Kız ve Erkek bebek isteyenler

Benim tuttu isteyerek denemedik tabi. Eşimin çok çalıştığı bir döneme geldi. Reglden sonraki bir kaç gün içinde daha yumurtlamama 3 gün falan varken(ovulasyon testi falan yapmadım kendim hesapladım) tek ilişki yaşandı sadece ve bir kızım olacak şimdi

Yumurtlamadan iki üç gün önce ilişki olursa kız olma olasılığı yüksek..ama yumurtlama günü ve sonrası ilişki olursa erkek bebek olma olasılığı yüksek .. senin gebeliğin de yumurtlama dan üç gün önce denenmiş kızın oluyo.. maşallah canım Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sat 3 ocak 1 oğlum var bende kız bebek istiyorum ama erkek olacak hissi var içimde merakla bekliyoruz

Dediğim gibi pik kısa sürenler var mesela onlr pikken deniyorlar ama 24saat srenler var onlarda ilk acilmada deniyor nasip rabbm ne verrrse bnm ultra asri koyuydu oldgmda ama dedgm gbi öğlen çatladı o yüzden erkk
Merhaba benim pik çok kısa sürüyor sabah yakalasam akşama bitmiş oluyor,tam pikten önce ki gece ilişki olsa erkek için tutar mı? Bı önceki denemelerim pik ve sonrası olmasına rağmen tutmadı

Hangi il desin ankaradaysan doktor onerebilirim üç ay diyet ve yum takibi yapıyormuş cinsiyet ile alakalı, olasılık yüzde yetmiş beş diyor sekreteri

Hangi il desin ankaradaysan doktor onerebilirim üç ay diyet ve yum takibi yapıyormuş cinsiyet ile alakalı, olasılık yüzde yetmiş beş diyor sekreteri
Bana önerebilir misiniz acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…