Bence hangisi bütçenize uyuyosa o..
Tamam 1 kere evleniyosunuz ama evliliğinizin en güzel zamanlarını para sıkıntısı çekip ilişkinizi yıpratarak geçirmenize deymez..
Bi kaç saatlik bişey zaten pek bişey anlamadan tadı damağınızda kalarak bitiriyosunuz geceyi haha
Bide ekimde demişsiniz bakalım hava şartları sizin kır düğünü yapmanıza veya kız kulesinde yapmanıza müsade edicekmi..
Yaz mevsimi demiyosunuzki o zamanlar havalar çok dengesiz oluyo kendinizi daha garantiye alıcak bişey düşünmelisiniz bence..
Herşey hayallerimdeki gibi olsun derken hayallerinize yağmur damlacıkları düşerse çok üzülürsünüz benden söylemesi..
Bende geçen sene evlendim biz nikah ardından belirli kişilerle eğlence yaptık..
Gelenler kendi ücretlerini kendileri ödediler.. Ki genelde nikahtan sonraki eğlencelerde öyle olur..
Eğlencemiz caddebostan rakkasta olmuştu gayet keyifliydi seçtiğimiz değer verdiğimiz insanlar vardı yanımızda gereksiz kimse yoktu..
Siz davetlilerinize ödetmek istemezseniz yine seçtiğiniz kişilerle belki sadece gençlerin ve ailelerin olduğu bi toplulukla nikahtan sonra ücretlerini sizin ödediğiniz bi eğlence yapabilrsiniz..
Hee bide ne düşünüyosanız düşünün erkek arkadaşınıza söyleyin açık açık konuşun bu konuları belki ailesinin ve kendisinin maddi imkanları buna el vermiycek şimdide tam net bişey yokken karar verilecek durumda olunmadığı için bişey söylememiş olabilir..
Bunlar birlikte oturulup araştırılıp karar verilmesi gereken şeyler bence..
canım öncelikle bütçe olarak kız kulesi de kır düğünü de birbirinden aşşağı kalmıyor ikiside kafa kafaya nerdeyse
zaman olarak ben ekim demedim ki tabi ki yaz olacak erkek arkadaşım ekimde dönecek seferden belki onu demişimdir nerede dedim onu da bulamadım benim isteklerimden tabi ki haberi var ama o şu an seferde bu nedenle çok detaylı olarak bilmiyo mekanları söyledim fiyatları söyledim o da bütçemiz el verdiğince benim istediğimşeyleri gerçekleştireceğini söyledi ailesiyle henüz konuşmuyo böyle şeyleri daha zaman var diye zaten biz kendimiz yapıcaz bi çok şeyi aileler ne kadar dahil olur onu bilemicem ama düğüne bu kadar para verilmez fln derler belki çünkübenim babam bile onun yerine araba alırsınız dedi herkes ilgi alanını düşünüyo hemen tabi düğünün maddi olarak zorlaması değil zaten 2012 yaza erkek arkadaşım yine seferde olacak büyük ihtimal2013 e sarkacak düğün bu arada da zaten daha çok para biriktiririz bu nedenle maddi olarak çok zorlanmayız diye düşünüyorum şimdilik bakalım hele bi seferden dönsün oturup konuşucaz zaten bütcemize bakıcaz ne kadar para biriktiririz o zamana kadar ona bakıcaz artık ona göre ayarlıcaz bakalım