zaten olay bu.İyi okumamız için sizin iyi yazmanız gerekmiyor mu? Bir bakın isterseniz. Bence metni düzenleyin cidden çok bozuk. Ayrıca ortaya koyulan her şey sırf ortada diye sizin kullanım alanınıza girmiyor. Şimdi bahane bulmayın. Ben de kardeşime krem veririm ama sürekli kullansa ben de rahatsız olurum. Git al kendine derim yani. Kıyafet değişimine ben de karşıyım. Aşırı titizim bu konuda. Malım kıymetlidir. Kardeşim kıyafetimi beğendiğinde aynısını alırım ama benimkini hep giysin istemem. Koltuk altı terini falan düşününce rahatsz olurum mesela. Huy bu. Yapacak bir şey yok.
Kardeşinizin psikolojisi bozuk. Orası net ama sizde çok hatalısınız. Paramı çaldı ona bile sustum deyip sadece teşekkür beklemeniz komik. Onun verdiği tepkinin beş katını verip onu bastırmak için fırsat var ve siz sadece susuyorsunuz. Bu dünyada susan kazanmıyor malesef. O birse siz beş olacaksınız. Böyle insnalar bundan anlar.
ben sevdiğim insnlar tarafından maddi manevi sömürülüp değersizleştirilirim.
bana göre alınan para da sorun yok ben mesela sabah bnei uyandırmak istemedi aceleyle çıktı gelince özür dileyip teşekkür eder diye düşünürüm. psikolojisi bozuksa ilgilenirim neşelendirmeye çalışırım.
kusura bakmayın linç edecek çok sey var bn de.