Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sizce hangisi daha iyi kız kulesinde maliyet tabiki yüksek ve kişi sınırlaması 250 kişi ama maddiyatı ayarlarsak bir yanım olsun istiyor bir yanımda kır düğünü istiyor siz hangisini tercih ederdiniz![]()
ben olsam kız kulesi canım ayrı büyüsü var![]()
Bencede Kız Kulesi . Az kişi gelsin , öz kişi gelsin . Herkes gelmek zorunda değil![]()
.............Kız kulesi....
kesinlikle kız kulesi :))
kesinlikle kız kulesi :))
esracım zaten senin profil foton kız kulesiymişsana sormak ayıp olmuş
![]()
250 kişiyle mi düğün olacak yaniKız kulesi çok güzel elbette ama az kişi alıyor bu yğzden kır düğünü tercih etmelisin
![]()
250 kişi çok değil ama az da değil, benim de hayalimde kır düğünü vardı ama kır düğünü de akşam olmaz akşam olan düğünler daha çok hoşuma gidiyor...:) sen iyice düşün bu arada erkek arkadaşına da söyle sonra hayallerin suya düşmesin:) mutluluklar dilerim.
250 kişi az mı?![]()
250 kişiyle mi düğün olacak yaniKız kulesi çok güzel elbette ama az kişi alıyor bu yğzden kır düğünü tercih etmelisin
![]()
kız kulesi güzel olur tabiki ama bence kır düğünü olması daha güzel olur. peşinize birde fotoğrafçı takarsınız, oh doğal doğal bir sürü foto çekinirsiniz, dolaşırsınız daha güzel olurbenim hayalim böyle mesela
ya aslında haberi var ben kır düğünü istediğimi söylemiştim fiyatlarıda belirtmiştimerkek arkadaşımda bana sadece nikah kıyıp seni bora boraya balayına götüriyim dedi onun yerine
ben düğünde ısrar ettim 1 kere evlenicez sonuçta
sonuçta kır düğünlerinin fiyatlarıda azımsanacak şekilde değil kır düğününü ancak kokteyl yapabiliriz onda da süre 2.5 saat oluyo yemekli çok aşar ama kız kulesini kiralama günlük ve yemekli yapmak mecburiyeti yok böyle düşününce kız kulesi mantıklı ama kız kulesinde de sayı olarak beni de düşündürüyo ama bi yandan da kır düğünü yapsak da herkesi çağıramayız çok maliyetli kız kulesi olsa mecbur sınır koyucaz diğer türlü olursa da işin içinden nasıl çıkıcaz bilmiyorum :18: çok ince hesap gerekiyo çookk ama salonu hiç mi hiç istemiyorum
![]()
sizce 2.5 saat kokteyl de olsa bir düğün için yeterli bir süre mi peki![]()
ben olsam bora bora ya tatıle gıderdım sanırsam :97:
kafanıza yatanı ıcınıze sınenı yapın derım kır dugunu yapın arada kı fıyat darkı ne kadar kı?