Kız ve Erkek bebek isteyenler

Denizkizi-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
69
41
3
27
Kizlarr ovulasyon testi ile cinsiyet ayarlayıp tutturanlar varmı yardımcı olursanız sevinirim

Benim de kızım var Allah hayırlısını versin inşallah sadece merak ettim acaba tutturan varmı diye
Erkek istiyorsan dene bence tam çatlamada tek ilişki,, olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan ben valla yumurtlama çatlama hepsini değerlendrdim olsunda

Erkek istiyorsan dene bence tam çatlamada tek ilişki,, olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan ben valla yumurtlama çatlama hepsini değerlendrdim olsunda
Tek ilişki mi olması gerekiyor ..ve ovulasyon testi ile test pik olunca mi yoksa siliklesince yani yumurta çatlamasını gördükten sonra mı ilişki olacak

Tek ilişki mi olması gerekiyor ..ve ovulasyon testi ile test pik olunca mi yoksa siliklesince yani yumurta çatlamasını gördükten sonra mı ilişki olacak
Çatlayınca yani yumurta hazır olunca ve tek ilişki yani yöntem öle

Yum gününden iki birgün önce ve test ultra pikken olmstu ilişki ultra pikten ortalma 5 6 saat snra yum oldu erkek ilk oglumada yum önce 5 gün olmamıştı yum günü tek ilişki olmstu smdi kız istyrm rabbm verrse buay başlayacağım teste nasip D deniizkiizii

Hadi ya yumurtlama anında mi degerlendirdin canım bahseder misin
Hayr yum 4 5 saat önce ikinci oğlum yani syle 29 u yum su 27 28 ve 29 sabh pik ypti test ilişki oldu öğlen yum çatladı oğlum oldu ilk oğlumda da 22 su yum idi takvimde 5 gün evde degldm ramazandi olmadı 22 ci günün gecesi oldu

O zaman test pik yapınca deneme yapmak lazım erkek bebek için diyet falan yaptinmi canım

Bende erkek bebek için deneme yapicam nasipse eşim asker izin verirlerse gelirse Nisan'da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…