kız krdeş ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi nunu9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten olay bu.
ben sevdiğim insnlar tarafından maddi manevi sömürülüp değersizleştirilirim.
bana göre alınan para da sorun yok ben mesela sabah bnei uyandırmak istemedi aceleyle çıktı gelince özür dileyip teşekkür eder diye düşünürüm. psikolojisi bozuksa ilgilenirim neşelendirmeye çalışırım.
kusura bakmayın linç edecek çok sey var bn de.

anladığınız için gerçekten çok teşşekkür ederim.sizin gibi insaların hala burada olması beni mutlu etti.

kaçırdığınız yer şurası. Bazı insanlar kardeşleri ile can ciğer olur. Ama bazıları bu özelliği taşımaz. Kardeş sevgisi yoktur. Benim kardeşlerimle aram çok çok iyidir ama kıyafet paylaşmak istemem. Huyum bu. Ama Sizin kardeşiniz çok yönden sorunlu.En zayıf kusuru kıyafet hatta. Hem hırsız hem terbiyesiz.Üzgünüm ama ben düzeleceğini de sanmıyorum. Bazı insanlar el iyisidir. Ele iyi olur ama kendi canına iyi olmaz. Yapacağınız tek şey bastırmak. Doğal seçilim misali. Güçlü olan kazanacak. Siz de susmayacaksınız. Susmak çözüm olsa bu forumda onca dertli kadın olmazdı. Susup susup derdini çözeni göremedim

Kardeş dediğin şöyle yapar, böyle davranır, böyle olması lazım.

Hepsinde haklısınız ama bunlar genel geçer kurallar. Sorun şu ki sizinki onlardan değil. Sizinki bir istisna.İsterseniz sabaha kadar neden böyle, neden böyle diye düşünebilirsiniz ama çözüm değil. Onun kendi içindeki tatminsizliklerini, kıskançlıklarını, size saldırma sebeplerini çözmek sizin göreviniz değil.

Aslında burada bir kaç yorum hariç herkes size destek oldu

Siz ne iş yapıyorsunuz. Sen de ona de ki KPSS yi kazanamazsan havan batar de. Gün gelir benim çalıştığım işte çalışmak zorunda kalabilirsin de. Toplum içinde de böyle tipler vardır ya kendini büyük görür. Kardeşin öyle. Gerçek dünya ile bir tanışsın burnu sürter onun. İlerde bana da muhtaç olabilirsin de.o zaman arkadaşları kucak açar mı bakalım. Bunları söyle bir daha da uzun süre konuşma. Gerçekten sinir bozucu

siz hala, neden benimle kıyafetlerini kremlerini paylaşmıyor neden benimle gezmiyor diye mi ağlıyorum sanıyorsunuz?

kremlerini ortaya koyuyor ben kullandım diye neler dedi kıyafet değilşimi bile yapmıyor
Lütfen beni yanlış anlamayın ama kardeşsiniz diye her eşyanızı ortak kullanmak zorunda değilsiniz,özel eşyalarını,kremlerini,kozmetik ürünlerini,giysilerini hatta sırlarını bile sizinle paylaşmak zorunda değil.Bende ablamla görüşmüyorum son 1,5 yıldır.Çünkü ne benim hayatıma ne özelime ne eşyalarıma hiçbir saygısı yoktu.Günlük okumalar,email şifremi bulup hacklemeler,izinsiz ayakkabılarımı giymeler (hiç hijyenik bulmam) daha bir sürü şey...Evlendi gitti ona rağmen kurtulamadım bu huyundan,bu sefer kızınıda kendi gibi yetiştirdi.Çekmece karıştırmalar izinsiz beğendiği şeyleri alıp götürmeler bunlar beni buz gibi soğuttu.Zaten karakterini ve kişiliğinide beğenmiyordum bana ablalık yapacağı yerde her daim negatif enerji aşılayan fitne fesat çıkaran biriydi..Yani kardeşiniz size karşı durduk yere böyle olmamıştır diye düşünüyorum.Açık açık sorabilirsiniz neden bana karşı böylesin ben seninle daha yakın olmak istiyorum diyebilirsiniz.

yüksek lisanlı öğretmenim.
bbenim zor günmde yanımda olmamış bekarken kızkıza bile güzel yaşayamdığım krdeşimle ilerde iyi mi olacağım? bugunleri kaybettikten sonra ne fayda. herkes kardeşiyle anlaşırken ben kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum.

lütfen baştan aşağı yazdıklarımı tekrar okuyun.
benim bu konuyu açmamın sebebi "neden bana kıyafetlerini vermiyor?" değil.
bir kelimeyi çekip hayatınız anlattmışsınız.

Siz de o kadar gocunmuşsunuz ki sadece buna takıyorsunuz. Aferin size. Devam...
lüfen insnları demorilze etmeye gelmeyin. gidin stresinizi başka yerde çıkarın.
hassasım iyi niyetli mi kötü mü yazdınız bilemem. her şeye yoorum yapmak zorunda değilisiiz üstelik benim konum.
umarım benim yaşadıklarımı anlayacağınız bir gün olur.

Valla insanlar mesafeli olun uzak durun samimi olmak zorunda değilsiniz vs demişte. Yahu insan kardeşi ile bile mesafeli olacaksa ne bileyim. Kardeş ya kardeş.
acaba kardeşiniz ergenlikten çıkamadı mı. Yaşlar kaç bilmiyorum ama benim kız kardeşim yok, olsa bana böyle davransa bende gerçekten üzülürdüm. Ne bileyim kardeşten daha yakın kim olabilir ki insana

lütfen baştan aşağı yazdıklarımı tekrar okuyun.
benim bu konuyu açmamın sebebi "neden bana kıyafetlerini vermiyor?" değil.
bir kelimeyi çekip hayatınız anlattmışsınız.
Baştan aşağı okudum hemde iki kez. Kendi hayatımı anlatmadım konunuzu ablasıyla benzer sorunlar yaşamış bir kız kardeş olarak kendi açımdan ve de kız kardeşinizin açısından olayı bilemediğimiz için değerlendirmeye çalıştım. O sizinle yakınlık kurmak istemiyor ama siz hala ısrarla “Ama biz kardeşiz” diye üzerine düşüyorsunuz. Yaptıklarına tavır koymak yerine hala daha ondan bir şeyler görme çabalarına giriyorsunuz.
Bir daha da konularınıza yorum yazmayacağım. Çünkü istediğiniz gibi bir cevap gelmeyince hemen aksi savunmaya geçiyorsunuz.

beni anlayan bir kişi daha.
kalpten teşekkür ederim size hislerime tercümn oldunuz.

Son düzenleme:
İki kardeş birbirine karşı böyleyse en büyük hata anne ve babadadır.

Yahu yukarda o kadar şey yazdım. Hala eşya konusuna takıldığımı düşünüyorsunuz. Üstelik ikinci yorumumda eşya konusunda size bir şey itham da etmemişim. Nasıl okuyorsanız artık. Birde yüksek lisans yaptım demişsiniz. Bizde kabahat önemseyip yorum yazıyoruz. Size kardeşinizin davrandığı gibi davranmak lazım. Ben kardeşinize de aynen böyle hitap ettiğinizi düşünüyorum. Eee sizi niye sevsin o zaman? Dipnot: stres çıkaracak bir hayatım yok şükür. Gayet rahatım. Ama Umarım sizin de bu günlerinizi mumla arayacağınız bir gün gelir. Bedduaya iyi niyetle cevap veriyorum

acar mısınız biraz? yani mesela nasıl açklayabilirim onlara? anneme babama suç atayım gibi bi derdim yok
Kardeş kıskançlığı çok değişik bir şeydir. Anne baba iki çocuğuna aynı da davransa çocukların anladığı kadardır. Mesela benim iki kızım var araları 5 yaş. Bir gün ikisine aynı anda bir şey yediriyordum, büyük kızımın ağzı büyük olduğu için kasık dolusu veriyordum. Diğer kızıma da kaşığın ucuyla veriyordum. Küçüğe iki kere verince büyük kızım ne dedi biliyor musun? Anne sen kardeşime iki kaşık verdin, bana bir kaşık verdin. Bu eşit olmadı. Önce saçmalama diyecektim ama o da çocuktu. Güzelce anlattım. Büyük kızım da anladı.

Ama eğer anne baba ufak bir adaletsizlik yaparsa bu kar topu çığ olur, kardeşlerin üzerine düşer. Anne babalar bazen bilmeden yapar, bazen gerçekten adaletsizlik yaparlar.

Anneniz babaniz o kucuk diye hep el ustunde tutmus sizide boylece dislamislar iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…