kızçeler bir bakar mısınız?

Bankaya sorduk devrediliyor da tapu veriliyor ama kredi yine borç kimin üstüne ise onun oluyor.

Kredi olayı işi karıştırıyor.
Bizim kredimiz bitmişti evi satarken. Tapu da ortak idi, ikimizin adına %50 hisseli. Ödemeyi de %50-50 yapmıştık, satınca parasını aynı şekilde paylaşmıştık.

Ama devam eden kredi zor.
Kaç sene kaldı? Siz mi ödeyeceksiniz? Eşinize para verecek misiniz?

Aydınlatır misin beni arkadaşım. Ben şuanda bir şey düşünemiyorum.

Evden talep ettiği bir şey yok. Evi satcam zaten. Ne para vercem ona hiç de vermem. Anlaşmalı bosancaz zaten. Maddi olarak bjr şey istemiyor.

Aydınlatır misin beni arkadaşım. Ben şuanda bir şey düşünemiyorum.

Belediyeye telefon etme imkanın var mı? Sokağınızın adını söyleyin, size rayiç değer söylesin. Sonra beraber hesaplarız.

Tapu Harcı Hesaplama 2015 Tablosu :

-500 bin lira satış değeri olan ev için 10 bin lira tamamını alıcı ödeyecekse 20 bin lira,
-400 bin lira satış değeri olan ev için 8 bin lira tamamını alıcı ödeyecekse 16 bin lira,
-300 bin lira satış değeri olan ev için 6 bin lira tamamını alıcı ödeyecekse 12 bin lira,
-200 bin lira satış değeri olan ev için 4 bin lira tamamını alıcı ödeyecekse 8 bin lira,
-100 bin lira satış değeri olan ev için ise 2 bin lira tamamını alıcı ödeyecekse 4 bin lira tapu harcı ödemesi yapılıyor.

(alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…