kız kulesi mi kır düğünü mü sizce

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
kızlar sizce hangisi daha iyi kız kulesinde maliyet tabiki yüksek ve kişi sınırlaması 250 kişi ama maddiyatı ayarlarsak bir yanım olsun istiyor bir yanımda kır düğünü istiyor siz hangisini tercih ederdiniz

ben olsam kız kulesi canım ayrı büyüsü var

Bencede Kız Kulesi . Az kişi gelsin , öz kişi gelsin . Herkes gelmek zorunda değil

ben olsam kız kulesi canım ayrı büyüsü var

Bencede Kız Kulesi . Az kişi gelsin , öz kişi gelsin . Herkes gelmek zorunda değil

.............Kız kulesi....

kesinlikle kız kulesi :))

herkesler kız kulesi demiş evet ayrı bir büyüsü var bence de kesinlikle ama bi yandan da çok güzel kır düğünü mekanları var aslında çok güzel bir mekan var fransız bahçeleri diye orasıda çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllll ben böyle hayeller kuruyorum tabi de işin maddiyat yönü var en iyisi herkes kişi başı parasını ödesin :90: :82: bi yandan kız kulesi yaaaa süper diyorum bi yandan da fransız bahçelerinin o girişinden yürüdüğümüzü düşünüyorum tabi ben bunları düşünürken erkek arkadaşımın bunlardan pek haberi olmaması da işin en eğlenceli tarafı olsa gerek

icinden gelenı tercih etmelısın.
sen kız kulesınde bu harika gununu yasayabılırsın.
ama ıcınden kır dügünü yapmak gelıyorsa onu tercih etmelısın.
ıkısınıde ıstedıgını cok cazip oldugunu tahmin edebılıyorum.
ama bu yasayacagın tek gun ve asıl onemlı olan sevdıgın adamla omrunu bırlestıyo olman.
maddi boyutu az zorlayacak olana bak o zaman.
cunku erkek arkadasının haberı yokmus kız kulesı sıkıntıya sokar gıbı bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
ikisde kulaga hos geliyor sen yap ardindan ben geliyorummm ben karar veremedim daha ama maaliyeti az olmali bizde ben dügün salonu kesinlikle istemiyorum ama

bir yanimda moda teras diyoe

kız kulesi güzel olur tabiki ama bence kır düğünü olması daha güzel olur. peşinize birde fotoğrafçı takarsınız, oh doğal doğal bir sürü foto çekinirsiniz, dolaşırsınız daha güzel olur benim hayalim böyle mesela

250 kişiyle mi düğün olacak yani Kız kulesi çok güzel elbette ama az kişi alıyor bu yğzden kır düğünü tercih etmelisin

250 kişi çok değil ama az da değil, benim de hayalimde kır düğünü vardı ama kır düğünü de akşam olmaz akşam olan düğünler daha çok hoşuma gidiyor...:) sen iyice düşün bu arada erkek arkadaşına da söyle sonra hayallerin suya düşmesin:) mutluluklar dilerim.

250 kişi az mı?

250 kişiyle mi düğün olacak yani Kız kulesi çok güzel elbette ama az kişi alıyor bu yğzden kır düğünü tercih etmelisin

ya aslında haberi var ben kır düğünü istediğimi söylemiştim fiyatlarıda belirtmiştim erkek arkadaşımda bana sadece nikah kıyıp seni bora boraya balayına götüriyim dedi onun yerine ben düğünde ısrar ettim 1 kere evlenicez sonuçta sonuçta kır düğünlerinin fiyatlarıda azımsanacak şekilde değil kır düğününü ancak kokteyl yapabiliriz onda da süre 2.5 saat oluyo yemekli çok aşar ama kız kulesini kiralama günlük ve yemekli yapmak mecburiyeti yok böyle düşününce kız kulesi mantıklı ama kız kulesinde de sayı olarak beni de düşündürüyo ama bi yandan da kır düğünü yapsak da herkesi çağıramayız çok maliyetli kız kulesi olsa mecbur sınır koyucaz diğer türlü olursa da işin içinden nasıl çıkıcaz bilmiyorum :18: çok ince hesap gerekiyo çookk ama salonu hiç mi hiç istemiyorum
sizce 2.5 saat kokteyl de olsa bir düğün için yeterli bir süre mi peki

Son düzenleme:

ben olsam bora bora ya tatıle gıderdım sanırsam :97:
kafanıza yatanı ıcınıze sınenı yapın derım kır dugunu yapın arada kı fıyat darkı ne kadar kı?

ben olsam bora bora ya tatıle gıderdım sanırsam :97:
kafanıza yatanı ıcınıze sınenı yapın derım kır dugunu yapın arada kı fıyat darkı ne kadar kı?

kır düğünün yemekli yaparsak bir fark olmuyo ama zaten biz kokteyl düşünüyoruz o zamanda süsleme olmadan ki fiyat 12bin fln oluyo kız kulesinde de süsleme olmadan 15bin oluyo of çok pahalı bi yandan bu kadar para çok diyorum ama bi yandan da işte bi kere evlenicez bu şekilde olsun diyorum :26:

ben de kız kulesi düşünüyordum, yemekli 15 bin mi hakkaten, süslemesiz sahnesiz falan?? :26:

kır düğünü için jardin de france harika ötesi bir seçim. rüya gibi bir düğün gördüm orada ama dediğin gibi gündüz yapmak gerek.

maddi imkanlar sorun değilse benim tercihim kesinlikle kız kulesi olurdu. oranın çok farklı bir havası var bana göre.

yakın bir zamanda düğünü olan biri olarak şöyle söyleyeyim düğün için 15-20 bin gibi bir para harcamaktansa şık bir salon düğünü yapmak ilerleyen dönemleri düşünerek sizin için daha iyi olabilir. çünkü düğüne yakında organizasyonla ilgili farklı masraflar çıkıyor. kamera, foto, orkestra, pasta, vs.. bunlarda iyi para tutar. birde kişi sınırlaması yapmak, birini çağırıp ötekini ayırmak ilerleyen günlerde sorun olabilir.

Bence hangisi bütçenize uyuyosa o..
Tamam 1 kere evleniyosunuz ama evliliğinizin en güzel zamanlarını para sıkıntısı çekip ilişkinizi yıpratarak geçirmenize deymez..
Bi kaç saatlik bişey zaten pek bişey anlamadan tadı damağınızda kalarak bitiriyosunuz geceyi haha
Bide ekimde demişsiniz bakalım hava şartları sizin kır düğünü yapmanıza veya kız kulesinde yapmanıza müsade edicekmi..
Yaz mevsimi demiyosunuzki o zamanlar havalar çok dengesiz oluyo kendinizi daha garantiye alıcak bişey düşünmelisiniz bence..
Herşey hayallerimdeki gibi olsun derken hayallerinize yağmur damlacıkları düşerse çok üzülürsünüz benden söylemesi..
Bende geçen sene evlendim biz nikah ardından belirli kişilerle eğlence yaptık..
Gelenler kendi ücretlerini kendileri ödediler.. Ki genelde nikahtan sonraki eğlencelerde öyle olur..
Eğlencemiz caddebostan rakkasta olmuştu gayet keyifliydi seçtiğimiz değer verdiğimiz insanlar vardı yanımızda gereksiz kimse yoktu..
Siz davetlilerinize ödetmek istemezseniz yine seçtiğiniz kişilerle belki sadece gençlerin ve ailelerin olduğu bi toplulukla nikahtan sonra ücretlerini sizin ödediğiniz bi eğlence yapabilrsiniz..
Hee bide ne düşünüyosanız düşünün erkek arkadaşınıza söyleyin açık açık konuşun bu konuları belki ailesinin ve kendisinin maddi imkanları buna el vermiycek şimdide tam net bişey yokken karar verilecek durumda olunmadığı için bişey söylememiş olabilir..
Bunlar birlikte oturulup araştırılıp karar verilmesi gereken şeyler bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…