kız kulesi mi kır düğünü mü sizce

canım öncelikle bütçe olarak kız kulesi de kır düğünü de birbirinden aşşağı kalmıyor ikiside kafa kafaya nerdeyse
zaman olarak ben ekim demedim ki tabi ki yaz olacak erkek arkadaşım ekimde dönecek seferden belki onu demişimdir nerede dedim onu da bulamadım benim isteklerimden tabi ki haberi var ama o şu an seferde bu nedenle çok detaylı olarak bilmiyo mekanları söyledim fiyatları söyledim o da bütçemiz el verdiğince benim istediğimşeyleri gerçekleştireceğini söyledi ailesiyle henüz konuşmuyo böyle şeyleri daha zaman var diye zaten biz kendimiz yapıcaz bi çok şeyi aileler ne kadar dahil olur onu bilemicem ama düğüne bu kadar para verilmez fln derler belki çünkübenim babam bile onun yerine araba alırsınız dedi herkes ilgi alanını düşünüyo hemen tabi düğünün maddi olarak zorlaması değil zaten 2012 yaza erkek arkadaşım yine seferde olacak büyük ihtimal2013 e sarkacak düğün bu arada da zaten daha çok para biriktiririz bu nedenle maddi olarak çok zorlanmayız diye düşünüyorum şimdilik bakalım hele bi seferden dönsün oturup konuşucaz zaten bütcemize bakıcaz ne kadar para biriktiririz o zamana kadar ona bakıcaz artık ona göre ayarlıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…