Kız kuzenimin isteme törenine gitmek istemedim

anneme hamileyken eziyet çok etmişler sobanın kömür koyulan kovasını hazırlatırlarmış ağır o kadar düşün..ben kalbi delik doğmuşum annem diyor ki üzüntülerden sıkıntılardan oldu diyor,benden 2 yaş küçük oğlan kardeşim olcakmış o da hasta doğmuş onu kurtaramamışlar onun hastalığı daha çokmuş..hamileyken üzüntü çekti mi bir kadın çocuğuna mutlaka yansıyor mesela bn çok hassasımdır,stresliiyimdir,duygusalımdır.ama diğer kardeşlerimde annem biraz daha rahat hamilelik yaşamış en azından babannemlerle aynı apartmanda değillermiş ayrılmışlar onlar sağlıklı olmuş.annem çekilen züntüler çocuklarıma vurdu der hep ama bilmiyorum bu hastalıkların ilgisi var mı bu kadar..

cok iyi anliyorum seni, anneme laf eden olursada karsisinda beni bulurdu. hangi erkek kendi ailesine duskun degilki??? disardan nasil gozuktukleri onemli degil, kendi ailesini ezdikten ezdirdikten sonra neye yarar????

o kadar savunuyorum ki onu ama nafile gücüm yetmiyor ya..babannemi kaç defa uyardım,amcama dedim anneme bişey derseniz beni bulursunuz karşınızda ama boş ya..

o kadar savunuyorum ki onu ama nafile gücüm yetmiyor ya..babannemi kaç defa uyardım,amcama dedim anneme bişey derseniz beni bulursunuz karşınızda ama boş ya..

Tek çare boşanmak canım. Anneni bir psikoloğa götürsen? Belli ki bozulmuş psikolojisi. Babansız yapamayacağını düşünmesi doğru değil. Destek alması lazım.

Tek çare boşanmak canım. Anneni bir psikoloğa götürsen? Belli ki bozulmuş psikolojisi. Babansız yapamayacağını düşünmesi doğru değil. Destek alması lazım.

mümkün değil canım bilirsin çoğu kadın neler yaşasa boşanamıyor ya bnm annemde öyle..ancak babam biraz yaşlanırsa biraz daha anneme muhtaç olursa belki düzelir ama..bilmiyorum ya..daha önce beraber gittiler psikoloğa psikolog babamın laflarına dayanamamış azarlamış babamı burası mahkeme salonu değil demiş..bir daha da gitmediler.o zamanda ağır ilaçlar vermişler anneme baya aslında babama vermeleri lazım da neden anneme verdilerse artık..yani annem boşanmaz iyi tanıyorum onu..etrafımda tanıdığım öyle başka kadınlarda var aldatılıyor adamın 20 yaşında sevgilisi çıkıyor kadın yine bırakmadı adamı kızlarıyla bir oldular adamı eve döndürdüler..aslında ben boşan arkandayım diyorum ama bizim oralar boşanınca çok hoş görmezler,biraz cahillik var yani.annemde kafasına elalem ne der şöyle böyle yerleştirmiş bir kere.eğitim durumu da önemli biraz,annem ilkokul mezunu biraz lise mezunu falan olsa belki çekmezdi.ama işte bir de o savunmasızlık,saflık var..dediğim gibi kendi hiç bi yere gitmez.ancak ben gidince ya da kardeşim götürür alışverişe falan öyle cnm..

Anne-baba ne kadar aile ise eş-çocuklar birkat daha fazla ailedir..Annenizin yaşadıkları çok zor,bilincinde olduğunuz için sizin içinde aynı derece zor bir durum..
Babanız dimdik dursaydı annenizin-sizin arkanızda; kimsenin birşey söylemeye fırsatı olmazdı.Ben babanız ve babanız yapısında olan insanları kusura bakmayın ama aileci olarak değil korkak ve aciz olarak olarak görüyorum..,
Babanızın ailesi zengin ve görgüsüz ama gönül zenginlikleri yok..
Allah yardımcınız olsun,babanızı ıslah etsin..

Bu nasıl birşeydir ya. Babana çok kızdım. Madem ezdirecekti anneni fakir diye niye evlenmiş o zaman? Evlendiğine göre sonuna kadar savunmak zorunda. Hadi babaannen kaynanalık yapmış, baban neden savunmuyor? Çok kızdım çokk. Annen boşansın bence kadıncağız bari bu saatten sonra rahat yaşasın hiç değilse. Yıllarca düzelmemiş baban bu yaştan sonra da zor. Hadi gençken gençliğine verirsin ama 50 yaşında hala yapıyosa baban, sanırım tek çare boşanmaları. Evini alsın nafakasını da alsın. Senin için de çok zor bir durum ama güçlü olup annene destek olmalısın...

canım işin garibi babaannemler de zengin değil,babam verdi herşeyi onlara babam çalıştı çabaladı hep amcama,babaanme verdi de verdi..onları zengin etti.ananemlere de hiç bişey yapmadı.bir yardımda bulunmadı,babamın durumu evlenirken hiç yokmuş zaten sonradan sonradan.annemi isteyerek beğenerek almışlar ama hep bir ezme hor görme..bişey olsa ananın evinde varmıydı,annem bişey beğenmediğini söylese ananın evinde nasıldı gibi aşağılayıcı şeyler.bu yüzden defalarca kavga çıktı..annem de boşanmıyor işte..yukardada anlattım,bu yıl bnm son senem seneye iş bulurum yanında destek olurum desemde boşanmaya yanaşmıyor.biz böyleyiz yıllardır sen bize bakma sen benim gibi cahil insanlarla evlenme diyor.ders olsun diyor..dinlemiyor kesinlikle ki boşanacak olsa gençliğinde daha çok çekmiş o zaman boşanmış.düşün ilk evlendiklerinin 2 sonrası dyak yemiş..nişanlıyken nasıl peşinde koşarmış hepsi yalan yani o göz boyamalar..

Canım annen eğer kararlı birşekilde yolunda yürüyemezse bizim hiçbir faydamız olmayacaktır. Baban çok aşağılık bir insanmış. Bu arada annen kaç yaşında canım ? genç bir bayanmı?

Çok enteresan bir durum

Size değil abisinin çocuklarına babalık ediyor adeta, onlara 4 katlı ev veriyor ( Bi bizim böyle abimiz olmadı arkadaş )

Annenizin ailesi fakir diye hor görülüyordu madem, şimdi de eşi zengin.. Ona göre hürmet etsinler Çok anlam veremedim doğrusu..

Başlığa gelince de ben olsam giderdim.. Büyüklerin hatalarına dahil olmak istemezdim.. 24 yaşındasın sanırım ( küçük değilsin yani ), bence babana ya da babaannene kızıp kuzenlerine cephe alma.. Kan davası mı bu böyle? ki nesiller boyu sürdürmeye kalkıyorsunuz..

Mazlumun Ahı indirir şahı...

İnşallah Annenin çektiklerini tez zamanda onlarda çeker ve siz görürsünüz.

ALLAH'ım Babanıza insaf versin yaptığı hataların farkına varsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…