kız ve erkek çocuklarına atkı ve bere çalışmalarım...

jarin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
30
1
43
$Görüntü1095.jpg $Görüntü1098.jpg $Görüntü1096.jpg CONFIG]129653[/ATTACH]

sarhoş yolu şaştı beresi örülmesi çok kolay ve kısa zamanda bitirebiliyorsunuz.

Eklentiler

• $Görüntü1103.jpg
    $Görüntü1103.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 57
canım güzel olmuş bende bu sarhoş yolu sastı örneğini öğrenmek istiyorum bloğuna baktım açıklaması yok sevinmiştim oysa neyse yinede ellerine sağlık ayrıca bebek odası için kapı süsün isimli olan güzel fikir bende oğlişime yapyım

canım güzel olmuş bende bu sarhoş yolu sastı örneğini öğrenmek istiyorum bloğuna baktım açıklaması yok sevinmiştim oysa neyse yinede ellerine sağlık ayrıca bebek odası için kapı süsün isimli olan güzel fikir bende oğlişime yapyım

çok teşekkür ederim. çok yakında resimlerle anlatım yapacağıma emin olabilirsiniz.
Ayrıca başka öğrenmek istediğiniz olursa yardımcı olabilirim.

çok teşekkür ederim. çok yakında resimlerle anlatım yapacağıma emin olabilirsiniz.
Ayrıca başka öğrenmek istediğiniz olursa yardımcı olabilirim.

ay saol canım benim ya mutlu ettin beni bende yeni öğreniyorum işte valla örgü terapi gibi bişi iyi geliyor bana ama bu aralar geçmem gereken bir mülakat var ondan sonra sana sorarım öğrenmek istediklerimi sana kolay gelsin canım

ay saol canım benim ya mutlu ettin beni bende yeni öğreniyorum işte valla örgü terapi gibi bişi iyi geliyor bana ama bu aralar geçmem gereken bir mülakat var ondan sonra sana sorarım öğrenmek istediklerimi sana kolay gelsin canım

neden olmasın tabiki her konuda elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
sana da bol şanslar bu arada...

X