kız krdeş ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi nunu9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlenince düzelir :) Ciddiyim ablam var aramızda 1 yaş vardı öyle çok kavga ederdik ki ben ablamı boğazladığım zamanı hatırlıyorum , çorabımı giydi diye arkasından okula gidip çorabımı çıkarırdım o derece.Noldu evlendi şuan biz o kavgaları niye ettik sebep neydi diye düşünüyoruz gülüyoruz halimize ee şimdi bende evlendim sık görüşmeyince insan birbirini özlüyo.Bende şehir dışında okudum 16 saatlik mesafede arkamdan ağlar eve gelince gideyim diye benle uğraşır bezdirirdi. Bunları övgü ya da ben iyi yaptım diye anlatmıyorum ama zamanla emin ol birbirinizin üzerine titrersiniz.
Biz evlendik ikimiz de. Hala beğenmez, nazik totom. Ha umrumda mı, değil.

Ama konu sahibi de onun üstüne gidiyormuş, ona kötü davrandığı halde inadına arkadaşlarıyla gezmeye çağırıp kremlerini falan kullanıyormuş. Yani kız istemiyor, istemiyorsa istemiyordur. Bu kadar zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum.
o olaydan rahatsz oldu yapmadım sütne gittim demedim nasıl okuyorsunuz pes.
ben sadece diğer insnalar gibi kız kardeşilk ilişkisi kurmak istedim böyle yorumlar yapacaksanız lütfen yapamayın!

Eşyalarını kullanmak istememesi normal geldi bana. Ben de kardeşim de olsa kimseyle kıyafet falan paylaşmak istemem.

Onun haricinde yaşı küçükse çok normal arkadaşlarına sizden daha çok düşkün olması. Üniversite bittikten bi iki yıl sonra hayat derdine düşünce anlaşılıyor kardeşin önemi. Sizi anlıyorum benim de var arkadaş gibi olan kardeş tanıdıklarım ama tam tersi de var. Kimseyi zorlamayın hiçbir şey için yani. Kardeşiniz de olsa. Zamanla sizin kıymetinizi anlar inanın bana :)

başkalarının kız kardeşlerine bakıyorum ya karındaşın o senin kimseye bir şey anlatmazlar kol kırılır yen içind ekalır hes

ben ağlayıp sinir krizi geçirsem gene bemi suçu görüyorlar bu yaşa gelmissin çocuk gibi ağlıyorsun diyorlar.
O da çocuk değil ki. Bu kadar ayrıcalık neden bu hanfendiye o evde? Biraz ondan yöntem öğrenin. Demek ki öylesi yaranıyor.

ya ALLAH aşkına hanginiz kardeşinizin kıyafetini zamanında giymedi ? bir parfümünü sıkmadı ?

onu bnim paramı habersiz alması hakını ona veriyor yani?

Ben ablalarimin veya kücük kardesimin iznini almadan esyalarini kullanmadim. Parfümlerini de sıkmam. Makyajlarini da almam. Bunun saygi ile alakasi var. Ve dedigim gibi hijyenlede. Ayni sekilde o sizden habersiz para almissa saygisizlim etmis.

Biz evlendik ikimiz de. Hala beğenmez, nazik totom. Ha umrumda mı, değil.
nasıl dayandınız?
dış kapının dış mandalı olsa takmam
ama aynı evde ya kardeşiniz dediğiniz insna böyle benim canımı sıkanda bu atsan atılmaz hesabı

ben artık çok yıldım..
bir kız kardeşim var kpss sınavna hazırlanıyor şuan. şimdi ne alaka diceksiniz ama dönemlik mi değil mi anlayın istiyorum. ailem sus sınavı var sinirli olucak diyipte bana yükleniyor sanki benim hiç derdim sınavım sorumluluğum yokmuş gibi.
kendisiyle gerçektena artık anlamıyorum büyüdükçe en iyi arkadışınız olması gerekmez miydi kz kardeş? küçükken bile bana vururdu çocukluk haliyle ben de ona vururdum ama şuan bıraksam sanki gene bunları yapıcak beni hiç büyük yerine saymıyor arkadaşlarını bendn bile önemli tutuyor arakdşalrına hştap şekliyle bana hitap şekli bile farklı . ben bi yere gidersem arkadaşlarımla onu çağırırım ben arkadaşlı kardeşli görüşenlere çok özenirim aile gibi mesela.. hiçbir şeyini benimle paylaşmıyor ve evde sürekli beni dışlıyor. ben lisanstayken şehirdışında yaşıyordum o zamanlar bile hep kavga ederdik onun yüzünden erkenden yurduma dönerdim bana keşke orda yaşasan diyor. nefes alsam suç bir şey söylersem afedrsiniz hemen köpek gibi azarlıyor e öyle saygısız davranınca ben de verip veriştiyriyorum tama hatalıyım be kızınca fevri davransam bile sonra aynı evde yaşıyoruz diye unutup buzları eriip devam ederdim. pişman olup susuyorum hadi sıfırlayayım kafamı tarzı davranıyorum inş atanıp giderim de seni görmem diyor. ben mğkemmelim demiyırum yapm gereği gerçekten duysal ani tepki veren ir şeyim kremlerini ortaya koyuyor ben kullandım diye neler dedi kıyafet değilşimi bile yapmıyor geçen gün hastalandım bir şey sordum ona bile yarım ağız cevap veriyor siz buna sinir olmaz mısınız ya kanınız kardeşiniz sizi takmıyor?
bunlaı yazarken bile ağlıyorum o içerde oohoo arkadaşlarıyla şen şkrak hiç ablam niye ağlıyor demiyor. arkadaşlarının ablarına kadar her şeyi bilip benim sınavıma gelince kaç yaşında insnasın benim hocalarımla aynı yaştasın yetilkinsin banane diyor.
inanın ne yapacağımı bilmiyorum.
Aynı kandan olmak aile olmak anlaşmak için şart değil keske öyle olsa ama ne yazık ki.. size bu şekilde davranması anladığım kadarıyla sizi üzüyor. Ama kendi haline bırakmak belki de en iyisi olur. :KK64:

nasıl dayandınız?
dış kapının dış mandalı olsa takmam
ama aynı evde ya kardeşiniz dediğiniz insna böyle benim canımı sıkanda bu atsan atılmaz hesabı
Umursamadım. Duvar oldum. Kendi çapında takıldı durdu.

Eşyalarını kullanmak istememesi normal geldi bana. Ben de kardeşim de olsa kimseyle kıyafet falan paylaşmak istemem.

Onun haricinde yaşı küçükse çok normal arkadaşlarına sizden daha çok düşkün olması. Üniversite bittikten bi iki yıl sonra hayat derdine düşünce anlaşılıyor kardeşin önemi. Sizi anlıyorum benim de var arkadaş gibi olan kardeş tanıdıklarım ama tam tersi de var. Kimseyi zorlamayın hiçbir şey için yani. Kardeşiniz de olsa. Zamanla sizin kıymetinizi anlar inanın bana :)
23 yaşında.
kusura bakmayın ama tanıdığım kimse bir kıayfet bir parfüm krem yüzündne kardeşiyle kanlı bıçklı olmuyor. kavga etseler bile unutup telafi ediliyor rica edicem tek problem buyuş gibi muamele göstermeyin.

Aynı kandan olmak aile olmak anlaşmak için şart değil keske öyle olsa ama ne yazık ki.. size bu şekilde davranması anladığım kadarıyla sizi üzüyor. Ama kendi haline bırakmak belki de en iyisi olur. :KK64:
aynı evdeyiz. arkadaşın iş arkadaşım olsa takmam. ama böyle kız kardeşile iyi geçinen insnaalrı görünce çok üzülüyorum saçma sapan sebeplerden olması daha çok canımı sıkıyor. sanki ona hayati bir zarar vermişim gibi davranır mı bi insan?

o olaydan rahatsz oldu yapmadım sütne gittim demedim nasıl okuyorsunuz pes.
ben sadece diğer insnalar gibi kız kardeşilk ilişkisi kurmak istedim böyle yorumlar yapacaksanız lütfen yapamayın!
Üf Allah aşkına ne diyorsunuz? Siz okuduğunuz yorumu anladınız mı? Bi bütün olarak okuyun. Yaptığım yorumu düzgünce okuyun, o olaydan dolayı üstüne gittiniz yazmadım zaten. Genel olarak kardeşinizin üstüne gidiyor, onunla arkadaşlık kurmaya çalışıyormuşsunuz. Ama o istemiyormuş. Kremlerini kullanmanızı istemiyormuş, sizinle yakınlık kurmak istemiyormuş demek istiyorum. Bunlar gayet mantıklı şeyler. Arkadaşlarına daha çok değer verebilir, eşyalarını kullanmanızı istemeyebilir, kıyafetlerini paylaşmak istemeyebilir. Bunlar ona doğru geliyor. Size doğru gelmiyor diye onada doğru gelmeyecek diye birşey yok. Belli ki hoşlanmıyor sizden, bırakın kendi halinde takılsın o kendi arkadaşlarıyla olsun siz kendi arkadaşlarınızla olun. Hırsızlık konusuna gelince sesinizi tabiki çıkarın, bunu huy edinip başkalarından da alabilir.

Bu konuda Anne babanızın hataları vardır..Evlatlarını birbirine ısındırmalılar ..Size yaptığı saygisizlikları, tepkileri kabul etmemeleri onunla bu durumu konuşmaları lazım.

Sınava girecek olması ona davranışlarının normal olduğunu göstermez.

Tabi siz de kardeşinize karşı daha olgun yaklaşıp saygıyı hak etmelisiniz.
sanki büyük bir şey yapmışım gibi kanlı bıçaklı davranıyor. ben konuşmasam asla konuşmaz. sanki onun ayağını kaydırdım ihanet etim gib tepki veriyor. böyle şeyler yapsam neden buraya yazıp görüş alayyım neden başkalrı gii kardeşlik ilişkisi kurmak isitiym?
o böyle davranınca sinir ağlama patlamalrı yaşıyorum. hasta olsam sana bi şey olmaz kötsün diyor. 23 yaşında ama bir egen gibi. ben bu durumda nasıl olgun kalayım cidden soruyorum ?
mesleğimden vuruyor iş bulamadığımdan vuruyor hatta geçen hafta konu açmıştım hiç birşey bilmiyorsun ne öretebilirsin diyor sizce hala nasıl olgunlukla karşılayayım?

aynı evdeyiz. arkadaşın iş arkadaşım olsa takmam. ama böyle kız kardeşile iyi geçinen insnaalrı görünce çok üzülüyorum saçma sapan sebeplerden olması daha çok canımı sıkıyor. sanki ona hayati bir zarar vermişim gibi davranır mı bi insan?
Anlıyorum. Sizin açınızdan bakılınca kardesinize yakın olmak istiyorsunuz belki iyi anlasmak bir seyler paylasmak istıyorsunuz ama ondan bu sekılde davranıslar görünce de üzülüyorsunuz. Benim anladığım bu yanlıs anlamadıysam. Ama tek taraflı olmaz ki eğer o bu sekılde istıyorsa yani bırakın kendi haline aklıma daha iyi yapılabilecek bir sey gelmiyor. :KK64:

Kesin atın o yapınızı. Tam da ordan yıkarlar sizi.🙁
küçük bir ailede büyüdüm sayılı ve gerçekten güvendiğim insnalarla arkadaşlığım var herkesle samimi olamıyorum ve bu yüzden aileyi sığınak olarak görüyorum. insna ailesinde huzurlu değilse inanın herkese yansıyor.

küçük bir ailede büyüdüm sayılı ve gerçekten güvendiğim insnalarla arkadaşlığım var herkesle samimi olamıyorum ve bu yüzden aileyi sığınak olarak görüyorum. insna ailesinde huzurlu değilse inanın herkese yansıyor.
Tamam işte, koyun mesafenizi. Duvar olun. Kolay olmayacak, ben de 1 günde demirden olmadım. Bir yerden başlayın.

Anlıyorum. Sizin açınızdan bakılınca kardesinize yakın olmak istiyorsunuz belki iyi anlasmak bir seyler paylasmak istıyorsunuz ama ondan bu sekılde davranıslar görünce de üzülüyorsunuz. Benim anladığım bu yanlıs anlamadıysam. Ama tek taraflı olmaz ki eğer o bu sekılde istıyorsa yani bırakın kendi haline aklıma daha iyi yapılabilecek bir sey gelmiyor. :KK64:
tek çocuk gibi bir şeyim şuan
ailem de sınava gircek diye sürekli alttan alıyor ben onlara patlarsam çocujluk yapmakla suçlanıyorum. resmen sen büyüksün başının çaresine bak muamelesi görüyorum.

Tamam işte, koyun mesafenizi. Duvar olun. Kolay olmayacak, ben de 1 günde demirden olmadım. Bir yerden başlayın.
siz şuan nasılsınız? bu gidişle düğünüm olsa bile gelmeyecek diye korkuyorum. geçen gün masaya tabak getrdim bben getidim diye kullanmadı tatlı yaptım güzel bir haber aldım kutlayalım diye ben yaptım diye yemedi. bunlar bir krem kullandım diye konulacak tavır mı?

Back