• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızçeler işte davetiyem

elifay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
804
305
123
$859_.jpg $859_.jpg kızlar yardımınıza ihtiyacım var nikah düğün bir arada olacak ve bunu davetiye üzerinde nasıl belirtebilirim genelde not: 19;30 salonda kıyılacaktır yazın deniliyor ama ben öyle pek beğenmedim:59::59: ya sizce???

Son düzenleme:
canım bence de en iyi öyle olur başka nasıl belirtebilirsiniz ki olacağı o.sen nasıl düşünüyodun?

canım not:19;30 nikah salonda kıyılacak yerne ne bilim nikah-19:30 yazılsa yeterli olmazmı

davetiyen çok güzelmiş çok kibar. benimde nikahım salonda kıyılacak kısmetse ben hiç belirtmedim davetiyede nikah kıyılcak die gerek duymadım.. zaten misafirler gelin damat çıkana kadar toplanıyorlar salonda gerek yok bence

bencede nıkahın salonda kıyılacagını belırtmenıze gerek yok,hatta bılhassa belırtmeyın ben hıc bır davetıyede boyle bır not okumadım sunca zamandır.. ablamın kıde oyle oldu normal dugun davetıyesı bastırdılar..dugun salonun da hemen nıkah kıyılmıyor zaten ..mısafırler toplanıyor bıraz eglenıldıkten sonra yanı basladıktan bır yarım saat sonra falan dersınız nıkah memuruna su vakıtte gel dıye (zaten dugun 13:00 da ıse 13:30 yazıyorlar davetıyeye sızde 14:00 de memuru cagırırsınız)oyle yanı... bence kesınlıkle belırtme..

ahaaaaa:)) bunu bende çok düşündüm ama hiç istediğim gibi bir cümle bulamadım ve sonuç:

not: nikahımız saat 13:30'da salonda kıyılacaktır.

salonun adı ve saati yazdıktan sonra yazdık.

dün de arkadaşımın davetiyesi geldi o da sadece nikah:20:00 yazmıştı.

Davetiyelerin çok güzelmiş, çok beğendim:29:
Nikah saatini yazmanıza hiç gerek yokki, nasıl olsa siz dans edip, biraz oynadıktan sonra nikah olmayacakmı:44: o vakte kadar gelen gelmiş olur zaten:34:

kızlar ilk önce nikah kıyılacak ama 19:00-23:00 arası düğün 19:30 nikah kıyılacak saat kalmamıştı mecburen erkene aldık ve yaz günü insanlar erken toplanmayabilir oyüzden özellikle belirtmek gerekir diye düşünüyorum :97:

ahaaaaa:)) bunu bende çok düşündüm ama hiç istediğim gibi bir cümle bulamadım ve sonuç:

not: nikahımız saat 13:30'da salonda kıyılacaktır.

salonun adı ve saati yazdıktan sonra yazdık.

dün de arkadaşımın davetiyesi geldi o da sadece nikah:20:00 yazmıştı.

evet canım bende öyle düşünüyorum nikah=19;30 yazmak daha kibar ve güzel duruyor sanki

nikah memuru bize nikahını yarım saat erken yaz insanlar anca toplanırlar, biz gelince hiç beklemeden hemen nikaha başlarız demişti senin de aklında olsun canım
bizim gündüz düğünü nikahı 2ye aldık ama davetiyeye 13:30 yazdık.

bnmde nikahım düğünümde kıyalacak dha anlamlı ve hoş oluyor kesinlikle nikah düğünde olmalı ama telaş istemeyenler önceden kıyabilir ama bna göre bunun bir telaşı yokk

Davetiyen çok hoşmuş canım.
Eğer düğünün 19:00-23:00 arasıysa ve nikahın da 19:30 da ise kesinlikle davetiyede belirt. Yoksa kimse toplanmamış olur ilk yarım saatte...

Son düzenleme:
Back