• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızdığım her güne o kadar pişmanım ki....

Çok geçmiş olsun. İnşallah tahmin ettiğiniz gibi değildir ve sonuç iyi çıkar. Aksi çıksa da moral önemli ve lütfen tek doktorla kalmayın.

Benim mesela garip bi durumum vardır; ilk teşhiş bende genelde yanlış çıkar ve ikincisi doğru çıkar. Neden bilmiyorum hep böyledir. Anneme de derim ölürsem çift otopsi yaptırın belki ecelimle gitmemişimdir diye annemde köpürür o nasıl laf diye :))

Gerçekten tek doktora bağlı kalmayın ve üstelik artık her şey daha farklı, eskiden çaresiz kalınan hastalıklara artık çare var ama en önemlisi moral ve mücadele.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah doktor yapılmıştır böyle güzel evlilikler de böyle acılar görünce üzülüyorum Allah size yardımail etsin dua ettim size

Çok geçmiş olsun. İnşallah tahmin ettiğiniz gibi değildir ve sonuç iyi çıkar. Aksi çıksa da moral önemli ve lütfen tek doktorla kalmayın.

Benim mesela garip bi durumum vardır; ilk teşhiş bende genelde yanlış çıkar ve ikincisi doğru çıkar. Neden bilmiyorum hep böyledir. Anneme de derim ölürsem çift otopsi yaptırın belki ecelimle gitmemişimdir diye annemde köpürür o nasıl laf diye :))

Gerçekten tek doktora bağlı kalmayın ve üstelik artık her şey daha farklı, eskiden çaresiz kalınan hastalıklara artık çare var ama en önemlisi moral ve mücadele.

Umarım sonuçlar güzel gelir.
Kanserse bile yanında ağlamayın. İnsanların yanına gelip ah vah etmelerine izin vermeyin. Hep pozitif olun.
Ayrıca tavsiyem tek başına doktora gitmesin. Mutlaka yanında aklı başında soğuk kanlı biri olmalı.

Rabbim acil şifalar versin inşallah evlatlarına ve size bağışlasın eşini.

Başka Dr da mutlaka gitsin bazen yanılma payı olabiliyor hastanedeki cihazların, kaldı ki artık bu hastalık için bi çok gelişme var.

İyi haberlerini bekliyoruz.

Allah şifa versin. inşallah düşündüğünüz gibi değildir. öyleyse bile Rabbim yardım eder inşallah. ailemde ya da sevdiklerimde bu illete yakalanan yok ama etrafımda yakalanıp kötü olan ama sağlığına kavuşan birkaç örnek var.

İnsallah yanilmistir doktor.... cok cok gecmis olsun sizin icin cok zor bir surec ustelik ikinci bebeginiz yeni olmustu oyle hatirliyorum sanki.... bol bol moralinizi yuksek tutmaya calisin biliyorum cok zor ama beraber atlatabilirsiniz.... Allah size güç versin esinizin ve cocuklariniz yalnizca buna ihtiyaci var.... Allah tan acil sifalar diliyorum

Ben oldum.
Babam kanser hastasıydı. Ve kaybettik.
Eşimi kaybetme noktasına geldim 1 sene önce. Hatta böbrekleri ne durumda bilmiyoruz,iflas etmiş olabilir bile dendi. Teşhis konulamadı. 9 gün hastanede yattı. Ben içime ağladım,onun yanında,kızımın yanında dik durdum. Ayaklarım parçalanmıştı o yoğun bakımdayken eve gidip dinlenmediğim için,4 gün aç gezdim ama onun yanına neşeli gittim.
Şimdi iyi çok şükür.
Sizi çok iyi anlıyorum.
Bu hastalıkla ilgili tek söyleyebileceğim şey,iyi moral,çelik gibi sağlam duruş gerekiyor,asla moral bozukluğuna yer yok.
Siz iyi olup,güçlü duracaksınız,eşinizde sizden destek alıp savaşacak. Çok zor biliyorum ama bunu yapmak zorundasınız.
Kesin teşhis değil sanırım,başka doktorada gideceksiniz,acil şifalar diliyorum. Dilerim korktuğunuza uğratmasın Rabbim. Ama kanserde olsa lütfen mücadele edin,kendinizi bırakmayın,yenebilirsiniz el ele verip.

Son düzenleme:
Hastalık ömrü kisaltmaz , alnimiza ne yazildiysa o..
Kendinizi boşuna paralamayin.
Allahım inşallah yanlış teshistir.
Bebelerinizin yüzü hurmetine.
Geçmiş olsun.

Eşim... Derttaşım... Sırdaşım... Aslında Herşeyim'miş...

Siz hiç kanser teşhisi konulmuş birinin karısı, sevgilisi, kızı, oğlu ya da arkadaşı oldunuz mu?

Kanserin alternatif tıp kitaplarında adı; "kötü karakterli hastalık" olarak geçer. Türkçe sözlükte ise eşanlamlısı olarak "incitme beni" yazar. Bu kötü karakterli hastalıkla arkadaş olmayı başarmak, incitmemesini sağlamak mümkün mü?

"Kansersiniz."

Doktorun ya da hasta yakınlarının çok zor telaffuz ettikleri bu cümle baştan yitirilmiş bir savaşı işaret mi ediyor?

Nasıl başa çıkılır bu illet ile?
Belki de çok mu erken içimdekileri paylaşmak için?

Dün akşamı ve dünyanı başıma yıkan doktor, inşallah hatalısındır... İnşallah bu illet benim ailemi bulmamıştır... Eşimi bulmamıştır...

Allah yardımcınız olsun
Eski erkek arkadaşım atlattı.
Çok zor biliyorum ama moralinizi yüksek tutun ve eşinize hep yanında olduğunuzu desteğinizi hissettirin

3. kez kanseri atlatan birini tanıyorum

aylarca iki çocuğuna camın arkasından baktı. bu sefer zor dediler. bu daha ağır dediler.

şimdi çocuklarıyla hee gün eğleniyor.

izi bile kalmamış.

sana doktorunu öğrenip söyleyeyim

kurban olduğum allah öyle büyük ki. 3.kez de güldü yüzüne.

stres bitirir sizi unutma. sadece moral arkadaşım. allah yardımcınız olsun. hadi bi kuvvet varsa şayet yenin de sen de güldür bizi

Bir doktorla kalmayın. Şayet teşhis net olarak kondu diyelim, bu zorlu süreçte Allah korkusu, insan sevgisi olan bir dr bulmaya çalışın.
Kanser için motivasyon çok çok önemli, lütfen bırakmayın kendinizi. Rabbim tez zamanda şifanızı versin inşallah.

Eşim... Derttaşım... Sırdaşım... Aslında Herşeyim'miş...

Siz hiç kanser teşhisi konulmuş birinin karısı, sevgilisi, kızı, oğlu ya da arkadaşı oldunuz mu?

Kanserin alternatif tıp kitaplarında adı; "kötü karakterli hastalık" olarak geçer. Türkçe sözlükte ise eşanlamlısı olarak "incitme beni" yazar. Bu kötü karakterli hastalıkla arkadaş olmayı başarmak, incitmemesini sağlamak mümkün mü?

"Kansersiniz."

Doktorun ya da hasta yakınlarının çok zor telaffuz ettikleri bu cümle baştan yitirilmiş bir savaşı işaret mi ediyor?

Nasıl başa çıkılır bu illet ile?
Belki de çok mu erken içimdekileri paylaşmak için?

Dün akşamı ve dünyanı başıma yıkan doktor, inşallah hatalısındır... İnşallah bu illet benim ailemi bulmamıştır... Eşimi bulmamıştır...
Hemen karamsarlığa kapılmayın. Pek çok hasta iyileşiyor aynı zamanda. Çevremde çok var iyileşen.

Canım arkadaşımı kaybettim, hayat dolu, eğlenceli, çılgının tekiydi! Ama gitti....bunun yanında iyileşen de çok var. Arkadaşım kendine hiç iyi bakmadı ama. Sağlıksız abur cubur beslendi, uyku düzeni yoktu ve kendini, başkalarını mutlu ve rahat ettirmek için çok yordu.

Eşiniz ne kanseri acaba, erken teşhis edildi mi?

Rabbim korktuğunuza uğratmasın acil şifalar diliyorum inşallah kesin değildir yanlış teşhistir ama kesin olsa bile lütfen dimdik durun kanser eskisi gibi değil moralinizi yuksek tutun eşinizi el üstünde tutmanız ona daha zor gelir bu psikoloji içinden çıkamaz herşey Allahtan hastalıkta sağlıkta bu yola çıktınız kavga ettiğiniz yada kırdığınız için vicdan azabı duyuyor olabilirsiniz ama unutmayın buda bir imtihan sabredin henüz hiç bişey net değilken böyle yıkılmayın gücünü önce Allahtan sonra ailesinden, sizden alacak eşiniz. Allah yardımcınız olsun inşallah...

Sonuçlar belli mi?

İnşallah inşallah kanser değildir eşiniz. Çok zor bilirim..

Hemen karamsarlığa kapılmayın. Pek çok hasta iyileşiyor aynı zamanda. Çevremde çok var iyileşen.

Canım arkadaşımı kaybettim, hayat dolu, eğlenceli, çılgının tekiydi! Ama gitti....bunun yanında iyileşen de çok var. Arkadaşım kendine hiç iyi bakmadı ama. Sağlıksız abur cubur beslendi, uyku düzeni yoktu ve kendini, başkalarını mutlu ve rahat ettirmek için çok yordu.

Eşiniz ne kanseri acaba, erken teşhis edildi mi?

inşallah değildir souv
bize de haber ver mutlaka
Allah ım acil şifalar versin

Eşim doktorun yanından güle oynaya çıktı...
Yarabbim sen ne büyüksün... Çok şükür kanser değil, ama broşlarda genişleme varmış.
Farklı bir kaç rahatsızlık, fakat kanser değil!

Hamd olsun...
Bunları yazarken bile ağlıyorum...
Allah'ım bu illet hastalığa yakalanmış kim varsa, hepsinin dermanını tez zamanda versin.
Bize adını duymak yetti, yaşayanların içinde bulundukları durumu tahmin bile edemiyorum....

Allah kimsenin başına vermesin inşallah.
Evlatlarım en çok düşündüklerim... Hamd olsun Rabbim yüzümüze güldü...

Ömrümüzden ömür alan doktora diyecek söz bulamıyorum...
Allah vicdan versin o doktora, ne diyebilirim ki...

Eşim doktorun yanından güle oynaya çıktı...
Yarabbim sen ne büyüksün... Çok şükür kanser değil, ama broşlarda genişleme varmış.
Farklı bir kaç rahatsızlık, fakat kanser değil!

Hamd olsun...
Bunları yazarken bile ağlıyorum...
Allah'ım bu illet hastalığa yakalanmış kim varsa, hepsinin dermanını tez zamanda versin.
Bize adını duymak yetti, yaşayanların içinde bulundukları durumu tahmin bile edemiyorum....

Allah kimsenin başına vermesin inşallah.
Evlatlarım en çok düşündüklerim... Hamd olsun Rabbim yüzümüze güldü...

Ömrümüzden ömür alan doktora diyecek söz bulamıyorum...
Allah vicdan versin o doktora, ne diyebilirim ki...
Ay sanki benim yakınım gibi sevindim gözlerim doldu.Rabbim her türlü kötülukten hastalıktan muhafaza etsin herkesi.cok sevindim

Back