• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız yanlarındamı oturuyor yada dışardamı

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
kızlar ya bu çok merak ettiğim bir konu şimdi kız istemeye geliyorlar yha.kız yanlarındamı oturuyor yada dışardamı duruyor??ohaoldumsmile

birçok arkadaşımın dışarda oturduğunu duymuştum yani başka bir odada fakat ben yanlarında oturdum shbet etmek heyecanımı yatıştırmak dururken başka odada kendimi dinlemek istemedim sadece kahve yaparken 5 dk çıktım ordan hep yanlarındaydım

ben oturmak istememeiştim:))) ama herkes aaa olur mu gel geeel falan dedi bende oturdum kenarda bi yeresempatiksalakcinni

yok canım sen yalnış anladın.önceden damada sorarsın ailen bişey dermi hoş görürmü falan manasında demiştimbayanssulusmile

hımm tamam anladım şimdi....

bence damat tarafından ziyade senin ailenin ne düşündüğünü sor çünkü kız tarafı onlar...baban falan ne derse öyle yaparsın..bana annem içerde durursun demişti ama o an spontane gelişti herşey:)) akrabalar amaan geç geç otur kızım falan dedi sesli hemde:))bende eh madem ısrar ediyosunuz oturalım barii dedim-tatlicadiarzu-

Benimde az kaldı şaka maka istenme merasimime ben yanlarında dururum büyük ihtimal ya artık öyle şeyler kaldı mı pek sanmıyorum kız içerde otursun falan .
Otururum kıyada bi yerde kaç kere yaşanıyo bu olay bende içinde olayım dimi ama :)

hımm tamam anladım şimdi....

bence damat tarafından ziyade senin ailenin ne düşündüğünü sor çünkü kız tarafı onlar...baban falan ne derse öyle yaparsın..bana annem içerde durursun demişti ama o an spontane gelişti herşey:)) akrabalar amaan geç geç otur kızım falan dedi sesli hemde:))bende eh madem ısrar ediyosunuz oturalım barii dedim-tatlicadiarzu-

seninki çok güzel olmuş yha=))

Benimde aklima cok takilir ya:CüvCüv:
Ama neyapalim ya degilmi merak istee birde o gun gelince nasil hareket edeceksin diye o heyecan da var

bayanlar ve erkekler oturursa mutfakta oturursun arada sırada çaylara bakmaya gidersin beraber olurlarsada 5dk yanlarında oturur mutfaga kaçarsın hem daha rahat olursun fazla heyecanda yapmazsın:3:

amannn kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz canım benim,istenmeye,görülmeye gelen sensin,güzel güzel giyin süslen,gelenleri öp et,çay falan tutulacaksa baştan çayları tut,başta sohbet havasında geçiyo zaten.geç annenle babanın yanına otur,midende uçuşan kelebeklerle beraber beklemeye koyulkaydirigubbakcemile3
biraz rahat olmak lazım böyle durumlarda.ne kadar rahat olursan o kadar güzel ve sırasıyla gerçekleşiyor her şey,her türlü merasim.

canım hizmet edicen çay kahve pasta börek hizmeti ne oturması:D:D

şaka bi yana çok ulu orta bi yer olmasında kıyıda köşede bi yere otur hem onlar eskidenmiş istemeye gelindinde kızın içeri kapanması hem seninle ilgili bi geleceğe karar verilio seni ilgilendiren bişe sonuçta neden içeri kapanıosun kii

Back