- 20 Eylül 2018
- 608
- 417
- 103
- 34
- Konu Sahibi Denizkizi-
-
Yok hayr bn kız istyrdm durum ya pik olunca degl senin pikten ne kadar snra çatlıyor o önemli ama bnu test yaparak BK bı iki ay bnce bnm pik gece olmuş bn sabh gördüm nsil olsa var dyede oldu ama öğlen çatladı tuttuO zaman test pik yapınca deneme yapmak lazım erkek bebek içindiyet falan yaptinmi canım
Ya bide bazıları pik olunca dene diyor bazıları pik den sonra siliklesme olunca diyor anlamadım sen ne düşünüyorsun bu konudaYok hayr bn kız istyrdm durum ya pik olunca degl senin pikten ne kadar snra çatlıyor o önemli ama bnu test yaparak BK bı iki ay bnce bnm pik gece olmuş bn sabh gördüm nsil olsa var dyede oldu ama öğlen çatladı tuttu
Dediğim gibi pik kısa sürenler var mesela onlr pikken deniyorlar ama 24saat srenler var onlarda ilk acilmada deniyor nasip rabbm ne verrrse bnm ultra asri koyuydu oldgmda ama dedgm gbi öğlen çatladı o yüzden erkkYa bide bazıları pik olunca dene diyor bazıları pik den sonra siliklesme olunca diyor anlamadım sen ne düşünüyorsun bu konuda
Anladım canım denicem inşallah sana ovulasyon testin resmini yollasam olurmu yapınca bir baksanDediğim gibi pik kısa sürenler var mesela onlr pikken deniyorlar ama 24saat srenler var onlarda ilk acilmada deniyor nasip rabbm ne verrrse bnm ultra asri koyuydu oldgmda ama dedgm gbi öğlen çatladı o yüzden erkk
Bkarm fakat dedgm gbi bn senin nezamn çatlar blemm ki adetlern dzenlimi pkiAnladım canım denicem inşallah sana ovulasyon testin resmini yollasam olurmu yapınca bir baksan
Evet canım 27 günde bir oluyor um benBkarm fakat dedgm gbi bn senin nezamn çatlar blemm ki adetlern dzenlimi pki
O zamn tam yum günü yada o gece olması daha mantıklı olurEvet canım 27 günde bir oluyor um ben
İki kızım var küçüğümu geçen yıl kaybettimHc varmı bska cocgun
Basın saglsn onlrda kullnmsmydn hcİki kızım var küçüğümu geçen yıl kaybettim
Hayır hiç kullanmadim daha doğrusu bilmiyor dum.. sağol bu arada Allah kimseye ciğer acısı yaşatmasınBasın saglsn onlrda kullnmsmydn hc
Kız erkek önemli miKizlarr ovulasyon testi ile cinsiyet ayarlayıp tutturanlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
Hayır tabiki önemli değil ama iki meyvedende tatmayi isterim erkek yada kız bebek düşkünlüğüm yok .. sadece dua ediyorum iki meyvedende tattirsin rabbim ..olmayan herkese de Allah bu mutluluğu yaşatsın insallahKız erkek önemli mi
Saglıklı olsun kucagımız boş olmasın Anne olmayı Rabbim nasip etsin bu daha önemli bence
Amin inşallah. Ben Anne olabileyimde hiç fark etmez ister iki kızım ister üç oglum ama Anne olmayı nasip eder inşallah RabbimHayır tabiki önemli değil ama iki meyvedende tatmayi isterim erkek yada kız bebek düşkünlüğüm yok .. sadece dua ediyorum iki meyvedende tattirsin rabbim ..olmayan herkese de Allah bu mutluluğu yaşatsın insallah
İnşallah sen yeterki duayı bırakma..Allah en kısa zamanda kucağını doldursun hayırlı sağlıklı bir evlatla inşallah ..Amin inşallah. Ben Anne olabileyimde hiç fark etmez ister iki kızım ister üç oglum ama Anne olmayı nasip eder inşallah Rabbim
Amin amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah sen yeterki duayı bırakma..Allah en kısa zamanda kucağını doldursun hayırlı sağlıklı bir evlatla inşallah ..
Tutar canım .. ama yinede Allah bilir .. normalde hamile kalınabilir amaKizlar peki yumurtlama gününü degerlendiremedik eşimden dolayı ama 1 gün önce iiski oldu ve 1 gün sonra çatlayınca oldu. Tutmaz mi acaba o?
Amin silikleşince gec kaldik diye üzüldüm ama kismet :)Tutar canım .. ama yinede Allah bilir .. normalde hamile kalınabilir ama
Hayır canım geç değil hayırlısı olsun inşallahAmin silikleşince gec kaldik diye üzüldüm ama kismet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?