damlaya aynen katılıyorummm =)
panik olma,kahveye tuz muzda koyma,eski adet onlar.ben o duruma bi abimizin nişanında şahit oldum,çocuk zaten heyecanlı,vücut dengesi değişip duruyo,tuzlu kahveyi içetken renk değiştirdi vallakaydirigubbakcemile3
ahh ah,asıl mevzu istenmek fln değilmiş,işin kolay kısmı onlar.evleneceğin zaman gelsin,o zaman yapacak o kadar çok işin olacakki...ne güzelmiş o günlerim diyeceksin.
elin ayagına dolaşmasın ama benim üstüme amcamın kızı çay dökmüştü kahve tutarken ellerim titriyordu kayınvalidem tamam sakin bitti işin sonuna geldik falan filan diyerek yatıştırmaya çalıştı çay servsinde pek problem olmaz sakin olursunda kahveyi bilmiyorum canım ama kahveye tuz at bence ben kıyamayıp atmadım içimde uhte kaldıkaydirigubbakcemile3
kesin benm ellerimde titrer ya.çok heyecanlıyımdır ben.kesin dökerim.mahvederimsırnaşık şey
Ben de böyle bi baba varken güvenipte içeri gidemem ki, adamın nerde ne diyeceği belli olmuyor, rezil eder bizi valla, daha erkek tarafı istemeden kalkar onlardan oğullarını falan ister dalgasına, eyvahedigeldismile yok yok içeri geçemem, mümkün değil..
kızlar bence isteme zamanı kız fazla ön planda olmamalı ara sıra gelmeli kahfe verirken fincanları alırken yolcu ederken..başkada görünmemeli ki daha heyecanlı olur öle ben öle yapmayı düşünüorum ..çok da güzel olmalı ara sıra görünmeli ki millet bak bak bıkmasın ilk günden ..
ben durmam valla rahatta edemem zaten durursamda çok kısa
oturmaya fırsat olmuyo ki :))
ilk geldiklerinde selamlaşma, nasılsınız iyi mizin faslı oluyo. ondan sonra kahve yapmak için dışarıda oluyosun zaten. kahveler içiliyo, boşları topluyosun, sonra isteme faslı oluyo, getirdikleri çikolatayı açıp dağıtıyosun, sonra çay ikramı falan oluyo derken oturmaya çok fırsat kalmıyo :))) aslında iyi birşey :))) heyecan da yatışıyo böylelikle, çünkü otursan herkes sana bakıyormuş gibi geliyo ki bakıyolar da zaten :))))
offf anlattıklarınla bile heyecanlandım ya ne yapıcam ben :)))):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?