Kiz sinifta bi kiza ne yaptigini soyliyim mi diyor kizda neyi diyor aglamakli

Seni görmezden gelemiyorum ayrıca fake olduğun belli 13 yaşında kkya üye mi oldun ? 7 sene önce tel kullanmak bu kadar yaygın değildi o yaşta

Usenmedim butun konularina baktim ve cidden kanim dondu uzuldum sinirlendim degisik bi durum karnimda bi evlat tasiyorum Rabbim onlari korusun kimseyi boyle sinamasin kuzum senin ciddi psikolojik sorunlarin var konulari arka arkaya bakinca aslinda ne demek istedigini niye boyle sacmaladigini anlayabiliyo insan cidden uzuldum haline ailen sana nasil yaklasiyo neler yasiyosun bilemiyorum ama seni tedavi ettirmeleri sart mutlaka yardim almalisin oncelikle bu sanal hayata olan bagimliligindan kurtul ve yillar once yasadiklarini surekli hatirlayip takinti haline getirme gecmia gecmistee kalmistir biraz daha buyumussun yasadiklarindan ders al ve tekrarlama aslinda sana yazilabilcek cok sey var ama anlarmisin anlamazmisin bilemiyorum uzuldum cok uzuldum umarim ailen seni basi bos birakmaz ve tedavi ettirir

Mune Kazen sadece pasiflemekle olmaz ..ciddi sorunları var ve bir şekilde aileye ulaşmalısınız..

İntihar, cinayet, tecavüz, bir başkasının canına kastetme, şantaj vs gibi bir durum söz konusu olmadığı sürece kişilerin özel hayatına karışamayız ve üye gizliliğini ailesine karşı dahi olsa ihlal edemeyiz.

ben daha çok kişi hakkında tedirgin oldum zira konuları kendine zarar verme üstüne yazılmış. erkenden önlenebilirdi belki dedim ama olmadı neyse bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…