Kız olursa Benan Alya . Erkek olursa Miran Kerim

Miran deyince beşiktaşlı İsimat Miran geliyor aklıma ;) niye iki isim farklı isimler .. Ali akif güzel bence yada ömer ali falan ne bileyim

Miran deyince beşiktaşlı İsimat Miran geliyor aklıma :KK66: niye iki isim farklı isimler .. Ali akif güzel bence yada ömer ali falan ne bileyim
6
Valla canım benim eşim doğulu olduğu için onlarında hoşuna gitsin diye o şekilde düşündüm. Kayınvalidemde ömer dedi ama ben çocuğumun iamini kendim seçmek istiyorum zaten rüyamda gördüm tam 3 kere sonrasında hamile kaldım 😁

Evet canım aslında Muhammet kerim eüşünüyodum kaç ay öncesinden 3 kere rüyamda gördüm ama ağır olcağınız düşündüm . Ama miran da çok hoşuma gitti 😁
Şu an kimsede yok . Ama şimdi yayılır . Emin ol bu diziden sonra herkes miran koymaya başlar . Kerim güzel bence . Alya çok yabancı ismi gibi .

Oğlumun ismi Miran. 3.5 yaşında. Şu dizi o zaman olsaydı senelerdir istememe rağmen takmazdım. 2019/2020 bebekleri hep Miran olacak herhalde.

6
Valla canım benim eşim doğulu olduğu için onlarında hoşuna gitsin diye o şekilde düşündüm. Kayınvalidemde ömer dedi ama ben çocuğumun iamini kendim seçmek istiyorum zaten rüyamda gördüm tam 3 kere sonrasında hamile kaldım 😁
Miranı mı gördün rüyanda?

bence rüyanda ne gördüysen onu koyman lazım
hee bu arada kız ısmı telaffuzu hiç güzel değil ama sen bilirsin

Benan Alya çok zor değil mi sence de, ikisinden birini tek koy ya da yanlarına başka isimler dene :) Allah bağışlasın adıyla büyüsün inşallah

Back
X