Eve teyzem de öyle dedi bu heryerde böyledir dye.Kafam karıştı ve biz karşılarız bile denmedi yarım ağız bile olsa.Cnm evt nisan kz tarafna aittir. Ama teyzen dogru soylems kuofor foto isleri erkege ait kesn ve net bu byledr
Tabiki olur problem etmez asla, ama benim demek istediğim onların söylemesi gerekmez mi hani öncelik göstermeleri daha atılgan olmaları gibisinden.2 oğulları var benimki büyük olan ilk telaşları hani daha bi heyecan bi merak beklerdim ne bileyim.Anne ve babasıyla aramda iyi bu aradasize ait olsa bile erkek arkadaşınıza fotoğrafa nakitim çıkışmadı, sen karşılayabilir miisin deseniz, olmaz mı?(çok istiyorsanız diye söyledim) illa her şey adete göre mi olmalı?
Ben direk ailesiyle konuşmam zaten ama hissettiklerim doğrultusunda kuafördur falan işerini erkek arkadaşıma söyleme gereği duydum.Annesi biraz sıkı derler ya öyle.Ben ödicem desem herşeyi ödetir yaniBazi seylerde tolerans gosterebilirsin, biz kuaforu konusmadik bile onlar odedi ne kdr odediler bilmiyorum sadece kardesim ve ben vardik simdiden konusman yanlis anlasilabilir fotograf konusunda benim yakinim para almadi ben sonra parfum hediye almistim albumu nisanlim odedi hatta yeni gonderdik elimize gecmedi
Fotografta nisanlinla halledebilirsin keske vazgectim demek yerine farkli konussaydin ama kuafor icin bekle odeyeceklerdir diye dusunuyorum konusursan kirici olursun ama odemezlerse istedigini soyleyebilirsin hakli olursun
Bizim arada 12 saatlik bi mesafe olduğu için tam takım konuşup anlaşılamadı bişeyler biz nişanlımla daha çok koşturmaya çalışıyoruz.Bakalım görcez artık ne olacakbizde kuaförü pastayı erkek tarafı halletti. dış çekim için para vermedik ben fotoğrafçıym çnkü arkadaşlarım haleltti ama mekandaki fotoğrafçıdakileri ben satın almak istedim nişanlımın abisi halletti onu da . biz de böyleydi canım
AYnen canım inan bizde öyle yani kendi başımıza koşturduk çoğu şeyi.Maaşımdan birikirerek herşeyi yaptım.Dün nişan alışverişine gittik ben kendi biriktirdiklerimle aldım herşeyi.Erkek arkadaşım çalışmıyor 2 aydır.Çalışırken ne var ne yok gönderiyordu o da bu nişan muhabbetleri için.Bende ailemde bi kere arayıp siz bunu yapacaksınız biz bunu istiyoruz demedik.Ama inan diyenler makbule geçiyor.Ben hiç bişeye sesimi çıkarmıyorum dün nişan alışverişinde bile bi turadan kolye yapıldı.Bilezik bile yok aileme söyleyince üzüldüler nişanlı kız dediğin olmalı sonuçta ama biz hiç sorun çıkarmadık inan dediğim gibi etrafta neler görüyorum.Ben sadece sevdiğim için dillendirmek bile istemiyorum.biz neyimiz var neyimiz yok ortaya koyduk nişanda da düğünde de herşeyi ortak yaptık. ve iyi ki de öyle yapmışız. yok kız yapar yok erkek yapar. hayır siz yapcaksınız yok siz yapcaksınız diye topu karşıya atmaktansa ortaklaşa yapmak en güzeli tavsiye ederim.
bnmde 2 ay sonra nişanım var sazcı kuaför foto çekimi vs erkeğe ait. kız tarafı yeri tutar yiyecek içecek vs kıza aittir onun dışında başkada bişi yok erkek tarafı masraftan kaçmş galiba normalde böyledir.. hatta kızın durumu yoksa erkek tarafı hepsini yapar
Çok şükür hallettik herşeyi.Kuaför foto ve senin kıyafet işini onlar karşılamalı. Ama sen hiç araya girme hep bi buyuk konuşsun. Kotu olursun sonunda yoksa. Bide sakın fotodan vazgeçme elinde onlar hatıra kalacak
Yaptı yaptı çok şükür halloldu herşeyNormalde nişanda herşey kız tarafından karşılanır amaaa nakite sıkıştım demişsiniz e foto çekimini de istediğinizi biliyor biraz yardımcı olsaydı ne varmış bunda. Yok arkadaşını aramışta yok herşeyi kız tarafı yaparmışta ne itici şeyler
Evet canım fotoğrafçıda stüdyo çekimi yaptık,fotoğrafçı arkadaşınında profesyonel makinesini aldı gelirken.Dış eçkimide kendimiz yaptık daha güzel oldu valla stüdyodanBiz evde yaptık nişanı ikramlar hediyeler pasta kuaför vs herşeyi kız tarafı olarak karşıladık. Erkek tarafı sadece takıları ile geldi. Dikkat ettik çok masraf çıkmasın diye ama herşeyiyle eksiksiz oldu çok şükür.
Dış ve iç çekim fotoğraflarımızı da çok yakın bi arkadaşım çekti ücret ödemedik. Sizde bi makina bulsaniz ya da çeken tanıdığınız varsa rica etseniz uyguna gelebilir.
Son mesajını görmemiştim atlatmissiniz hayırlı olsun.Yaptı yaptı çok şükür halloldu herşey
Evet canım fotoğrafçıda stüdyo çekimi yaptık,fotoğrafçı arkadaşınında profesyonel makinesini aldı gelirken.Dış eçkimide kendimiz yaptık daha güzel oldu valla stüdyodan
Kesinlikle eğlencelydi.. Çok teşekkür ederi ayrıcaSon mesajını görmemiştim atlatmissiniz hayırlı olsun.
Evet tanıdık biri ile hem daha rahat hem daha eğlenceli oluyor gerçekten.
Teşekkür ederimmHadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?