- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 103
- 28
- Konu Sahibi NehirMehir
-
Buraya üye olup açık öğretimden okuyan biri bence sağlıklıdır psikolojisi,bildiğin alay ediyor komik olduğunu sanıyor..Ben bu kızın dalga geçtiğini düşünmüyorum bence gerçekten bi sorunu var psikolojik bi tür rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten. Bu bi dalga geçme şekli değil bence. Zaten önceki konularını az buçuk bilenler psikolojisinin normal olmadığını da biliyordur. Üzerine gitmesek daha iyi olabilir kızlar.
Resmine bas orda gözardı varGörmezden gel falan deniyor ya onu nasıl yapiyoruz.
Eski konularına bakmalısın bence, gerçekten büyük bi rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Şu yaptığı bi dalga geçme şekliyse bile bi rahatsızlığı olduğu açık. Ama dalga geçtiğini de sanmıyorumBuraya üye olup açık öğretimden okuyan biri bence sağlıklıdır psikolojisi,bildiğin alay ediyor komik olduğunu sanıyor..
Allah yardımcısı olsun o zaman ne diyim ben göz ardı ediyorumEski konularına bakmalısın bence, gerçekten büyük bi rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Şu yaptığı bi dalga geçme şekliyse bile bi rahatsızlığı olduğu açık. Ama dalga geçtiğini de sanmıyorum
Ettim dünya varmış eski kk geri geldi nehirin tüm konuları cuvladi oh be Allah razı olsun,canımsın.Resmine bas orda gözardı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?