlasın

Buradaki tanıdığım tanımadığım herkesin desteği için çok teşekkür ederim.
Gerçekten şu anda içinde bulunduğum duyguları ve karmaşayı anlatamam size....

gozunuz aydin cok sevindim.bu doktorlar en kotusunu soyluyor hep ne yazikki.ayni sekilde babamdan suphelenmislerdi tahlil sonucunu ongun bekledik. o ongunu nasil gecirdim tahmin edersiniz. cok sukur temiz cikti ....bide yuksek ihtimal demeleri yokmu

Kansere yakalanmis bir babanin ve yine kansere yakalanmis bir annenin kiziyim. Çok Zor çok. Yasamayan bilemez. Dilerim allahtan kimse bilmesin. Allah sabir versin diyorum. Acil sifalar diliyorum. Diyecek baska hicbir seyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…